Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

17 Eylül 2010 Cuma

Veliköyspor tek golle mağlup

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Veliköyspor hazırlık karşılaşmasında Bölgesel amatör lig takımlarından Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Velimeşe Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Veliköyspor, ikinci devre skora denge getiremeyince karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı
 
Veliköyspor, hazırlık karşılaşmasında Velimeşe Belediyespor'a tek golle mağlup oldu.

VELİMEŞE KARŞISINA ÇIKTI

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Antrenmanların dışında hazırlık maçlarına da çıkan Veliköyspor son hazırlık karşılaşmasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

İLK DAKİKALAR GOLSÜZ GEÇİLDİ

Velimeşe Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmaya her iki ekip de yedek ağırlıklı kadrosu ile çıktı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. Bu sezon genç ağırlıklı bir kadro ile ligde mücadele verecek olan Veliköyspor, rakibinin fizik gücü karşısında ilerleyen bölümlerde oyundan düştü. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

VELİMEŞE GOLÜ BULDU

İlerleyen bölümlere doğru baskısını artıran Velimeşe Belediyespor karşılaşmanın 34.dakikasında bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün ardından Veliköyspor rakibi karşısında beraberlik mücadelesi verirken Velimeşe Belediyespor ise ikinci gol mücadelesi verdi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerine Velimeşe Belediyespor'un üstünlüğü ile girildi. İlk devrenin kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Velimeşe Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

VELİKÖY SKORA DENGE GETİREMEDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde Veliköyspor oyuna dengeyi kurmaya çalışsa da başarılı olamadı. İlk devreye oranla Velimeşe Belediyespor karşılaşmanın ikinci devresinde as kadrosu ile mücadele verdi. Velimeşe Belediyespor karşılaşmanın ikinci devresinde skor üstünlüğünü sürdürdü. Veliköyspor kontra ataklardan sonuca gitmeye çalışsa da başarılı olamadı. İkinci devreden gol sesi çıkmayınca karşılaşma ilk devrede atılan tek golle sona erdi. (1-0)

''EKSİKLİKLERİMİZİ GÖRDÜK''

Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Velimeşe Belediyespor karşısında eksikliklerini gördüklerini ifade ederek ''kadromuza alt yapıdan yeni isimler kattık. Genç oyuncularımız ile birlikte geçtiğimiz sezonki kadromuzda yer alan isimleri kaynaştırmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz seviyeyi görmemiz açısından Velimeşe Belediyespor karşısına çıktık. Velimeşe Belediyespor karşısında da eksikliklerimizi gördük'' dedi.

''DAHA İYİ OLACAĞIZ''

Ahmet Sarı, sezon başlangıcına kadar idmanlarla birlikte hazırlık karşılaşmalarına çıkacaklarını ifade ederek şunları söyledi ''yaklaşık 1 aydır sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İdmanlar dışında hazırlık karşılaşmaları ile eksikliklerimiz kapatmaya çalışacağız. Velimeşe Belediyespor karşısında oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Skordan öte önemli olan sergilenen futboldu. Bizlerde oyun şablonumuzu Velimeşe Belediyespor karşısında uyguladık. Yapılan hatalarla birlikte takım olarak ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız''

KAYNAK.ÇERKEZKÖYHABER GAZETESİ

Hiç yorum yok: