Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Eylül 2010 Perşembe

İMZALAR TAMAM

LÜLEBURGAZ DÜVENCİLER LİSESİSPOR BAŞKANI ORUÇ: -''2010-2011 SEZONUNDA HEDEFİMİZ 1. LİG ŞAMPİYONLUĞU'' DEDİ. OYUNCULAR, FREKANS GAZETESİ’NDE DÜZENLENEN TÖRENLE İMZALARINI ATTILAR.
 

Türkiye Bayanlar 1. Lig takımlarından Lüleburgaz Düvenciler Lisesispor, 1. Lig'de şampiyonluğu hedefliyor.
Geçen Sezon Türkiye Bayanlar 2. Futbol Ligi'nde yenilgisiz şampiyon olarak 1. Lige yükselen Düvenciler Lisesispor'da Kulüp BaşkanI Ahmet Ethem Oruç, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi.
Frekans Gazetesinde yapılan toplantıda, Başkan Oruç, bayan futbolculardan çok umutlu olduğunu ve bu yıl 1. Lig'deki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Tüm hazırlıkları hızla tamamladıklarını kaydeden Oruç,''1. Lig'de taraftarlardan da büyük destek bekliyoruz. Zaten aldığımız tepkiler çok olumlu. Futbolcularımız Trakya'nın altın kızlar, Lüleburgaz'ın ve bizim gururumuz. Onlardan bu yıl şampiyonluk bekliyoruz'' diye konuştu.
Daha sonra da, yeni sezonda forma giyecek olan futbolcular, tek tek sözleşmelerini imzaladılar.
Sporcularımıza bir çok kulüpten teklifler var
Geçen sezon, tüm rakiplerini yenerek, yenilgisiz şampiyon olan ve 1. Lige çıkan takımın oyuncularının bir çoğunun milli olduklarını ve Türkiye ve Yunanistan dan, çok sayıdaki cazip tekliflerin gelmesine rağmen, oyuncu satmayı düşünmediklerinin altını da çizen Oruç:”Herkes üzerine düşeni ve hatta daha fazlasını yaparak, belirlenen hedefe varılmasında gerekeni yapacaktır.” Dedi.
Sadece lise takımı değiliz
Düvenciler Lisesispor Kulübünün, halk arasında sadece bir okul takımı gibi algılandığını ve bunun doğru olmadığını belirten Oruç:”Çıkış noktası itibariyle öyleydi. Ama, zaman içerisinde durum değişti. Artık, Lüleburgaz tarihindeki bir ilk i yaşıyoruz. Bu okul takımı büyüyerek, 1. Lig de mücadele eden bir spor kulübü durumuna geldi. Bunun halkımız tarafından da iyice anlaşılmasını istiyoruz.” Dedi
Medya nın desteği önemli
Spor kulübü olarak, bugüne kadar yerel basının sürekli yanlarında olmasının kendilerine büyük bir destek sağladığını ve motive ettiğini belirten Ahmet Ethem Oruç:”Aynı desteği daha a çok bekliyoruz. Birinci lig de oynayan bir ekibimiz var. Sahip çıkabilirsek, bu başarı Türkiye sınırlarını da aşar. Lüleburgaz adına çok büyük bir tanıtım olacaktır. Önümüzdeki süreçte, kulübümüzün ve özellikle de bayan futbol takımımızın daha iyi tanınması ve sahiplenilmesi için, yönetim olarak önemli kararlar alacak ve yol haritaları belirleyeceğiz” dedi....KAYNAK:FREKANS GAZETESİ.....Video yayınını izlemek için linki tıklayınız: http://www.frekansgazetesi.net/imzalar-tamam.htm

Hiç yorum yok: