Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

28 Eylül 2010 Salı

"Rakip önemli değil, hedefimiz 3. lig"


Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de 12. grupta mücadele edecek olan Sanayispor hedefini belirledi. Kulüpten yapılan açıklamada; "Bizim hedefimiz 3. Lig'e çıkmak. Grubumuz Kırklareli halkına hayırlı olsun" denildi. Sanayispor, BAL için çalışmalarını sürdürürken Çarşamba günü idmanını Atatürk Stadyumu çim sahasında yaptı. Isınma koşusu ile başlayan idmanda açma germenin ardından tam saha çift kale maça geçen kırmızı-beyazlı ekip oyuncularının yüksek tempoyla mücadele etmesi dikkat çekti.

Gruplar hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Sanayispor Teknik Direktörü Tezer Zinet şunları söyledi; "Grubumuz hayırlı olsun. Hedefimizi 3.lig olarak belirledik. Biz genç bir kadroya sahibiz. Sadece desteğe ihtiyacımız var. Kırklareli halkından bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Denenmek üzere gelen futbolcularımız var. Bazı arkadaşlarımızı uzun süredir izliyoruz. Transfer için sabırsızlıkla bekleyen taraftarımıza en kısa zamanda müjdeli haberler vereceğiz. Umarız alacağımız oyuncular takıma katkı sağlar."

Sanayispor Antrenörü Engin Doğan da çarpıcı açıklamalarda bulunarak şunları söyledi; "Güzel bir gruba düştük. Kırklareli halkına kaliteli maçlar izlettireceğiz. Tüm maçlarımızın seyir gücü yüksek olacaktır. Rakiplerimize saygımız var. Oyuncularımız fair play ruhuyla centilmen bir şekilde mücadele edecektir. Bizler önce bunu öğretiyoruz. Örnek bir kulüp olacağız. Bunu herkese göstereceğiz. Genç bir ekibimiz var. Bu genç ekip ile yüksek tempoyu yakalayıp sezona fırtına gibi başlamak istiyoruz." ...KAYNAK:GAZETE TRAKYA

Hiç yorum yok: