Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

22 Ocak 2011 Cumartesi

ARSİNSPOR:3 - LÜLEBURGAZSPOR:0




Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta ikinci yarıya ilk 5 hedefi ile başlayan Arsinspor, önündeki ilk engeli 3 puanla aşmayı başardı. Ligin ilk yarısında deplasmanda mağlup olduğu Lüleburgaz’ı sahasında ağırlayan Sarı-Siyahlılar, rakibini 3 golle mağlup ederken rövanşı da almış oldu. Karşılaşmaya kontrollü başlayan Arsinspor, 18.dakikada Ahmet Şentürk’ün golü ile öne geçti:1-0. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarıda da oyunda üstünlüğünü sürdüren Arsinspor, 82 ve 90 dakikalarda sahneye çıkan Erkan Mandıralı’nın attığı gollerle farka gitti: 3-0. Maç bu skorla sona ererken Arsinspor 3 puanı 3 golle almanın mutluluğunu yaşadı.




HAKEMLER: Ömer Murat Ülger ***, Özkan Yaşasın ***, Eser Eti ***

ARSİNSPOR: Ufuk Ali ***, Furkan ***, Erkan ****, Ayhan ***, Gürkan ***, Münür ***, Haydar ***, Hasan Baba ***, Haktan *** (Dk. 85 Yetkin *), Olgun ** (Dk. 60 Mustafa Gökmen *), Ahmet *** (Dk. 85 Mehmet Cihan *)

LÜLEBURGAZSPOR: Oğuzhan *, Ziya *, Levent **, Yusuf *, Birol *, Cabir **, M.Uzun * (Dk. 61 Ercüment *), Semih **, Emre **, Serdal *, Sercan * (Dk. 46 Recep *)

GOLLER: Dk. 18 Ahmet, Dk. 82-90 Erkan (Arsinspor)

KAYNAK: 
http://www.gunebakis.com.tr/haber.php?id=39399&t=Arsinspor_affetmedi

Hiç yorum yok: