Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

21 Eylül 2010 Salı

Çerkezköyspor Paşa'yı tek geçti 1-0

Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor, hazırlık karşılaşmasında Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor ile karşı karşıya geldi. Çerkezköyspor karşılaşmanın ilk devresinde Orçun'un ayağından kazandığı golle karşılaşmadan üstünlükle ayrıldı .                                                                                                                                                                                      Çerkezköyspor, hazırlık karşılaşmasında Fevzipaşaspor'u tek golle geçti.
MAÇ PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele verecek olan Çerkezköyspor, hazırlık karşılaşmasında 1.Amatör Küme ekiplerinden Fevzipaşaspor ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Çerkezköy Belediye Stadı'nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 15.00'da başladı. Çerkezköyspor karşılaşmaya Muzaffer, Barış, Hakan, B.Emre, Mesut, Yiğit, B.Emre, Murat Sarı, Orçun, Fırat ve Gökhan ilk onbiri ile çıkarken Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor ise karşılaşmaya Kemal, Cemal, Serkan, İdris, Aydoğan, Levent, İbrahim, Gökhan, K.Emir, B.Emir, Erdal ilk onbiri ile başladı.                                                                                                                                                ÇERKEZKÖY FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİ
Karşılaşmaya iki ekip de kontrollü başladı. Karşılaşmada ilk atakta da Çerkezköyspor'dan geldi. 2.dakikada sol kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında Yiğit topla buluştu. Yiğit'in sert şutunda top üstten dışarı çıktı. Çerkezköyspor hemen ardından Mesut ile net gol pozisyonundan yararlanamadı. Çerkezköyspor'un baskılı olduğu dakikalarda ara pasında Mesut, Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor kalesi Kemal ile karşı karşıya kaldı. Mesut, müsait pozisyonda istediği gibi vuramadı. Top, kaleci Kemal'de kaldı.
İLK DAKİKALAR GOLSÜZ GEÇİLDİ
Çerkezköyspor'un açık oyununa Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor da yine aynı şekilde karşılık verdi. Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor, ani atakta Gökhan ile hücuma çıktı. Gökhan'ın pasında son anda Çerkezköyspor savunması araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı. Hemen ardından Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor yine etkili geldi. Gökhan'ın pasına Cemal hareketlendi. Cemal ceza alanına ortaladı. Cemal'in ortasında yine savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde karşılıklı gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.
KARŞILIKLI ATAKLAR
Çerkezköyspor 17.dakikada Fırat ile girdiği pozisyonu değerlendiremedi. Fırat, ara pasında sol kanattan ceza alanına girdi. Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor, Fırat'ı durduramadı. Fırat ceza alanı içerisinde üç oyuncuyu geçtikten sonra topu kaleye gönderdi. Fırat istediği gibi vuramayınca Çerkezköyspor net bir gol pozisyonunu daha cömertçe harcadı. Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor, 20.dakika Aydoğan ile girdiği pozisyondan yararlanamadı. Aydoğan'ın şutunda tecrübeli file bekçisi Muzaffer topa sahip oldu.
ÇERKEZKÖY YÜKLENDİ
İlk devrenin ilerleyen bölümlerine golsüz eşitlikle girildi. Dakikalar ilerledikçe Çerkezköyspor baskısını artırdı. 23.dakikada Çerkezköyspor, etkili geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Emre topla buluştu. Emre'nin müsait pozisyonda vuruşunda top yandan dışarı çıktı. Hemen ardından Çerkezköyspor yine Emre ile pozisyona girdi. Emre pozisyonda geç kalınca Çerkezköyspor sonuca gidemedi. Çerkezköyspor'un gol için yüklendiği dakikalarda Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor kontra atakla gol aradı.
Karşılaşmanın 30.dakikasında Çerkezköyspor golü bularak karşılaşmada öne geçti. Orta alanın başarılı ismi Orçun, ceza alanı dışından sert ve düzgün vurdu. Orçun'un şutunda Kemal topa müdahale edemeyince Çerkezköyspor skoru 1-0 yaptı. Golün ardından Çerkezköyspor aradaki skor farkını ikiye çıkarmak için mücadele verirken Trexta Çerkezköy Fevzipaşaspor ise beraberlik mücadelesi verdi.
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
İlk devrenin son bölümlerine Çerkezköyspor'un tek gollü üstünlüğü ile girildi. 35.dakikada Çerkezköyspor'da Emre sakatlandı. Emre'nin yerine oyuna Tolga girdi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki ekibin geliştirdiği ataklardan sonuç çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi Çerkezköyspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
İKİNCİ DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI
ikinci devresine Çerkezköyspor'un tek gollü üstünlüğü ile başlandı. İkinci devrede her iki ekip de oyuncu değişikliklerine gitti. İkinci devrenin ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarından da başka gol sesi çıkmayınca müsabaka ilk devrede Çerkezköyspor'un attığı tek golle sona erdi.
                     KAYNAK:ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ...
                             

Hiç yorum yok: