Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Eylül 2010 Perşembe

Kapaklıspor yeni sezona 'merhaba' dedi

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de üst sıraları hedefleyen Kapaklıspor düzenlenen tören ile 2010-2011 sezonuna merhaba dedi. Sezon açılış karşılaşmasında Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Çorlu Gençlerbirliğispor'u konuk eden Kapaklıspor rakibinin ikinci devrede gelen iki golüne engel olmayınca karşılaşmadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.      
                                            Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından ÇerkezköyKapaklıspor 2010-2011 sezonunu düzenlenen bir törenle açtı.
TÖREN DÜZENLENDİ
Kapaklı Sahası'nda önceki gün gerçekleştirilen törene Kapaklı Belediye Başkan Vekili Adem Sekmen, İl Genel Meclis Üyesi Sami İkizler, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda izleyici katıldı. Yeni sezonun Kapaklıspor'a hayırlı olması temennisinde bulunan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Adem Sekmen ''Yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum. Kapaklıda bulunan Sitespor ve Kapaklıspor'un gelecek yıllarda liglerde çıtayı yükseltmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
                                                        ''BU YIL ÇOK FARKLI OLACAK''
Bu sezon Süper Amatör Lig'de zorlu bir mücadelenin yaşanacağını vurgulayan Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş "önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele vermek istiyoruz. Bu nedenle önceki sezonlara göre bu yıl çok farklı olacak. Süper Amatör Lig'de üst düzey bir mücadele olacaktır. Bizler de bu mücadelenin içerisinde yer alacağız. Yönetim olarak Kapaklıspor'un daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geldiğince mücadele edeceğiz'' dedi.
''7 OYUNCU İLE SÖZLEŞME İMZALADIK''
Süper Amatör Lig'in 3 Ekim'de başlayacağını hatırlatarak sözlerini sürdüren Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş ''Velimeşe Belediyespor'dan Ferdi Bitik, Sarayspor'dan Ferhat İndere, Vizespor'dan Ferhat Şener, Çorlu Gençlerbirliği'nden Hakan Mandacı, Küçükyoncalıspor Coşkun Güven, Sitespor'dan İlkay Karaman, Vize Acarspor'dan Mehmet Eren ile sözleşme imzaladık. Sezon hazırlıklarımızı lig başlayana kadar sürdüreceğiz." diye konuştu.
''BAŞARILAR DİLİYORUM''
Yeni sezon öncesi liglerde mücadele eden bütün takımlara başarılar dileyen Zafer Çavuş şunları söyledi ''Transferlerimizin dışında bu yıl alt yapıdan da oyuncularımız A Takım kadrosunda yer alacak. Yeni transferle ile birlikte güçlü bir Kapaklıspor ortaya çıkardık. Yeni sezon öncesi sakatlık olmaması temennisi içinde olarak, liglerde mücadele edecek bütün takımlarımıza başarılar diliyorum"
KARŞILAŞMA 15.30'DA BAŞLADI
Konuşmaların ardından Kapaklıspor sezon açılışı karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Saat 15.30'da başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor 1-Özgür, 3-Osman,4-Ferhat, 5-Semih, 6-Hüseyin,7-Görkem,9-Caner, 10-Ferdi, 11-Hakan,13-Hamit, 15-Mert kadrosu ile mücadele verirken, Çorlu Gençlerbirliği ise karşılaşmaya 1-Ömer, 2-Samet, 3-Ümit, 4-Ramazan, 5-Adem,6- Ener, 7-Emin, 8-Özgür, 9-Mert, 10-Süleyman,11- Emrullah kadrosu ile çıktı.
ÇERKEZKÖY KAPAKLI SPOR ETKİLİ BAŞLADI
Hakemin ilk düdüğü ile birlikte karşılaşmaya Çorlu Gençlerbirliğispor başladı. İlk dakikalarda Kapaklıspor etkili ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 3.dakikasında ceza içersine giren Ferdi'nin vuruşu az farkla auta gitti. Temsilcimiz Kapaklıspor karşılaşmanın 5.dakikasında geliştirdiği atakta Caner ceza sahası içine girdi. Çorlu Gençlerbirliğispor defansı kademeye girerek topu kornere attı. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor karşılaşmanın 8.dakikasında gole çok yaklaştı. Ferdi'nin pası ile ceza sahası içine giren Caner'in yerden sert vuruşu kale direğini sıyırarak auta gitti.
KAPAKLISPOR GOL İÇİN YÜKLENDİ
Atakları ile gol arayan Kapaklıspor ileri uç elemanları ellerine gelen fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 12.dakikasında Hakan'ın pası ile ceza sahası içine giren Mert'in vuruşunu kaleci Ömer mükemmel bir refleks ile kornere çeldi. İlk 15 dakikada gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. 18.dakikada Hamit'in ortasında Caner'in vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı. 23.dakikada konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Mert'in vuruşu az farkla auta çıktı.
İLK DEVRE GOLSÜZ SONA ERDİ
Kapaklıspor karşısında karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ataklarını hızlandıran Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmanın 28.dakikasında Süleyman ile gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde müsait pozisyonda topla buluşan Süleyman'ın vuruşu az farkla auta gitti. 32.dakikada Özgür rakip defans oyuncularını çalımlayarak ceza sahası içine girdi. Özgür'ün köşeye giden vuruşunu kaleci Özgür mükemmel bir refleksle kornere çeldi. Uzatma dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi 0-0 sona erdi.
ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ BASTIRDI
İkinci devreye her iki ekipte oyuncu değişikliğine gitti. Kapaklıspor genç oyunculara şans verirken, ilk devre genç oyuncuları oynatan Çorlu Gençlerbirliğispor ise as oyuncuları oyuna sokarak ideal kadrosu ile mücadele etti. Karşılaşmanın ikinci devresinin başlaması ile birlikte Çorlu Gençlerbirliğispor temsilcimiz kalesine gol için yüklendi. Kapaklıspor ise kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Karşılaşmanın 46.dakikasında Salih'in 25 metreden sert vuruşunda top üstten dışarı çıktı. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk on beş dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı
KAPAKLISPOR GOL YOLLARINDA ETKİSİZ KALDI
Ataklarını hızlandıran Çorlu Gençlerbirliğispor ilerleyen dakikalarda bir gol bularak karşılaşma öne geçti. Bu dakikadan sonra Çorlu Gençlerbirliğispor ikinci gol için atak yaparken, temsilcimiz Kapaklıspor ise beraberlik golü için yüklendi. Ancak her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. İkinci devre genç oyuncuları deneyen Kapaklıspor ilk devreye oranla ikinci devre rakip kalede etkili olamadı. Orta alanda iyi mücadele eden Kapaklıspor gol yollarında etkisiz kaldı.
ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ İKİ FARKLI KAZANDI
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Çorlu Gençlerbirliğispor geliştirdiği kontra atakta bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte rahatlayan Çorlu Gençlerbirliğispor kontrollü bir futbol sergiledi. İkinci devre gelen gollerle birlikte oyun disiplininden kopan Kapaklıspor karşılaşmanın son dakikalarında farkı bire indirmek için mücadele etti. Ancak her iki takım ileri uç elemanları önemli fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın son dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Çorlu Gençlerbirliğispor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
KAYNAK.ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ

Hiç yorum yok: