Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

6 Eylül 2010 Pazartesi

MALKARASPOR 1 - BABAESKİSPOR 0


Kulübümüz 2010 - 2011 sezonunun ikinci hazırlık maçını Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi takımlarından Babaeskispor ile saat 17.00' de, ilçemiz stadyumunda Malkara 14 Kasım Stadı' nda oynadı. Takımımız Ufuk 'un attığı penaltı golüyle maçtan 1- 0 galip ayrıldı.



Erhan Uslu, Kayhan Kök ve Yusuf Çalışkan hakem üçlüsünün yönettiği maça takımımız şu 11 ile sahaya çıktı;

Hilmi
Uğurcan
Cengiz
Murat Dereli
Şahin
Erhan
Erdem
Serkan
Birol
Ufuk
Emir
Maça daha sonradan, Ahmet, Berkan, Osman, Musa, Ali Osman, Hayraboluspor' dan yeni transfer edilen Selçuk ve Alihan da dahil oldu. Keşanspor karşısındaki hazırlık maçında yer alan futbolculardan Selçuk Demir sakatlığından dolayı oynayamazken, Musa Karataş ve Ali Savaş da forma giymedi. Fenerköy' den transfer edilen Birol, Y.Hayraboluspor' dan transfer edilen Selçuk ve Dalyan Belediyesi' nden transfer edilen Ali Osman bu sezon ilk defa yeşil siyahlı fomayı giydiler.



Uğurcan performansıyla göz dolduruken, topa yaptığı başarılı hamleler sonucunda rakip forvete pozisyon şansı tanımadı ve taraftarlardan da alkış aldı. Kaleci Hilmi, Murat Dereli, Şahin, Uğurcan ve Cengiz' in defanstaki uyumu güven vermeye devam etti. Maça sonradan dahil olan Ahmet 90. dakikada girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanarak yerini Alihan' a bırakmak zorunda kaldı. Emir, Serkan, Erhan ve Erdem' in ise Keşanspor maçındaki gibi hırslı oyunları dikkat çekti. Teknik Direktörümüz Cevdet Vardar, takımımızı çift forvet sistemiyle oynatmasından dolayı Kaptan Ufuk' un da forvette daha rahat oyun sergilemesini sağladı.



Malkaraspor taraftarının ilgi gösterdiği maça iki takımda kontrollü olarak başladı. Maçın 35. dakikasında sol kanattan yapılan ortada yakın mesafeden topa elle müdahele eden Babaeskispor defans oyuncusunun bu hareketi sonrası takımımız penaltı kazandı. Dakika 36' yı gösterirken Kaptan Ufuk, penaltı kullanmadaki ustalığını göstererek kaleciyi ve topu farklı köşelere gönderdi ve takımımızı 1- 0 öne geçirdi. Takımımız maçın bu dakikasından sonra kontrollü oynunu elinden bırakmayacınca Babaeskispor da maçta pek bir varklık gösteremedi. Oldukça sert geçen maçta 2. yarıda da oyun disiplininden kopmayan Malkaraspor maçtan 1 - 0 galip ayrıldı.KAYNAK:MALKARASPOR facebook sitesi

Hiç yorum yok: