Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

20 Ocak 2011 Perşembe

İnecespor tutulamıyor

Kırklareli Birin Amatör Ligi B grubunda Şampiyonluk mücadelesi veren İnecespor geride kalan 11 hafta sonunda sadece bir kere mağlubiyet gördü. Oynadığı 11 maçta 8 galibiyet ile 26 puan toplayan sarı siyahlı ekip Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kavaklıspor ile Kavaklı'da karşılaşan İnecespor sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılarak Kavaklı deplasmanından 1 puanı almayı başardı.

Birinci Amatör B gurubunda İnece-spor'u zorlayacak takım 23 puan ile 2. sırada yer alan Karaağaçspor olarak gösteriliyor. Karaağaçspor çıktığı 11 maçta 7 galibiyet alarak 23 puan topladı. Karaağaçspor son maçında deplasman Demirköyspor'u 4-3 yenmeyi başardı.

Bu iki takımın ardından 3. sırada 20 puan ile Kayaspor yer alıyor. Kırklareli'nin köklü kulüplerinden biri olan Kaya-spor alt yapıya verdiği önem ile dikkat çekiyor.

Kayaspor'da Teknik Direktörlük yapan Özay Balcı alt yapıdaki öğrencile-rine çok önem vererek bir çoğunu A takımda bile oynatıyor.

Birinci Amatör Ligi B grubunun son sırasında bulunan Tek Santralspor henüz puan ile tanışamadı. Ligden düşmesine kesin gözü ile bakılan Lüleburgaz temsilcisi sıfır puan ile sonuncu sırada bulunuyor.

Kırklareli Birinci Amatör Ligi B gurubunda bu hafta alınan toplu sonuçlar şunlar;

Asılbeylispor: 4 - Üsküpspor: 1

Hamitabatspor: 2 - Kayaspor: 1

Kavaklıspor: 1 - İnecespor: 1

Demirköyspor: 3 - Karaağaçspor: 4

Tek Santralspor - Karakoçspor karşılaşması zeminin çamur olmasından dolayı oynanmadı.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaynak:Gazete Trakya..
http://www.gazetetrakya.com/index.php

Hiç yorum yok: