Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

16 Ocak 2011 Pazar

LÜLEBURGAZSPOR AMATÖR:2 - VİZESPOR:0






HER İKİ TAKIMDA RAKİPLERİNDEN ÇOK SAHANIN ÇAMURU İLE MÜCADELE ETTİLER....

Kırklareli ili süper amatör lig karşılaşmasında Lüleburgazspor amatör takımı ile Vizespor, Lüleburgaz 75.Yıl toprak sahasında karşılaştı.
Maçın oynanacağı 75.yıl toprak saha adeta çamur saha idi.Futbolcular rakiplerinden çok sahanın çamur zemini ile mücadele ettiler.Maçı izlemeye gelen seyircilerinde futbolculardan pek farkı yoktu ve seyircilerde çamur ve su birikintilerinin içinde ayakta maçı izlediler.Yani her görüntüsüyle 75.yıl toprak saha berbat bir şekilde futbolculara ve izleyicilere sunulmuştu.Burada oynanan futbol maçı değil adeta futbol katliamıdır bence..

AĞIR SAHA ZEMİNİNE RAĞMEN LÜLEBURGAZSPOR TUGAY'IN GOLLERİ İLE SEVİNDİ

Maçın başlama düdüğü ile birlikte maça ağırlığını koyan takım Vizespordu.Vizespor geliştirdiği birçok pozisyondan yararlanamazken,maçın 40.dakikasında Lüleburgazspor'un ani gelişen bir atağında Vizesporun defans hatasını affetmeyen Tugay topu filelerle buluşturdu ve Lüleburgazspor ilk devre 1-0 lık skorla soyunma odasına gitti.

İkinci yarı başladığında Vizespor beraberlik golü için Lüleburgazspor kalesine yüklenmeye başladı.fakat çamur deryasından topu kurtarıp gol atmak pek okadar kolay değildi.Vizespor rakip kalede gol ararken rakibi Lüleburgazspor'dan ani kontra ataklar yemeye başladı ve maçın 75.dakikasında sol kanattan gelen bir ortaya Vizespor defans oyuncularının bakışları arasından yine golcü Tugay kendisinin ve takımının 2.golünü kaydetti.
80.dakikada Vizespor, defans oyuncusunun kırmızı kart görmesi ile sahada 10 kişi kaldı.Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Lüleburgazspor rakibi Vizespor'u 2-0 yenerek ligteki iddiasını sürdürdü.

MAÇIN SON DAKİKASINDA ÜZÜCÜ SAKATLIK
Maçın son dakikalarında Lüleburgaspor'lu futbolculardan Mert'in rakibi ile çarpışması sonucu hastaneye kaldırıldığı ve burun kemiğinin kırıldığı haberini aldık.genç kardeşimize geçmişolsun diyor ve acil şifalar diliyoruz..

HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL...

Hiç yorum yok: