Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Eylül 2010 Perşembe

Sanayispor, İnecespor'u hazırlık maçında YEDİ

Bu sezon ilimizi BAL’da (Bölgesel Amatör Lig) temsil edecek olan Sanayispor hazırlıklarını sürdürüyor. Ekim Ayının ilk haftasında başlayacak olan BAL'a hazır girmek isteyen Sanayispor bu kapsamda geçtiğimiz haftasonu 1. Amatör Lig takımlarından İnecespor’la bir hazırlık karşılaşması oynadı.
Cumartesi günü Kırklareli Atatürk Stadyumu sentetik çim sahasında oynanan maç saat 17:00'da başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında rakibini tartan Sanayispor, daha sonra orta sahadaki üsntünlüğü ele aldı ve oyuna istediği gibi yön veren taraf oldu.
Sanayispor ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarı sahaya as kadroyu süren Sanayispor Teknik Direktörü Tezer Zinet, böylelikle tüm oyuncularını görme fırsatı buldu. İkinci yarı İnecespor'un direncini orta sahadaki pas trafiği ile kıran Sanayispor sahadan 7-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.
     
Maçta rakibine göre çok daha fazla koşan Sanayisporlu futbolcular müsabakanın ardından da güç denemesi için sahada bir idman yaptılar.

90 dakikalık maçın ardından yaklaşık yarım saat de düz koşu yaptırarak oyuncularına kondüsyon yükleyen Sanayispor Antrenörü Tezer Zinet, BAL’da başarı için dayanıklılığın çok önemli olduğunu söyledi.
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Zinet şöyle konuştu: "İdmanlarımız çok ağır geçiyor. Ancak çalışmak zorundayız. Taraftarımıza daha bir Sanayispor izlettirmek istiyoruz. Kırklareli halkının bize destek vermesi için oynadığımız futbolun da kaliteli olması gerekir. Yeni sezon öncesinde Kırklareli halkının bize destek olmasını istiyoruz. Bu çocuklar Kırklareli'nin çocukları, bizim gençlerimiz. Hepsine güveniyoruz"KAYNAK:GAZETE TRAKYA...

Hiç yorum yok: