Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Eylül 2010 Perşembe

BABAESKİSPOR SÜPER LİGE HAZIR

 Babaeskispor: 4 – Veliköyspor: 2
Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi takımlarından Babaeskispor, evinde oynadığı özel karşılaşmada Tekirdağ Amatör Süper Futbol Ligi takımlarından Veliköyspor’u 4-2 mağlup etti.
Yaptığı hazırlık maçları ile Süper lige hazır olduğunu kanıtlayan ligin iddialı takımlarından Babaeskispor, önceki gün yeni futbol sezonu öncesi bir hazırlık maçı daha gerçekleştirdi.
100.Yıl Stadı’nda oynanan hazırlık karşılaşmasında Babaeskispor, Veliköyspor’u her iki yarıda attığı bir birinden güzel gollerle 4-2 mağlup etmeyi başardı.
Her iki takımında çok sayıda oyuncu değiştirdiği karşılaşmada, Babaeskispor’un gollerini; Kutluhan, Kaptan Tarık (2) ve Özmen attı.
Konuk takım Veliköyspor’un gollerini ise ikinci 45 dakika da Yıldıray ve Sinan kaydetti.
Karşılaşmada ev sahibi takım Babaeskispor’dan Murat, bir de penaltı atışı kaçırdı.
Babaeskispor Antrenörü Günay Benice ise maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi.                      “Süper Ligin başlamasına sayılı günler kala Babaeskispor yaptığı hazırlık maçları ile lige hazır olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Takımımız gördüğünüz gibi her geçen gün gücüne güç katarak daha iyiye gidiyor. Biz teknik heyet olarak hazırlık maçlarında skora falan bakmıyoruz, istediğimiz oyun sistemini oyuncularımızın sahada uygulamasıdır. Bugün de sahada oyuncularımızdan bunu gördük, bu da bizi mutlu etti, artık bunun üzerine yoğunlaşacağız.”dedi.
 
Bol gollü geçen karşılaşmayı Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun ve yönetim kurulu üyeleride birlikte şeref tribününden izledi.

KAYNAK:BABAESKİ HAVADİS SİTESİ..
HABER :METİN KARAKUŞ..

Hiç yorum yok: