Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

21 Eylül 2010 Salı

KLÜ Genel Sekreteri Ergün Erbay "Kırklarelispor'un Başarısı, Kırklareli'deki köfteciden su satıcısına kadar çok yarar sağlayacak"

KLÜ Genel Sekreteri Ergün Erbay "Kırklarelispor'un Başarısı, Kırklareli'deki köfteciden su satıcısına kadar çok yarar sağlayacak"

 
TFF Spor Toto 3.Lige fırtına gibi başlayan temsilcimiz Kırklarelispor'dan mutlusu yok. Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tırak, Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Genel Sekreteri Ergün Erbay'ı ziyaret etti. Kırklarelispor Başkan Volkan Can, KLÜ Genel Sekreteri Erbay'a VIP Kombine Kart hediye ederek Erbay'ı maçlara davet etti. KLÜ Genel Sekreteri Ergün Erbay, Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can'ı yönetim kurulu üyelerini ve futbolcularını gösterdikleri üstün başarıdan dolayı tebrik ederek, Kırklarelispor'un bir yılda çok önemli yerde olduğunu belirtti. Ergün Erbay konuşmasında şunları söyledi; "Uzun bir aradan sonra Kırklareli'nin ve Kırklarelispor'un bu başarısını takdir ediyorum. Özellikle 2 yıldır başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapan kulüp yöneticileri daha sonrasında beraberinde kurulan kadro ile büyük başarılara imza attınız. Kulübün çok büyük bir avantajı var. O avantaj ise yeşil-beyaz takımın adında Kırklareli olmasıdır. Kırklarelispor'un başarısı Kırklareli'nin başarısıdır. Kırklareli'nin başarısı da Kırklareli Üniversitesi'nin adının duyulmasıdır. Üniversitenin adının duyulması da biz öğrenci getirisi, ilimize de canlı para getirisi sağlayacaktır. Bununla birlikte kalmayıp, Kırklarelispor'un başarısı, Kırklareli'ndeki köftecisinden, su satıcısına kadar birçok kesime yarar sağlayacak" dedi....KAYNAK:GAZETE TRAKYA...

Hiç yorum yok: