Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Eylül 2010 Perşembe

Malkaraspor hazırlık maçlarını sürdürüyor

 Süper ligin başlamasına az bir zaman kala yeşil – siyahlı ekipte sezon hazırlıkları ara vermeden devam ediyor.
16 Eylül Perşembe günü deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Velimeşe sporla karşılaşan Malkaraspor, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan “Serkan, Birol ve Emir”in her iki yarıda kaydettiği gollerle (3 – 0) galip ayrıldı.                                                                                                                                    Malkaraspor, 26 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek sezon açılışında Uzunköprüspor’u konuk edecek.
SÜPER LİGE HAZIRIZ
Malkaraspor Kulüp Başkanı:Adnan Sungur
 
Malkaraspor’un amatör spora gönül veren çalışkan ve bey efendi başkanı Adnan Sungur Devrim’e verdiği özel demeçte, geçirdikleri kamp döneminde verimli çalışmalar yaptıklarını belirterek iddialı açıklamalarda bulundu.
Başkan Sungur; “Fevkalade yararlı bir kamp dönemi geçirdik. Taktik ve Fizik - Kondisyon olarak gayet iyi durumdayız. Öte yandan çok iyi ve yerinde transferler yaptık. Hedefimiz taraftarımızla bütünleşip Malkaraspor’u profesyonel lige götürmek.
Yönetim kadromuzdaki tüm arkadaşlarımın çalışmaları ile ulaşacağımız güzel başarılar hepimizin ortak başarısı olacaktır” dedi.
                                                                                 Haber:Önder TABAK...Kaynak:Devrim Gazetesi...

Hiç yorum yok: