Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

31 Ocak 2011 Pazartesi

LÜLEBURGAZSPOR - HATAYSPOR MAÇI SAHA ZEMİNİNİN FUTBOL OYNAMAYA ELVERİŞLİ OLMADIĞINDAN DOLAYI ERTELENDİ

 LÜLEBURGAZ 8 KASIM STADININ ZEMİNİNDEN GÖRÜNTLER...





Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.lig 1.gurupta 19. hafta karşılaşmasında Lüleburgazspor ve Hatayspor arasında oynanması gereken lig maçı, Lüleburgaz 8 Kasım stadı zemininin çok kötü bir durumda omasından dolayı maçın hakemi tarafından oynatılmadı.Ertelenen maçın oynanacağı tarih Türkiye futbol federasyonu tarafından belirlenecektir.

Lüleburgaz 8 Kasım stadı nın çim zemini tam 26 yıldan bu yana Türk futboluna hizmet etmekte ve artık dayanamayıp isyan etmiş durumdadır.Sahanın zemini çim özelliğini kaybetmiş adeta sürülmüş bir tarlayı andırmaktadır.Sahanın dranajlarıda hasar görmüş olmalıki yağan yağmur ile saha adeta çamur deryasına dönmekte ve maç oynanamaz bir hal almaktadır.
Birkaç yıldır sahanın zemininin değişeceği söylenmekte olup şu ana kadar gerçekleşmemiştir.Birde buna idman sahası olmayan Lüleburgazspor'un idmanlarını 8 Kasım stadında yapması, Düvenciler lisesispor Bayan futbol takımı ve lüleburgazspor U18 takımınınlarının da lig maçlarını burada oynaması sahanın maç oynama özelliğini iyice bitirmiştir.
Umarız yetkililer artık Lüleburgaz 8 Kasım stadının zemininin isyan edişini görürlerde en kısa zamanda birşeyler yaparlar.

HABER VE FOTO:İBRAHİM GÜL..

Hiç yorum yok: