Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Eylül 2010 Perşembe

Zirvede dev kapışma

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Kırklarelispor 3'te 3 yaparak sezona fırtına gibi başladı. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Kırklarelispor, bu hafta sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta Yozgatspor'u sahasında yenerek büyük sükse yapan ekibimiz Kırklarelispor, bu hafta grubun diğer yenilgisiz takımı ile karşılaşacak.
   
Geçtiğimiz yıl amatör kümedeyken Kırklareli halkının manevi desteğini alan Kırklarelispor yöneticileri bu yıl vatandaşlardan daha fazlasını bekliyor. Kırklarelispor Kulübü’nün en büyük isteği halkın maçlara ilgi göstermesi ve özellikle iç saha karşılaşmalarında stadı doldurması.

Şu an kalıcı bir gelir kaynağı bulunmayan Kırklarelispor'a tek para akışı bilet satışlarından sağlanıyor.
Kırklarelispor taraftarlarının da konuyla ilgili görüşleri şöyle: "Maça girişler biletli olmalı. Çünkü Kırklarelispor'un şu anlık kalıcı geliri yok. Bilet gelirlerinden beklenti içerisinde. Kalıcı gelir sağlamak için her geçen gün çaba sarf eden Başkan Volkan Can, yakında müjdeli haberlerini kamuoyuyla paylaşacaktır. Bundan şüphemiz yok. Ancak Kırklareli halkı Kırklarelispor'u iyi yerlerde görmek istiyorsa stada girerken 10 TL verip, biletini almalı ve maçı böyle izlemeli. Unutulmamalıdır ki alınacak bir bilet Kırklarelispor'a bağış olacaktır"
Hafta sonu oynanacak karşılaşmaya Kırklarelispor'lu taraftarların kurduğu 39 Gençlik Grubu da özel olarak hazırlanıyor. Darıca Gençlerbirliği mü- sabakasında Kırklareli Atatürk Stadyumu'nu karnaval yerine çevirmenin hesaplarını yapan taraftar grubu, Kırklarelispor'u zorlu rakibi karşısında motive etmek için özel gösteriler yapacak.
39 Gençlik'in, sosyal paylaşım sitesi facebook.com'daki grubunda Darıca Gençlerbirliği maçı organizasyonuyla ilgili çalışmaları sürüyor. 39 Gençlik, hafta sonu oynanacak zorlu karşılaşmada yine Kırklarelispor'un en büyük destekçisi olacak.

Vali Muşmal maça gelecek mi?

Kırklareli Valiliğine yeni atanan Muammer Muşmal'ın futbola olan yakın ilgisi de Kırklarelisporlu taraftarların dikkatinden kaçmadı. Bir önceki görev yeri olan Elazığ'da futbola büyük destek veren Vali Muşmal'ın Kırklarelispor'a da aynı ilgiyi göstermesini bekleyen taraftarlar, "Yeni Valimizi, Darıca Gençlerbirliği maçında Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda görmek istiyoruz. Bu hem bize hem de takıma büyük güç ve motivasyon verecektir" diye konuşuyorlar.

"Maça yeşil-beyaz atkılarla gelin"

Hafta sonu oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçında tribün şovu yapmaya hazırlanan 39 Gençlik, taraftara "Maça atkılarınızla gelin" çağrısı yaptı. Yeşil-beyaz atkılarla tribünleri bayram yerine çevirmeyi hedefleyen taraftar grubundan yapılan çağrıda ayrıca, "Taraftarlar, Kırklarelispor Store olarak bilinen Zincirlikuyu Caddesi'ndeki Elit Spor (Pislick) mağazasından atkılarını temin edebilirler" denildi.

Can: "Destek bekliyoruz"

Kırklarelispor-Yozgatspor maçından döndükten sonra gazetemize açıklamalarda bulunan Volkan Can da şunları söyledi; "Bizden mutlusu yok sanırım. Takımda yakaladığımız atmosfer çok iyi. Sadece Kırklareli halkının desteğine ihtiyacımız var. Hafta sonu oynanacak karşılaşmada biletlerin tamamının satılmasını bekliyoruz. Bilet gelirleri Kırklarelispor için bir bağıştır. Tüm halkımız saygı gösterip biletli olarak içeri girerse bize bağış yapmış olacaklar. Kırklareli halkından hafta sonu takımına sahip çıkmasını bekliyoruz"

Kırklareli'nin adı "Kırıkkale" olarak bilinmeyecek

Kırklarelisporlu Yönetici Emre Trak ise "Artık Kırklareli'nin adı Kırıkkale ile karıştırılmayacak. Kırklarelispor Kırklareli'nin adını tüm Türkiye'ye duyuracak. Bu başarı devam ederken Kırklareli halkı da sahip çıkmalı. Tüm halkımız stadı doldurarak hafta sonu oynanacak zorlu karşılaşmada takımımızı desteklemeli. Bu hafta çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Darıca Gençlerbirliği takımında 2 Kırklarelili

Kırklarelispor'un hafta sonu sahasında ağırlayacağı Darıca Gençlerbirliği'nde iki tanıdık isim var. Kırklarelispor'un bu haftaki rakibinin kadrosunda eski Kırklarelisporlu Serhat Özalp ile Sanayispor'un alt yapısından yetiştikten sonra Çanakkale Dardanelspor'a giden ve oradan da Darıca Gençlerbirliği'ne profesyonel imzayı atan Emrah Şen bulunuyor. Bu iki isim 2 yıldan beri Darıca Gençlerbirliği forması giyiyor.

'Serhat bize yeşil desene'

39 Gençlik Grubu'nun, Kırklareli'den yetişen bu iki oyuncuya sevgi gösterisinde bulunması da bekleniyor. Özellikle Kırklarelispor'da yıllarca forma giyen Serhat Özalp'e tezahürat hazırlayan 39 Gençlik "Serhat bize 'Yeşil' desene" diye tempo tutacağı söylendi.
Serhat Özalp'in, taraftarların bu tezahüratına nasıl karşılık vereceği ise merak konusu.
Kırklarelispor'da yıllarca forma giyen genç futbolcu Serhat, Kırklareli'ne bambaşka bir duygu ile geleceği kesin.
Kırklarelisporlu taraftarlar takımlarına destek vermek için Kırklareli Atatürk Stadyumu'na akın edecek. Bizler de gazetemiz adına yeşil beyazlı temsilcimize zorlu maç için şimdiden başarılar dileriz....KAYNAK:GAZETE TRAKYA....

Hiç yorum yok: