Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

18 Eylül 2010 Cumartesi

LÜLEBURGAZSPOR:1 - ANK. DEMİRSPOR:1

TFF Spor Toto 3.lig 1.gurup maçları bu hafta cuma günü oynandı.3.lig takımlarından Lüleburgazspor ve Ankara Demirspor, Lüleburgaz 8 Kasım stadında karşılaştılar. Lüleburgazspor kendi saha ve seyircisi önünde ligteki 2. maçına çıktı ve istediği 3 puanı alamadı.Lüleburgazspor:1ankara demirspor:1 ..

  
Maçın ilk dakikalarından itibaren maça istekli başlıyan ve oynadığı futbolla rakibini bunaltan bir Lüleburgazspor vardı.Bu baskılar maçın henüz 8.dakikasında golü getirdi.Lüleburgazspor Mehmet Ali nin ayağından kazandığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.Rakip takım golden sonra cılız ataklar ile Lüleburgazspor kalesine gelsede golü bulamadı.Maçın 44.dakikasında Lüleburgazspor' lu Semih 2. sarı karttan,kırmızı kart görünce oyun dışı kaldı.Maçın ilk devresi Lüleburgazspor:1ankara demirspor:1 skoru ile bitti.
    Maçın ikinci yarısına 1 kişi eksik başlıyan Lüleburgazspor,dakikalar 47.dakikayı gösterirken golü kendi kalesinde gördü ve skor 1-1 oldu.Sahada 10 kişi ile mücadele eden Lüleburgazspor ,ikinci yarıda gol yollarında pek etkili olamadı.bundan sonraki dakikalarda maç orta saha mücadelesi şeklinde devam etti..Maçın sonucu ;Lüleburgazspor:1 Ankara Demirspor:1 .Maç bu şekilde ile sona erdi..

 Maçın takım kadroları ve hakemleri....
  Stat: Lüleburgaz 8 Kasım Stadı..
   Hakemler: Emre Kosif (**), Oğuz Kaan Çalışır (**), Segah Tunçkol (**)
   LÜLEBURGAZSPOR: Güray(**), Ziya İstek(***), Levent(***), Yusuf(***), Birol(***), Cabir(***) Mehmet Uzun(***) Dk.71 Muhammed(**), Semih(**), Ziya Yokuş(**), Samet(**) Dk.46 Sercan(**), Mehmet Ali Kayailli(***) Dk.90+4 Hakan (?)
  ANKARA DEMİRSPOR: Beycan(**), Yasin Gün(**), Yasin Kapucu(***) Dk.63 Reha(**), Şükrü(***), Kenan(***), Halil İbrahim Singin(**) Dk.59 Kadir(**), Erdi(**), Hüseyin(***), Ahmet(**), Mehmet(***) Dk.76 Feyyaz(**), Hüseyin(***)
   Gol: Dk.8 Mehmet Ali Kayailli, Dk.50 Hüseyin Korkmaz
    Sarı kart: Dk.16 Semih, Dk.42 Levent, dk. 49 Mehmet Uzun, Dk.62 Güray, Dk.73 Cabir (Lüleburgazspor), Dk.35 Hüseyin, Dk.45+1 Yasin Gün, Dk.52 Halil İbrahim, Dk.80 Erdi, Dk.82 Feyyaz (Ankara Demirspor)
   Kırmızı kart:Dk.45+4 Semih .........HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL...

Hiç yorum yok: