Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

24 Ocak 2011 Pazartesi

Velimeşe’de Kazanan Yok 1-1

VELİMEŞE BELEDİYESPOR
  

TEKİRDAĞSPOR



Bal Ligi 12.grupta alt sıralarda yer alan iki takımın mücadelesinde Velimeşe Belediyespor ile Tekirdağspor yenişemedi 1-1.

İki takımında kontrollü bir mücadele sergilediği oyunun ilk yarısında ev sahibi ekipten Eray Cem’in karşılaşmanın 27.dakikasında maçın orta hakemi tarafından ağır bir kararla çift sarı karttan atılması sonucu evsahibi ekip yaklaşık 65 dakika sahada 10 kişi mücadele etti.

İkinci yarıdada her iki takımda bu kritik kaşılaşmada fazla risk almak istemeden konrolllü oyuna devam ederken, konuk Tekirdağspor Berkant’ın 62.dakikada serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti.

Golden sonra Tekirdağspor konrataklarla farkı arttırmak evsahibi Velimeşe Belediyespor ise beraberlik golü için rakip kaleyi zorladı.

Maçın böyle biteceği sanılırken 90+5’te kazanılan korner atışında evsahibi ekipten Esat’ın arka direkte göğsü ile düzeltip yaptığı düzgün vuruş skora denge getirdi ve maçta bu skorla tamamlandı.

Velimeşe Cephesi İlker Yasin Avcı’ya Tepkili

Bu arada maç sonrası Velimeşe Belediyespor yönetimi yanlı yönetim gösterdiği iddaası ile maçın orta hakemi İlker Yasin Avcı’ya büyük tepki gösterdi. Velimeşe Belediyespor yönetimi bu kadar kritik bir maça böylesine yetersiz bir hakem atanmasının talihsizlik olduğunu hakem atamalarında kesinlikle daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
 
HABER KAYNAK:  http://www.trakyadanspor.blogspot.com/
 
FOTO KAYNAK:Tekirdağspor tarastarın sesi facebook sayfası..

Hiç yorum yok: