Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

25 Ocak 2011 Salı

GELİBOLUSPOR O - KARABİGA İÇDAŞSPOR 1

GELİBOLUSPOR
Çanakkale süper amatör lig onuçüncü hafta karşılaşmasında Geliboluspor Karabiga içdaşspor’a 1–0 yenildi. İkinci yarının ilk maçı olan maç 26 Kasım stadının bozuk olan zemini sabah yağan yağmurunda etkisiyle çok ağır şartlarda oynandı.

Her iki takımda karşılaşmaya temkinli başladı.8 dk. Ersoy’un serbest vuruştan dışarı gitti.15 dk Çağlar ceza sahasına soldan girdi, top direği sıyırarak dışarı gitti. Orta saha mücadelesi şeklinde gecen maçın ilk yarısı 0–0 berabere bitti.

Karabiga İçdaş ikinci yarıya Gökhan’ın yerine Yüceli alarak başladı.47 dk Sakatlanan Yalçın yerini Deniz’e bıraktı.50 dk. Hüseyin müsait pozisyonda topu dışarı attı.55dk. Bu kez Cem sağdan ceza sahasına girdi sert vuruşun Arkın Kurtardı.75 dk. Barış çıktı Deniz girdi. Deniz’in girmesiyle İçdaşspor daha atak oynamaya başladı. Konuk takım 85dk.Deniz’in hazırladığıpozizyonda Hüseyin ceza sahası içinde buluştuğu topu Arkın’ın solunda filelere gönderince durum 0–1 oldu. Golden sonra Geliboluspor beraberlik golü için rakip sahaya yüklenmeye başladı.90 dk. Geliboluspor defansı ilerde yakalanınca Hüseyin kaleci Arkın ile karşı karşıya kaldı. Kaleselini terk eden arkın Hüseyin’in önünden topu alarak dışarı attı. Uzatma dakikaların da başka gol olmayınca Geliboluspor evinde ilk defa yenilirken. Karabiga içdaş spor çok önemli bir üç puan alarak yoluna devan etti.



Geliboluspor: Arkın-Murat-Olcay-Erbil-Timuçin-Çağlar-Kerem(Rıza)-Ersoy-Tuncer-Gökhan-Yalçın(Deniz)

Yedekler: Fuat-Hami-Emre-Deniz-Aygün-Rıza-Ferdi
 
Kara Biga içdaçspor: Saffet-Cem-Enis-Mustafa-Sedat-Barış-Ersin-Gökhan-Metin-Hüseyin-Emre

Yedekler: İsmail-Ferdi-Yücel-Deniz-Engin-Yunus

KAYNAK:  http://www.geliboluspor.org/default.asp

Hiç yorum yok: