Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

24 Ocak 2011 Pazartesi

Ayşekadın GB Keşanspor 1-1

Ayşekadın Gençlerbirliğispor



Keşanspor
Bal liginin ikinci yarısı ilk maçında Edirne derbisinde Ayşekadın GB 25 Kasım stadında Keşansporu konuk etti. İlk yarısı karşılıklı goller ile 1-1 sona eren mücadelede ikinci yarıda da gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi. Ayşkeadın’dan Seyfettin ve Esat, Keşanspordan Ozan kırmızı kart gördüler. Maçta 2. yarıda Keşanspor’lu Özdemir’in 2 şutu direkten döndü.


Hakemler: Selim Akman-Erhan Yatla-Ahmet Göçmen (Kocaeli Bölgesi)

Ayşekadın GB: Kutay-Gökmen-Bilal-Seyfettin-Ozan-Tahsin 57 (Murat)-Hasan Hüseyin (88 Hüseyin)-Ozan Kurt (63 Mustafa) -Ertin-Erkan-Esat

Keşanspor: Ömer-Yavuz (88 Batuhan)-Rıfat-Yaver-Ozan-İsa-Ömer Sugüneşi ( 67 Sadık Taylan)-Serdar-Burak-Özdemir-Kemal

Goller: Dk. 34 Burak (Keşanspor) Dk. 42 Ertin (P) Ayşekadın GB

Kırmızı Kart: 38 Seyfettin, 73 Esat(Ayşekadın GB) 59 Ozan (Keşanspor)

MAÇTAN DAKİKALAR:

İlk 22 dakikası genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen Edirne derbisinde ilk ciddi atak 22. dk da Ayşekadın GB spordan geldi. 22. dk da sağ kanattan başlayan atakta Ertin topla buluştu, ceza alanı içine Hasan Hüseyin’e verkaçla güzel bir pas verdi. Hasan sert vurdu Keşan kalecisi Ömer güçlükle kornere çeldi. Bu pozisyondan 4 dk donra 26. dk da Ertin ceza alanı içinde bir anda topla buluştu vurdu meşin yuvarlak ağlarla buluştu ama yardımcı hakem ofsait bayrağı kaldırınca hakem golü vermedi. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Keşanspor 34. dk da Burak’ın ceza yayından sert vuruşu ile öne geçti 0-1. 38. dk da rakibine kafa atması nedeniyle Ayşekadın GB spor’lu Seyfettin hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışına alındı. Bu dakikadan sonra her iki takım taraftarları arasında kısa süreli gerginlik yaşandığı gözlendi. 42. dk da ani gelişen Ayşekadın GB atağında hakem penaltı düdüğünü çaldı atışı Ertin gole çevirerek beraberliği sağladı 1-1. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarının 10.cu maçın 55. dk.sında konuk Keşanspor ileri üçlüsü bir anda Ayşekadın yarı alanında topla buluştu. Ayşekadın GB spordan bu sezon Keşan’a transfer olan Ömer Sugüneşi kaleci ile karşı karşıya kaldı çok kötü vurdu aut. Maçın 59. dk sında Keşanspor’lu Ozan ikinci sarı kartını görerek oyundan ihraç oldu. 73. dk da bu sefer Ayşekadın’lı Esat ikinci sarıdan ihraç oldu ve Ayşekadın sahada 9 kişi kaldı. 78. dk da Ayşekadın GB keşanspor ceza alanında Hasan’la pozisyon buldu. Hasan yerden sert vurdu Keşan kalecisi Ömer topu kornere çeldi. 85. dk da Keşansporlu Özdemir’in şutu üst direkten geri döndü. 87. dk da Keşanspor yine %100 golü kaçırdı. Bir anda Ayşekadın ceza alanına giren Kemal sert vurdu defanstan döndü ve Özdemir’in önüne düştü o da iyi vuramadı Kutay topa sahip oldu. Maçın son dakikasında Özdemirin şutu bit kez daha direkten döndü ve maç 1-1 sona erdi.

KAYNAK:EDİRNEDESPOR.COM

Hiç yorum yok: