Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

20 Ocak 2011 Perşembe

TEKİRDAĞSPOR'A BEŞİKTAŞ'TAN DESTEK-

 
 
Bölgesel amatör lig takımlarından Tekirdağspor'u oyuncu yönünden de ayakta tutmaya çalıştıklarını anlatan Kulüp Başkanı Ercan Kısa, futbolcu vermek için Beşiktaş Spor Kulübü'nün kendilerine destek verdiğini söyledi.

Beşiktaş Spor Kulübüyle görüşmelerin devam ettiğini belirten Kısa, yaptığı konuşmaya ise şöyle devam etti

'Beşiktaşspor Kulübü alt yapısından Tekirdağspor'a 5 futbolcu transfer edeceğiz. Bu futbolcuların parasını Beşiktaş karşılıyor. Takıma Beşiktaştan gelecek olan futbolcular ile gücümüzün artacağına inanıyoruz. Bizler sadece bu futbolculara sahip çıkacağız.derken ikinci yarıda seyircinin bambaşka bir Tekirdağ spor seyredeceğinide belirtti.
 
Başkan Ercan Kısa 'Tekirdağspor'un 3. ligde oynadığı dönemden kalan 1 milyon TL civarında vergi ve sigorta borcunun bulunduğunu açıklarken,.Bu borcun oluşum nedeninin ise Tekirdağspor'un destek görmemesinin ve üye sayısının az olmasının en önemli nedeni bu. Komisyondan geçen bir af yasası var. Tekirdağspor bu Aftan faydalanılabilirse bu durumdan kurtulunabilir. Kulübün 1 yıllık ortalama gideri 250 bin TL civarında. Hedefimiz Tekirdağspor'u layık olduğu yere taşımak. Bal Ligi'nde tutmak.' dedi

HABER VE FOTO.RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok: