Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

21 Eylül 2010 Salı

Anafartalarspor sezonu açtı

Edirne amatör küme takımlarından Keşan Anafartalarspor Kulübü’nün 2010-2001 Futbol Sezonu açılışı, önceki gün gerçekleştirildi. Keşan Atatürk Stadı’nda, saat 16.00’da başlayan açılışa; Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, İlçe Emniyet Müdürü Harun Çil, CHP Keşan İlçe Başkanı A. Baki Topal, Keşan Anafartalarspor Başkanı Serdar Dinçer ve Yönetim Kurulu üyeleri ile taraftarlar katıldı.
Sunuculuğunu Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir’in yaptığı tören, kurban kesilmesi ve futbolcuların tanıtılmasıyla başladı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinden sonra Kulüp Başkanı Dinçer konuştu ve geçen sezonu iyi bir yerde tamamladıklarını belirtti.
“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”
Serdar Dinçer, bu yıl Keşanspor’un BAL (Bölgesel Amatör Lig)’da mücadele edeceğini kaydederek, şöyle dedi: “Kendilerine buradan başarılar diliyoruz. Umarım Keşan’ı en güzel şekilde temsil ederler. Onların bırakmış olduğu bayrağı bizler devralacağız. İddialıyız, yeni transferlerimiz var. Mevkilerinde iyi futbolcular ve hepsi efendi futbolcular. Hedefimiz şampiyonluk. Umarım bunu taraftarlarımızın da desteğiyle başaracağız.”
“BAŞARMAK İÇİN DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”
Başarmak için desteğe  ihtiyaç duyduklarını dile getiren Dinçer, “Bu anlamda, huzurunuzda Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’a teşekkür ediyorum. Keşanspor BAL’daysa, Keşan Gençlik Voleybol Takımı 2. Lig’te mücadele veriyorsa ve bizler burada bir şeyler yapmaya çalışıyorsak en büyük desteğimiz Belediye Başkanımızdır.” diye konuştu.
“ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ”
Altyapıya da önem verdiklerine işaret eden Serdar Dinçer, “Bu yıl altyapıdan A Takım’a futbolcu geldi. Nevruz Kaldı’yı altyapı hocamız olarak getirdik. Bu sene de altyapımıza gereken önemi vereceğiz.” dedi.
Dinçer’in, açılışa katılanlara teşekkür etmesinin ardından, Keşan Anafartalarspor ile Malkaraspor arasında hazırlık maçı oynandı.,
İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Keşan Anafartalarspor, ikinci yarıda penaltıdan attığı golle eşitliği sağladı. Maçta başka gol olmayınca maç, 1-1 berabere sonuçlandı.
 KAYNAK:MEDYA KEŞAN

Hiç yorum yok: