Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

25 Eylül 2010 Cumartesi

Babaeskispor sezonu açıyor

Kırklareli Amatör Süper Lig Futbol takımlarından Babaeskispor, 2010–2011 yeni futbol sezonunu 25 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da açıyor.

Açılış töreninde, Babaeskispor Kulübü Yönetim Kurulu ve sporcu kafilelerinden oluşan kortej, Fatih Caddesi’nden Belediye Bandosu eşliğinde, Atatürk Anıtı’na yürüyerek gelecek.
    Buradaki törende, Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, Atatürk Anıtı’na bir çelenk koyacak. Daha sonra ise Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okunacak.
Düzenlenen törenin ardından kortej Babaeski 100. Yıl Stadı’na gidecek ve taraftarların önünde burada da bir tören daha düzenlenecek.
Buradaki törende ise kurban kesilerek, Babaeskispor kafilesi mücadele edeceği Süper Amatör Lig 2010–2011 yeni futbol sezonunu açacak.
Lacivert-kırmızı balonlarla süslenecek olan 100. Yıl Stadı’ndaki törene çok sayıda taraftarın ilgi göstereceği bekleniyor.
Düzenlenecek olan törende, Babaeskispor Kulübü’nün, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyette görev yapan antrenörler, yeni transferler ve alt yapıdan A Takıma gelen yeni oyuncular taraftarlara tanıtılacak.
Sezon açılışının sonunda ise Babaeskispor ile TFF Bölgesel Futbol Lig Takımlarından Edirne Ayşekadın Gençlerbirliğispor, özel bir karşılaşma yapacak.
    HABER VE FOTO:METİN KARAKUŞ ...Kaynak:trakyaspor..

Hiç yorum yok: