Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

15 Eylül 2010 Çarşamba

İSTANBUL ŞÖHRETLER KARMASI 14 KASIM STADI' NDAYDI

Malkaraspor, Malkara Tarım ve Süt Ürünleri Festivali etkinliklerinde dün saat 18.00' de İstanbul Şöhretleri' yle Malkara 14 Kasım Stadı' nda bir gösteri maçı yaptı. Önceden belirtilen listede farklı isimler yer almasından dolayı sahaya çıkacak olan Şöhretler Karması takımında başta Tanju Çolak olmak üzere, Mustafa Yücedağ ve Rıdvan Dilmen gibi isimler bekleniyordu. Sahaya eski Galatasaray' lı futbolcu Hasan Şaş kaptanlığında daha farklı isimler çıkınca taraftarlar da büyük şaşkınlık yaşadı ama Hasan Şaş ve Ali Eren Beşerler gibi ünlüleri görünce üzerlerindeki şaşkınlıkları hemen geçti.
   Büyük bir taraftar kitlesi önünde oynanan gösteri maçında, maç öncesi Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya bir konuşma yaptı. Konuşmasında; geçtiğimiz sezon şampiyon olarak bir üst lige çıktığımızı ve bu sene de hedefimizin şampiyonluk olduğunu belirten Birol Kaya, bu takımın hedeflerine ualşması için maddi manevi elinden gelen her türlü desteği vereceğini söyledi. Ayrıca taraftarın da oynanacak maçlarda Malkaraspor' u yalnız bırakmayarak takımımızı desteklemesini istedi.
 
İstanbul Şöhretler Karması' nda HASAN ŞAŞ VE ALİ EREN' in yanı sıra şarkıcı KÜÇÜK ONUR, bir dönem 1. lig takımlarında oynayan GÖKHAN BOZKAYA, eski futbolculardan FERDİ yer alırken, bu takıma Malkara İlçe Emniyet Amiri Tamer TAŞÇI, bir dönem Kayserispor' da oynayan alt yapı antrönörü Özcan Sarıbaş, bir dönem Malkaraspor kaleciliği yapan Mehmet Çalışkan, kulüp yetkililerinden karate hocası İsmail Damarlı, Malkaraspor futbolcuları Alihan ve Berkan da dahil edildi. Eski ünlü futbolculardan CAFER AYDIN ve kick boksçu Apaçi Serkan da saha kenarından gösteri maçını takip etti.
MALKARASPOR; Hilmi, Uğurcan, Cengiz, Şahin, Murat Dereli, Serkan, Erhan, Selçuk Demir, Birol, Ufuk İzgi ve Emir ile sahaya çıktı. Maça sonradan Hilmi' nin yerine Güven, Murat Dereli' nin yerine de Selçuk dahil oldu. Erdem ve Ali Osman' ın ise ilk 11' de yer almaması dikkat çekti. Taraftarlar Hasan Şaş ve Ali Eren' in yanı sıra Küçük Onur' la da hatıra fotoğrafları çekilirken, İsmail Meriç' in yönettiği ve 25' er dakikadan iki devreli olarak oynanan bu gösteri maçında Malkaraspor sahadan 8 - 1 galip ayrıldı. Malkaraspor' un gollerini Emir (2), Uğurcan, Ufuk İzgi, Serkan, Selçuk Demir (2) ve Birol kaydederken, Şöhretler Karması' nın tek golü Ferdi' den geldi.
 
Malkaraspor ile İstanbul Şöhretleri arasındaki gösteri müsabakasını Star Tv ve Rumeli Tv' nin yanı sıra, Malkara' dan ve bölgeden de bir çok yerel basın müsabakayı takip etti...KAYNAK:MALKARASPOR FACEBOOK HAYRAN SİTESİ...














Hiç yorum yok: