Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

18 Ocak 2011 Salı

Edirnespor- Osmanlıspor 2-1

 Süper Amatör kümede şampiyonluk arayan takımlardan Edirnespor dün Saraçhane Sentetik sahasında Osmanlıspor'u konuk etti. İlk yarısı Osmanlıspordan Erdal, Edirnespor'dan Yusuf'un golleri ile 1-1 sona eren mücadele, ikinci yarıda Ferhat'ın golü ile müsabakadan 2-1 galip ayrılan taraf Edirnespor oldu.


Hakemler: Soykan Çekver-Özben İpçi-Serkan Kılınç

Edirnespor: Mert, Zafer, Halit, Samet, Savaş, Mehmet, Çağrı ( 69 Orçun), Onur, Kaan, Yusuf, Ferhat

Osmanlıspor: Sercan, Abdullah, Yunus, İbrahim, Onur, Şener, Yusuf, Fatih ( 78 Tarkan), Semih, Erdal, Soner

GOLLER: 23 Erdal (Osmanlıspor) 35 Yusuf, 48 Ferhat

MAÇTAN DAKİKALAR: Maçın ilk dakikaları orta alan mücadelesi şeklinde geçerken 23. dk da Osmanlıspor ani bir atakla Erdal ile Edirnespor ceza alanına girdi. Erdal sert vurdu 0-1. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Edirnespoe35. dk da Yusuf'un ceza alanı sağ çaprazından vurduğu sert şut ile beraberliği yakaladı 1-1. Bu dakikadan sonra her iki takımında gol çabaları netice vermedi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Edirnespor ikinci yarıya hızlı başladı. 48. dk da sağ kanattan ceza alanı içine yapılan ortaya Osmanlıspor savunması ve kalecisinin zamanlama hatası yapmasından faydalanan Ferhat araya girerek dokundu ve takımı 2-1 öne geçirdi. 57. dk da orta alanda Onur'un top kaybı ile başlayan Osmanlıspor atağında Semih ceza yayında topla buluştu sert vurdu ama Edirnespor kalecisi Mert topa sahip olarak gole izin vermedi. Uzatma dakikalarında soldan yapılan ortaya Orçun kafayı vurdu az farkla aut. Müsabaka 2-1 Edirnesporun galibiyeti ile sona erdi.

KAYNAK:EDİRNE AJANS GAZETESİ....

Hiç yorum yok: