Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

25 Eylül 2010 Cumartesi

“KIRKLARELİ TAKIMINA GÜVENSİN”

TFF Spor Toto 3. Lig'e fırtına gibi başlayan 2. Gruptaki temsilcimiz yeşil-beyazlı ekip Kırklarelispor'un Başkanı Volkan Can ile Yönetim Kurulu Üyeleri dün Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ömer Topuz, Bahadır Sucuoğlu, Ahmet Yalçınöz ve Emre Trak katıldı.

Kırklarelispor'un başarısından övgülerle bahseden Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, Kırklareli halkının da Kırklarelispor'a destek olmasının gerektiğini belirtti. Ayrıca Kırklarelispor'un bu başarısından çok mutlu olduğunu söyleyen Çağlayan; “Kırklarelispor’un başarısı bizleri gururlandırıyor" dedi.
Ziyaret sırasında Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a Kırklarelispor VIP Kombine Kart hediye etti.
Gerçekleştirilen görüşmenin ardından Başkan Çağlayan, Önadım Medya Grubu’ndan Sercan Dönmez’in sorularını yanıtladı. Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, şunları kaydetti;  
-Kırklarelispor 3. Lig’e 3'te 3 yaparak, fırtına gibi başladı. Neler düşünüyorsunuz?
" Memnun ve Mutlu olduk. Kırklareli Halkı adına tüm camiaya teşekkür ediyoruz. Bu öncelikle yönetimin başarısıdır. Futbolcuların da gayretli olduğunu gösterir. Takımın yarısı değişti. Tam olarak birbirlerine alışmadıkları halde bu başarıların alınması bizleri mutlu etmiştir. Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil ettiklerine inanıyoruz. Kırklareli halkının desteğini bekliyoruz. Bunun yanında işadamlarının da özel destekleri olması gerekir. Spor kulüpleri kolay kolay ayakta duramaz. Bir çok gider var. Kırklarelispor'a destek çıkılması gerektiğini düşünüyorum"                                                                                                                

Kırklarelispor için sabit gelir çalışmalarınız var mı?

"Otopark veya park gelirlerinin bir kısmını Kırklarelispor'a aktarmayı düşündük. Ancak o gelirlerle bir şey olmaz. Çok düşük gelirler olduğu için faydasız kalır sonucuna vardık. Önemli bir şey olursa düşünüp bulabiliriz. Elbette yasal sınırlar içersinde yapabiliriz. Kırklarelispor'un bu yıl çok desteğe ihtiyacı var. Yönetimin çok mütevazi bir bütçe ile mücadele ettiğini biliyorum. Kırklareli halkı, Kırklarelisporlu yöneticilere güvenerek elinden gelen desteği göstermelidir."
-Geçtiğimiz sezon zorlu maçlar öncesinde Kırklarelispor'un idmanlarını ziyaret edip, futbolculara prim sözünde bulunmuştunuz. Hafta sonunda oynanacak olan zorlu Darıca maçı öncesinde böyle bir düşünceniz var mı?
"Prim vermek isterim tabiki. Büyük bir rakam olmasa bile motivasyon açısından futbolcularımızın yanında olacağım."

-Hafta sonu maça gelecekmisiniz?

" Evet bu hafta sonu maça gideceğim. Kırklarelispor'u desteklemeye devam edeceğim."....KAYNAK:GAZETE TRAKYA....

Hiç yorum yok: