Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

6 Eylül 2010 Pazartesi

Lüleburgazspor 3 puan ile başladı

Lige şampiyonluk parolası ile lige başlayan yeşil-kırmızılı ekibimiz Lüleburgazspor, ilk hafta kendi saha ve seyirci önünde karşılaştığı Arsinspor’u Muhammed’in golü ile 1-0 yenerek haftayı 3 puan ile kapadı.

Fırat ÇALIŞKAN


TFF 3.lig 1 grup mücadelesinde Lüleburgazspor, Arsinspor’u kendi sahasında 1-0 mağlup etti. Süper Toto 3. ligin ilk maçında 8 Kasım Stadyumunda Trabzon temsilcisi Arsinspor’u ağırlayan Lüleburgazspor seyirci desteğini de arkasına alarak maça hırslı ve istekli başladı. Pozisyon bulmakta güçlük çeken yeşil kırmızılı ekibimiz ilk ciddi atağını dakikalar 17’yi gösterirken Ziya Yokuş ile buldu. 20.dakikada kullanılan korner atışında Cabir ön direkte kafayı vurdu. Top uzak direği sıyırarak auta çıktı. 27.dakikada Arsinspor atağında Halil İbrahim’in sert ve isabetli şutu Güray ellerinde kaldı. 29.dakikada Ziya Yokuş rakiplerini çalımlayarak ceza alanına girdi. Müsait pozisyonda vurduğu sert şut az farkla auta çıktı. 42.dakikada Ziya Yokuş ceza alanı içinde müsait pozisyonda olan arkadaşı M.Ali’ye topu çıkarttı. M.Ali net pozisyondan yararlanamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya tutk başlayan iki ekip 65.dakikaya kadar kalesinde hiçbir tehlike yaşamadı.



Gol...gol...gol... Dakikalar 65’i gösterirken oyuna gireli henüz 30 saniye olan Muhammed ceza alanı sol çizgisinde topla buluştu. Rakibini çalımlayarak ceza alanına giren Muhammed topu kalecinin altında sert bir vuruşla ağlara gönderdi. 1-0 75.dakikada Mehmet’in ceza alanı sağ çizgisi üzerinden sert şutu direğin dibinden auta çıktı. Karşılaşmada başka ciddi gol pozisyonu olmadı ve Lüleburgazaspor ligin ilk haftası sonunda sahadan 3 puan ile ayrılarak bayram öncesi taraftarlarına güzel bir hediye vermiş oldu.KAYNAK:trakyaspor

Hiç yorum yok: