Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

2 Eylül 2010 Perşembe

MEHMET HOCA GELİBOLUSPOR’DA


Geliboluspor 2010-2011 sezonu için Mehmet Özdemir ile anlaştı. Mehmet Özdemir geçen sezon Mahmudiye Belediye Sporu ikinci yaparak üçüncü lig eleme guruplarına kalmıştı. Gruplarda başarılı olamayınca deplasmanlı bölgesel lig olan Dördüncü Lige katılmaya hak kazandırmıştı.

Geliboluspor tesislerinde Başkan Tanju Yılmaz ve Yöneticiler ile görüşen Özdemir hemen çalışmalara başlayarak takımın antramanını seyretti ve antraman sonrasında futbolcular ile kısa bir tanışma toplantısı yaptı..

Başkan Tanju Yılmaz “ Mehmet Hoca ile anlaştığımız için mutluyuz. Geliboluspor olarak hedefimiz bir üst lig olan Deplasmanlı Dördüncü lige çıkmak. Bunu da Mehmet Hoca ile birlikte çalışarak başaracak güçteyiz. Biz yönetim olarak Hoca ve takımıza güveniyoruz. İki taraf içinde hayırlı olsun “ dedi.

Gelibolusporun yeni Hocası Özdemir “Geliboluspor hedefleri olan bir ekip ve Gelibolu’da başarıyı isteyen bir yönetim olduğu için görevi kabul ettim. Geliboluspor potansiyel olarak her zaman profesyonel gruplarda yer alabilecek bir takım. Artık Geliboluspor camiası olarak taraftarımız ile birlikte bunu başarmak için çalışacağız “ dedi...KAYNAK:GELİBOLUSPOR KULÜBÜ RESMİ İNTERNET SİTESİ...

Hiç yorum yok: