Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

9 Eylül 2010 Perşembe

Minik tenisçilerden sponsorlara ziyaret

Minikler Tenis Grubu’nun sporcuları, antreman formalarını üstlenen Artı Bilgisayar ve Eğlenti Cafe’yi ziyaret ettiler. Kırklareli Kapalı Spor Salonu’ndan hareket ederek ilk önce İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Artı Bilgisayar’ı ziyaret eden minikler, daha sonrasında Eğlenti Cafe’ye uğrayarak hatıra fotoğrafı çekildiler. Ziyaret ettikleri sponsorlar ise miniklere ikramda bulunarak gönüllerini aldılar. Kırklareli Masa Tenisi İl temsilcisi ve İl antrenörü Soner Polat Minikler Masa tenisi sporcularının sponsorları ile ilgili olarak şunları kaydetti;” Yaz okulu kapsamında başlatılan spor çalışmaları 9 branşla devam etmekte. 75 ögrenciye antreman forması sponsoru olan Artı Bilgisayar’a ve Eğlenti Cafe’ye öğrencilerimle beraber teşekkür etmeye gittik. Toplam öğrenci sayımız 40 kişi. Bunlar 4 ve 10 yaş arasında. Fakat ufak olmalarına rağmen gayet başarılılar.

Spor kulüplerinin ayakta durmaları için sponsorların yardım etmeleri şart. 2009 - 2010 sezonu minikler Türkiye şampiyonu takımını bünyesinde barındıran masa tenisi grubumuza işyerinin fabrikaların ve ilimizin ileri gelen esnafının sponsorluk anlamında destek olmalarını istedik. Halen Türkiye'nin en iyi antrenörlerden biriside yaklaşık 9 aydır ilimizdeki masa tenisi çalışmalarına katılmakta, var olan grubu daha yukarı siveyelere taşıya bilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.
Metin Mestanoğlu 11 yıl Türk milli takımını, 7 yıl Fenerbahçe spor kulübünü, 3 yıl da Kadıköy Belediyesi spor kulübünü sıfırdan alıp, süper lige taşıma başarısını göstermiş, kariyer sahibi bir antrenördür. Sporcularımıza olan katkısı çok büyük. Bu anlamda sponsor desteğine çok ihtiyacımız var. Duyarlı iş adamlarımızı bize sponsor olmaya davet ediyoruz.”..KAYNAK:GAZETE TRAKYA..

Hiç yorum yok: