Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

24 Eylül 2010 Cuma

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ HIZ KESMİYOR: KIRKLARELİSPOR:1 ÇORLU GENÇLER BİRLİĞİSPOR:3

Tekirdağ Süper Amatör ligin başlamasına az bir süre kala hazırlıklarına devam eden Çorlu Gençlerbirliği Perşembe günü Kırklareli ilinde oynadığı hazırlık müsabakasında Kırklarelispor'u 3-1 yendi.3.Ligde Trakyamızı başarı ile temsil eden ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Kırklarelispor'u yenen Çorlu Gençlerbirliği lige hazır olduğunun sinyallerini verdi.
   
Çorlu Gençlerbirliğispor
MAÇTAN DAKİKALAR

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ:1-EMRE 2-SAMET 3-ULAŞ 4-ŞAMİL 5-ÖZKAN 6-YUNUS 7-ADEM 8-SALİH 9-HAKAN 10-SEDAT 11-ENER

YEDEKLER:12-ÖMER 13-TANSU 14-MERT 15-ÖZGÜR 16-MEHMET EMİN 17-EYÜP

Kırklarelispor Yozgat deplasmanında galip gelen kadro ile maça başladı ve maça iki takıda hızlı girdi Nitekim 5. dakikada soldan gelişen Kırklareli atağında yapılan ortada Emre uzaklaştırmak isterken yaptığı zamanlama hatasıyla Formda golcü Deniz affetmedi ve takımını öne geçirdi.1-0.Çorlu Gençlerbirliği spor golden sonra toparlandı ve 10. dakikada Ulaş soldan nefis çalımlarla ceza sahasına girer girmez yayın üzerinde bekleyen Salihi gördü,bu oyuncunun yaptığı güzel plase takımına beraberliği getirdi:1-1.Gollerden sonra heriki takımda kontrollü oyunu tercih etti ve karşılıklı geçen ataklarla ilk yarı bu skorla kapandı.

İKİNCİ YARI ÇOK FARKLI BİR ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ

İkinci yarıya Çorlu temsilcisi çok hızlı başladı ve rakibini kendi alanından çıkartmadı.50 dakikada sahanın en iyilerinden Adem Sedat'ın ara pasına harekerlendi ve kaleciyle karşı karşıya kalırken defansın arkadan yaptığı müdaheleye maçın hakemi terdütsüz penaltı noktasını gösterdi ve Kaptan Yunus topu ağlara gönderdi.1-2

Golün hemen ardından baskısını devam ettiren Çorlu genlerbirliği sağdan Mert ile geliştirdiği atakta sağ dip çizgiye kadar indi ve Adem'e çıkardı ve bu oyuncu topun gelişine vurdu 1-3.Daha sonra Kırklareli toparlandı ancak Gençlerbirliği 'nin yaptığı akıllı defans anlayışı ile Kırklareli ataklarını başarı ile savuşturdu.70.dakikadan sonra kontratak futbolunu tercih eden Çorlu temsilcisi Tansu,Mert ve Sedat ile birer net gol fırsatından yaralanamadı.Maçta başka gol olmayınca 3-1 Çorlu Gençlerbirliği maçı kazandı.
 

Kırklarelispor
 Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Başkan Murat Yılmaz''Takımımız iyi yolda.Hazırlıklarımız son aşamada ve takımımızın ne durumda olduğunu görmek için yaptığımız en ciddi hazrlık maçında doğru yolda olduğumuzu gördük.Kırklareli gibi iyi bir takıma karşı aldığımız bu galibiyet bize yönetim,teknik kadro ve sevenlerimizle beraber ne kadar doğru işler yaptığımız gösterdi.'' dedi. Bu arada maç sonu açıklama yapan Genel Kaptan Burak Yurter de ''Bugünkü aldığımız galibiyet takımda taşların yavaş yavaş oturduğunun göstergesi.Ligin başlamasına az bir süre kala takımımız istim üzerinde ve her yaptığımız hazırlık müsabakasında üzerine koydular.'' dedi.

SEZON AÇILIŞI 26 EYLÜL 2010 PAZAR

Maçtan sonra Burak Yurter Trakyaspor a yaptığı açıklamada bu hafta sonu sezon açılşımız var.Tüm sporseverlerimiz davetlidir.Hazırlık müsabakamızı Çerkezköyspor ile yapacağız.İnşallah sezonu hayırlı bir şekilde sonlandırırız diyerek sözlerini tamamladı.

HABER VE FOTO. RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok: