Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

22 Eylül 2010 Çarşamba

KEŞANSPOR'DAN 5 TRANSFER

Keşanspor’da dün düzenlenen basın toplantısında, 5 futbolcuyla anlaşma sağlandığı bildirildi.
Saat 12.00 sıralarında başlayan ve Keşanspor Kulübü’nde düzenlenen basın toplantısına; Keşanspor Futbol Şube Sorumlusu Tanju Şapçı ve Basın Sözcüsü Serdar Duman ile bu yıl transfer edilen 3 ve sözleşmesi yenilenen 2 futbolcu katıldı.
Toplantıda söz olan Şapçı,    Keşanspor Kulübü olarak 5 futbolcuyu bu sezon için renklerimize bağlamanın mutluluğunu yaşarken, futbolcu arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dilerim. Keşanspor’un transferleri hala devam ediyor. İlerleyen günlerde diğer futbolcularımızı da basın yolu ile değerli Keşan halkına duyuracağız. Bugün burada geçen sene de bizlerle olan 2 arkadaşımız ile tekrar sözleşme imzalarken diğer 3 arkadaşımız bu yıl ilk defa Keşanspor forması giyecek.” dedi.
Bölgesel amatör lig takımlarından Keşanspor; İskenderunspor’dan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Serdar Şekeroğlu, Kırklarelispor’dan 26 yaşındaki önlibero Hakan Güvençer, Büyükçekmecespor’dan 28 yaşındaki önlibero Selçuk Demir ile ilk defa sözleşme imzaladı.
27 yaşındaki orta saha oyuncusu Özdemir Deniz ve 27 yaşındaki stoper Yavuz Kavunç ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Keşanspor forması giyecek.
  KAYNAK:MEDYA KEŞAN

Hiç yorum yok: