Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

16 Ocak 2011 Pazar

ANTALYA KAMPININ SON HAZIRLIK MAÇINDA KIRKLARELİSPOR, DENİZLİ BELEDİYESPOR’UDA 3-0 YENDİ.


  Kırklarelispor antrenörü Bilgin Erdem “ Kırklarelispor 2. Ligin sinyalini vermiştir. “

     ----------------------------------
      HABER ve FOTO:Faruk Ceylan
     ----------------------------------
Kırklarelispor Antalya kampı Denizlispor hazırlık maçı ile sona erdi. Verimli bir kamp dönemi geçiren yeşil beyazlı ekip, kamptaki ilk hazırlık maçında BAL ligi takımlarından, Tunceli Dersim’i 6-0 yendi. Maçın gollerini Koray,Korhan,Emrah,K.Yavuz(2 gol) ve M.Ali kaydetti. İkinci hazırlık maçını 3.lig takımlarından Bingöl Belediyespor’la oynayan Kırklarelispor bu maçta Hasan Bal’ın attığı golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Ligin ilk yarısında forma şansı bulamayan oyuncular ile takıma yeni katılan oyuncuların daha fazla şans bulduğu hazırlık maçlarında yedeklerinde, aslarında lige hazır olduğu açıklandı. Kırklarelispor son hazırlık maçında da Denizli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırklarelispor bu maça Deniz Sert(Miçi) in dışında ideal kadrosuyla çıktı. Kırklarelispor, Denizli Belediyespor maçına şu on birle çıktı:

Hayrettin, Taner, Hasan Can, Osman, Serkan, Hüseyin, Hakan Güvençer, Görkem, Hasan Bal, Abuzer, K.Yavuz.

İlk yarsı 1-0 Kırklarelispor’un üstünlüğü ile sona eren maç’ın ikinci yarısında iki gol daha bulan Yeşil beyazlı ekibimiz sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Üç hazırlık maçında dört gol kaydeden K.Yavuz Kırklarelispor’un gol kısırlığına son vereceğini gösterirken Abuzer’in ise sahanın yıldızı olduğu, mükemmel futboluyla seyredenleri kendine hayran bıraktığı gelen bilgiler arasında.

Antrenör Bilgin Erdem, yaptığımız telefon görüşmesinde takımdan çok memnun olduğunu, Denizli karşısına sakat olup düz koşu yapan Deniz’in dışında ideal kadroyla çıktıklarını belirtti. Erdem takım ve kampla ilgili gazetemize şu açıklamayı yaptı: “ Takımımız iyi bir kamp dönemi geçirdi. Yeni tarnsferler de takıma çok çabuk uyum sağladı. Denizli Belediyespor’un Başkanı maçtan sonra bizi tebrik ederek, “Mükemmel bir takımınız var. Çok iyi futbol oynuyorlar, bize pozisyon vermediniz. Sizi de, oyuncularınızı da tebrik ederim. İnanıyorum bu takım gelecek yıl ikinci ligde olur. Bunu hak ediyorlar” diyerek takımımıza hayranlığını açık yüreklilikle ifade etti. Antrenörleri Alpaslan’da; Liglerde seyrettiğim takımlar içinde en iyi futbolu Kırklarelispor oynuyor. Bu takım kesin Şampiyon olur. Şampiyon olamazsanız gerçekten üzülürüm” dedi. Rakiplerimizden bu yorumları almak bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Kırklarelispor Antalya kampında 2. Ligin sinyalini vermiştir. Özlemi çekilen günlere Allah’ın izni ile ulaşacağız. Geçmişte olduğu gibi Kırklarelispor’u yeniden 2. Lige çıkaracağız” dedi.
 
KAYNAK:TRAKYASPOR...............

Hiç yorum yok: