Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Eylül 2010 Perşembe

Veliköyspor'dan gollü prova

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Veliköyspor, sahasında Edirnespor'u ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona etkili bir oyun sergileyen Veliköyspor'da genç oyuncuların performansı beğeni toplarken Veliköyspor takım olarak da lige hazır görüntüsü verdi
Veliköyspor hazırlık karşılaşmasında Edirnespor'u rahat geçti.
MAÇ VELİKÖY'DE OYNANDI
Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor sezon hazırlık karşılaşmamasında Edirne Süper Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor ile karşı karşıya geldi. Veliköy Belediye Stadı'nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 17.30'da başladı. Veliköyspor karşılaşmaya Semih, Selami, Celal, İbrahim, Gökhan, Selami Tunç, Yusuf, Tuna, Gürsel, Musa ve Sinan ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşmaya Veliköyspor baskılı başladı. Saha avantajını değerlendiren Veliköyspor, sağlı sollu ataklarla Edirnespor karşısında gol aradı. Edirnespor müsabakanın ilk dakikalarında kontrollü bir oyun sergiledi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen bölümlere doğru Veliköyspor rakibi karşısında baskısını artırdı. Veliköyspor'un etkili oyununa Edirnespor aynı şekilde karşılık veremedi.
VELİKÖYSPOR ETKİLİ OYNADI
8.dakikada Veliköyspor atağında Celal topla buluştu. Celal'in vuruşunda top filelere gidince Veliköyspor karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün ardından Veliköyspor rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Edirnespor ise beraberlik mücadelesi verdi. Edirnespor, beraberlik için yüklense de oyun kontrolünü bir türlü eline alamadı. Orta alanda rakibine baskı kuran ve oyunu istediği gibi yönlendiren Veliköyspor karşılaşmanın 17.dakikasında aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Veliköyspor'un golü Sinan'dan geldi.
ÜÇÜNCÜ GOL DE GELDİ
Farkın ikiye geçmesi ile birlikte Edirnespor oyun disiplininden de koptu. Veliköyspor, bu dakikadan itibaren rakibi karşısında fark mücadelesi verdi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerine Veliköyspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile girildi. Veliköyspor, rakibi karşısında pozisyona girmekte zorlanmadı. Önde olmanın da avantajını iyi değerlendiren Veliköyspor atak oyununu sürdürdü. Edirnespor karşılaşmanın 33.dakikasında kalesinde üçüncü golü gördü. Yine ani gelişen Veliköyspor atağında, Edirnespor savunması tehlikeyi uzaklaştıramadı. Veliköyspor'un tecrübeli ismi Musa, attığı gole farkı üçe çıkardı. Bul golle birlikte Veliköyspor moral buldu. Edirnespor ilk devrenin kalan dakikalarında farkın daha da açılmaması için mücadele verdi.
EDİRNE VARLIK GÖSTEREMEDİ
Oyunu istediği gibi yönlendiren Veliköyspor, girdiği birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. İlk devrenin son bölümlerine Veliköyspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile girildi. 42.dakikada aradaki skor farkı dörde çıktı. Veliköyspor'un dördüncü golü Gürsel'den geldi. (4-0) Karşılaşmanın ilk devresi bu skorla bitecek derken, ilk devre sona ermeden Edirnespor golü bularak farkı üçe indirdi.
İLK DEVREDEN 5 GOL ÇIKTI
İlk devrenin son dakikasında gelen golle birlikte skor 4-1'e geldi. Uzatma dakikalarından gol sesi çıkmayınca ilk devre Veliköyspor'un 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.
FARK İKİYE İNDİ
Karşılaşmanın ikinci devresine her iki ekip de oyuncu değişikliği yaparak başladı. İkinci devreye hızlı başlayan ekip Edirnespor oldu. 47.dakikada Edirnespor atağında Veliköyspor savunması tehlikeyi uzaklaştıramayınca Edirnespor farkı ikiye indirdi. (4-2)
VELİKÖYSPOR ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SÜRDÜRDÜ
Farkın ikiye inmesinin ardından Edirnespor farkı bire indirme mücadelesi verse de sonuca gidemedi. Veliköyspor rakibi karşısında etkinliğini sürdürdü. Orta alan hakimiyetini rakibi karşısında sürdüren Veliköyspor, hücuma çıkmakta zorlanmadı. Karşılaşmanın son bölümlerine Veliköyspor'un 4-2'lik üstünlüğü ile girildi.
TOPLAM 8 GOL
Karşılaşmada beşinci golü Veliköyspor'ndan genç oyuncu Tuna kaydetti. Tuna'nın golü ile skor 5-2'ye geldi. Karşılaşmanın son bölümleri de Veliköyspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Edirnespor karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde bir gol daha bulsa da skoru değiştiremedi. Karşılaşma Veliköyspor'un 5-3'lük üstünlüğü ile sona erdi.
VELİKÖYSPOR GÜVEN VERDİ
Rakibi karşısında baştan sona etkili bir oyun sergileyen Veliköyspor, sergilediği oyun ile göz doldururken lig öncesi de hazırım mesajı verdi.......KAYNAK.ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ....

Hiç yorum yok: