Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

19 Eylül 2010 Pazar

LÜLEBURGAZ KENTSPOR'DA DURMAK YOK...

Kırklareli ili süper amatör lig te mücadele edecek olan Lüleburgaz'ın köklü takımlarından Kentspor çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Antrenör Mustafa Gönülalan , yardımcıları Özay Atbin ve Murat Ertan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kentspor' lu futbolcularda idmanlarda çok hırslı görünüyorlar..
  
Kentspor futbolcuları idmanda
Görüşlerini aldığımız antrenör Mustafa Gönülalan,bu sezon Kentspor'a yeni geldiğini,Kentspor'un geçen sezonki kadrosundan 4-5 futbolcusunun kaldığını ve takımın gerekli olan yerlerine birçok futbolcu transferleri yaptıklarını açıkladı. Mustafa Gönülalan;Kentspor'un süper amatör ligte bu sezon ilk defa mücadele edeceğini ve hedeflerinin şampiyon olup bölgesel amatör( BAL) lige yükselmek olduğunu belirtti.
   
Kentspor A takım teknik sorumlusu: MUSTAFA GÖNÜLALAN
Kentspor'un genel kaptanı Coşkun Genç'te yaptığı açıklamalarda süper amatör ligin yeni bir takımıyız,yepyeni bir oyuncu kadrosuyla bu lige katılacağız,ben yeni sezonda hocalarıma ve futbolcularıma güveniyorum inşallah bu yeni ligte ve yeni sezonda şampiyonluk yaşarız dedi.Genel kaptan Coşkun Genç;ayrıca bizlere her konuda yardımcı olan Lüleburgazspor Başkanı Sayın Siyami Aslan'ada çok teşekkür ediyoruz diye açıklamalarda bulundu...HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL...


Kentspor yardımcı antrönörü:ÖZAY ATBİN
 

Hiç yorum yok: