Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

24 Ocak 2011 Pazartesi

DÜVENCİLER LİSESİSPOR RAKİBİ YALISPOR'U ÇAMURA GÖMDÜ :16-0

Düvenciler Lisesispor

Yalıspor




Lüleburgaz 8 Kasım Stadının durumu




Düvenciler Lisesispor'un Nijeryalı transferleri
 Türkiye Futbol Federasyonu bayanlar 1.lig futbol maçında Lüleburgaz Düvenciler Lisesispor,Lüleburgaz 8 Kasım Stadında, Yalıspor'u konuk etti.Lüleburgaz 8 Kasım Stadı geceden yağan yağmur ile adeta çamur tarlasını andırıyordu.Lüleburgaz 8 Kasım Sahasının çim özelliği iyice kaybolmuş ve yerini toprak saha görüntüsü almış durumda idi.Çok ağır saha şartlarında mücadele eden her iki takım futbolcularınıda kutlamak gerekiyor.Düvenciler Lisesispor çok çamur bir zeminde oynadığı maçta adeta gol oldu yağdı ve maçı 16-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Maçın devre arasında Düvenciler Lisesispor'un Nijerya'dan transfer ettiği ve Nijerya Milli takımındada forma giyen iki bayan futbolcusu Ebi Onome (26) ve Ugochi Desire’yi (17)  taraftarlara tanıtıldı.

Hayli kalabalık bir seyircinin izlediği maça çok iyi başlayan Düvenciler Lisesispor ilk yarıda rakip filelere tam 10 gol bıraktı.Sahadaki her iki takım futbolcularıda rakiplerinden çok sahanın çamuru ile mücadele ettiler.
İkinci yarıdada oyun hakimiyeti tamamen Düvenciler Lisesispor'da idi.Maçın tamamında adeta tek kale oynayan Düvenciler Lisesispor ikinci yarıdada bulduğu 6 gol ile maçtan 16-0 gibi farklı bir sonuçla ayrıldı. 

Düvenciler Lisesispor adına maçın gollerini 8 ve 21. dakikalarda Duygu, 10,30,77. dakikalarda İlgim, 20, 35 ve 42. dakikalarda Mevlüde, 25 ve 33. dakikalarda Cansu ve 37,62,83. dakikalarda Esra, 79. dakikada Sena, 89. dakikada Su ve 90. dakikada Bahar'dan geldi.


Alınan bu galibiyetten sonra Düvenciler Lisesispor ligte 20 olan puanını 23 çıkardı ve puan sıralamasında 2.sıraya yerleşti..

HABER:İBRAHİM GÜL...
FOTO  :SALİH YILMAZ

Hiç yorum yok: