Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

12 Ocak 2011 Çarşamba

Efsane Geri Döndü.....

 Geçtiğimiz sezon devre arasında Kırklarelispor’a transfer olduktan sonra takımın 3. Lige çıkmasında büyük pay sahibi olan Hakan Güvençer tekrar Kırklarelispor’da

 
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Kırklarelispor Hakan Güvençer ile her konuda anlaştı. Bilgin Erdem’in ısrarla kadrosunda görmek istediği oyuncular başında gelen Hakan Güvençer, yarım sezonluk profesyonel cezası nedeniyle sezon başında Keşanspor’a gitmişti. Orta sahada sıkıntı yaşayan Kırklarelispor Bilgin Erdem’in isteği doğrultusunda Güvençer’i tekrar renklerine bağladı.


Hakan Güvençer geçtiğimiz sezon devre arasında Kırklarelispor kadrosuna katılıp, yeşil beyazlı ekibin 3. Lige çıkmasında önemli rol oynamıştı. Bilgin Hocanın “Bu sezon 2. Lig için kadromda sana ihtiyacım var” sözü üzerine heyecanlandığını belirten Güvençer buraya Şampiyonluk yaşamak için geldim dedi.
   
Öte yandan Kırklarelispor’da hareketli günler yaşıyor. Kadrosundan 6 futbolcu ile yollarını ayıran yeşil beyazlı ekip kadrosuna da 6 futbolcu ilave etti. Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada “ Gülcükspor’dan sol açık oyuncusu Görkem Alp ve forvet oyuncusu Yavuz, Bozöyükspor’dan Özgür, Çanakkale Dardanelspor A2 takımından forvet oyuncusu Abuzer, Denizlispor A2 takımından forvet oyuncusu Doğan Ay ve Keşanspor’dan orta saha oyuncusu Hakan Güvençer ile anlaştık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Kırklarelispor Hasan Kaya, Vedat Karadağ, İnan Doğan, Caner Yalçın, Emre Danışan ve Muhammed Turan ile yollarını ayırdı. Ayrıca yeşil beyazlı ekip alt tapıdan 4 futbolcuyu A takım kadrosuna katacaklarını belirtti.

KAYNAK:Kırklarelispor facebook sitesi...

Hiç yorum yok: