Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

30 Eylül 2010 Perşembe

YILLAR SONRA BİR VALİ KIRKLARELİSPOR MAÇINA GELDİ

Önadım Gazetesi’nin saygıdeğer okuyucuları, çok sevgili Kırklareli'li hemşehrilerim. Uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz. Her ne kadar beni geçmişten tanıyanlar çoksa da gazetemizin yeni kuşaktan okuyucuları için ilkyazımda kendimi tanıtmak istiyorum.
Gazeteciliğe 1977 yılında Hergün Gazetesinde başladım, Hergün gazetesi kapandıktan sonra, Son Havadis gazetesine geçtim.. Son Havadis'te muhabir olarak spor'dan siyasete her habere koştum. Daha sonra KIRKLARELİ GÜNLÜĞÜ adlı köşemden siyasi içerikli yazılar yazdım. Sonhavadis Gazetesinden sonra Tercüman Gazetesine transfer oldum. Tercüman gazetesinde yazarken ailemin isteğiyle 1988 yılında Orman İşletmesi ve PTT Müdürlüğü Memur alım sınavlarına girdim. Girdiğim iki sınavı da kazandım. PTT Müdürlüğü o yıllarda Sözleşmeli statüde memur alımı yapıyordu ve ücreti gazetecilikte kazandığımdan çok daha fazlaydı. "Bu paraya memuriyet yapılır" dedim ve işe başladım. PTT'de İki yıl gişe memuru olarak çalıştıktan sonra Muhasebe Şefliğine atandım. Dört yıl süren Muhasebe şefliğinin ardından Malzeme Amirliği sınavına girdim. Bu sınavda 97 puan alarak Malzeme Amirliğine atandım. Ardından Malzeme Müdürü oldum. 1995'te Türk Telekom A.Ş. kuruldu. Kendi isteğimle PTT'den Telekom Şirketine geçtim. Memuriyet hayatım devam ederken Tercüman Gazetesinin Kırklareli Muhabirliğini yaptım. Sabah Gazetesi yayın hayatına geçtiğinde bu gazetenin Kırklareli Muhabirliğini alarak asli işimle birlikte yürüttüm. Ardından Star Gazetesinin Kırklareli Muhabirliğini yaptım. Son 6-7 yıl işlerimin yoğunluğu sebebiyle ara sıra Önadım Gazetesine spor konulu yazılar yazdım. Yazmayı ve Okuyucularımı çok özledim. 1 Eylül'de Dilekçemi vererek Türk Telekom İl Müdürlüğünde ki görevime noktayı koydum.

Önadım Gazetesi sahibi Sayın Öznur Tüzün'le Önadım Gazetesini aldığı gün tanıştım ve uzun yıllar süren dostluğumuz bugüne kadar geldi. Çalışkan, yenilikçi, atılımcı bir insan olan Sayın Tüzün daima insan olarak sevdiğim, girişimci olarak hayranlık duyduğum bir insandı. Emekli olduğum gün birlikte çalışma teklifini de bu yüzden düşünmeden kabul ettim. Kırklareli'lilerin gözü kulağı olmak, güzel şeylerin altına Kırklareli'li hemşehrilerim adına imza koymak için buradayım. Allah sıhhat verdiği müddetçe de sizlerle birlikte burada olacağım.
Gurubun flaş ekibi Kırklarelispor Pazar günü dörtte dört yapmak için Darıcaspor ile sahasında karşı karşıya geldiği Maça Vali Sayın Muammer Muşmal ve Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Behzat Canbazoğlu da katıldı. Vali Muşmal ve Emniyet Müdürü Canbazoğlu maç başlamadan önce stada birlikte geldiler. Kırklarelispor taraftarı yıllardır sahada Vali görmeye alışık olmadığı için hem şaşırdılar, hem de çok memnun oldular. Duygularını da " YILLAR SONRA BİR VALİ KIRKLARELİSPOR MAÇINA GELDİ" diyerek ifade ettiler. Sayın Vali ve Emniyet Müdürümüzün tribünde yerini alması Kırklarelispor taraftarını olduğu kadar futbolcuları da ziyadesiyle memnun ederken, maça motivasyonlarına da olumlu katkı sağladılar.

Bu arada Kırklarelispor Futbol Şube Sorumlusu Bahadır Sucuoğlu'nun Şeref Tribünündeki misafirperverliği de dikkat çekiciydi. Genç Yönetici arkadaşımı kutluyorum.

Kırklarelispor maça mutlak üç puan parolasıyla başlayarak, liderlik koltuğuna oturmayı planladı ama gerçekten şans Kırklarelispor'un yanında değildi. Ne kadar iyi de olursanız olun futbolda birazda şans gerekiyor. Özellikle ilk yarıda Kırklarelispor inanılmaz goller kaçırdı. Kaçan goller de meşin yuvarlağın dışarı gönderilmesi filelere gönderilmesinden daha zordu. Malesef Kırklarelispor forveti zoru başardı ve kolay pozisyonlarda topu dışarıya gönderdi. Forvet oyuncuları biraz şanslı olsaydı maçın ilk yarısı 4-0 bitebilirdi.

İlk yarıda Kırklarelispor kalecisinin dengesiz birkaç çıkışı Darıcaspor'un Kırklarelispor kalesinde cılız tehlikeler yaratmasına sebep olduysa da Kaleci Hasan'ın hayati hatasında boş kaleye giden topu çizgide kafayla Serkan Sözmen dışarı attı ve belkide Kırklarelispor'un sahadan mağlup ayrılmasını engelledi.

Kırklarelispor'un liderlik koltuğuna oturacağı maçta, bir puana kilitlenen Darıcaspor istediğini alarak Kırklareli'nden ayrıldı. Kırklarelispor sahasında bir puana razı olarak iki puan kaybetti ama liderlik ve şampiyonluk yarışı bitmedi. Bu yarışın sürmesi için Kırklarelispor'un maddi olarak desteklenmesi şart. Resmi özel tüm kurum ve kuruluşlar Kırklarelispor'un sıkıntılarının çözümü noktasında mutlaka somut bir şeyler üretmek zorunda.

-----***------

Bu sezon ilk kez Atatürk stadında maç seyrettim. Digital skor board, yedek kulübeleri, protokol tribünü, basın tribünü, rakip takımın taraftarına yapılan tribün, saha içinde çalışan foto muhabirlerinin sırtındaki basın yelekleri ve onlara sağlanan rahat çalışma zemini ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün de en az profesyonel ligde mücadele eden Kırklarelispor kadar profesyonel olduğunu gördüm ve gurur duydum. Teşekkürler Müdürüm.

Son olarak Gençlik ve Spor İl Müdürüm Sayın Yılmaz Emen'in eleştiri olarak almasını istemiyorum ama tuvalet konusu bir faciaydı. Gerçekten de tuvaletlerin yetersiz olması binlerce insanın uzun kuyruklar oluşturmasına sebep oldu ve birçok taraftar maçın ikinci yarısını tam olarak izleyemedi. Ben çalışkan Müdürümün bu konuya da en kısa zamanda çözüm getireceğine inanıyor, güzel hizmetlerinin devamını diliyorum.

FARUK CEYLAN ....kaynak:gazete trakya...                                                    http://www.gazetetrakya.com/haberler-oku.php?id=934656

29 Eylül 2010 Çarşamba

GELİBOLUSPOR 5 ENEZSPOR 0

Geliboluspor evinde oynadığı hazırlık maçında Edirne Süper Amatör lig takımlarından Enezsporu 5–0 yendi.
 
 Gelibolu 26 Kasım stadında oynanan karşılaşmayı Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Mustafa Özacar, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üstün, Milli Eğitim Müdürü Haki Mutlu, Ak parti İlçe Başkanı İsmail Ege, Mhp İlçe Başkanı Kemal Ersöz, Chp İlçe Başkanı Nihat öner ve çok sayıda spor sever seyretti.Karşılaşma öncesinde 2010-2011 sezonu için Kurban kesildi.
Geliboluspor evinde oynadığı hazırlık maçında Edirne Süper Amatör lig takımlarından Enezsporu 5–0 yendi.
Geliboluspor ilk yarısı Kerem, Erbil ve Gökhan ayağından bulduğu gollerle 3–0 önde kapattı. İkinci yarıya daha çok gen oyunculara yer veren Geliboluspor Genç yetenekleri Hami ve Ferdi ile iki gol daha bulunca karşılanmayı 5–0 önde tamamladı ......kaynak:geliboluspor org.

Tekirdağspor 2.Etap Çalışmaları İçin Bolu'ya Kampa Gitti

Tekirdağspor Tekirdağda tamaladığı çalışmalarının ardından 2.etap çalışmalrı için 29 eylül saat 14:00 te Boluya hareket etti.

  
 Tekirdağspor kafilesinin başında yönetici Necmi PİPANLAR kafile başkanlığı yaparken teknikdirektör Tayfun KALAFAT ve yardımcısı Erdoğan Kıldıran ile beraber futbolculardan ayvaz,caner,başar,taygun,mehmet,b.barış,berkant,hakan,ayhan,türker,özgür,k.uğur,ogzhan,b.uğur,k.barış,ali osman kafilede yer aldı.
Boluda 1 hafta kamp yapacak olan takımız burda td.tayfun kalafat hem takımın iskeletini oluşturarak kendi sahamızda oynayacağımız ligin ilk maçı olan Velimeşe Bld.spor maçına hazırlanacak.Ayrıca Boluda denemek için 4-5 futbolcu daha takıma dahil olacak ve hocamız tarafından begenilirse takıma katılacaklar.

kaynak:tekirdağspor org.

HABER OSMAN KARANFİL

28 Eylül 2010 Salı

BAYRAM ÜLKER KEMER BELEDİYESPOR'DA

 Edirnespor'un başarılı futbolcularından Bayram Ülker,Antalya süper amatör lig takımlarından Kemer Belediyespor'a transfer oldu.Bayram Ülker 2009-2010 futbol sezonunda, Edirnespor'da forma giymişti.
 
Bayram Ülker
Çok iyi bir sol kanat oyuncusu olan bayram,Edirnespor'dan önceki sezonlarda sırasıyla Lüleburgaz Yıldırımspor,Babaeskispor ve Evrenspor formaları giymişti.2010-2011 futbol sezonunda,Kemer belediyespor'dan gelen teklifi kabul eden Bayram,yeni sezonda takımım Kemer Belediyespor için mücadele edeceğim,takım olarak düzenli bir şekilde çalışıyoruz ve hedefimiz ligte şampiyon olup BAL ligine yükselmektir dedi.Trakya futbol39 olarak kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz. http://www.kirklarelisuperlig.blogspot.com/    HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL..                       

"Rakip önemli değil, hedefimiz 3. lig"


Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de 12. grupta mücadele edecek olan Sanayispor hedefini belirledi. Kulüpten yapılan açıklamada; "Bizim hedefimiz 3. Lig'e çıkmak. Grubumuz Kırklareli halkına hayırlı olsun" denildi. Sanayispor, BAL için çalışmalarını sürdürürken Çarşamba günü idmanını Atatürk Stadyumu çim sahasında yaptı. Isınma koşusu ile başlayan idmanda açma germenin ardından tam saha çift kale maça geçen kırmızı-beyazlı ekip oyuncularının yüksek tempoyla mücadele etmesi dikkat çekti.

Gruplar hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Sanayispor Teknik Direktörü Tezer Zinet şunları söyledi; "Grubumuz hayırlı olsun. Hedefimizi 3.lig olarak belirledik. Biz genç bir kadroya sahibiz. Sadece desteğe ihtiyacımız var. Kırklareli halkından bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Denenmek üzere gelen futbolcularımız var. Bazı arkadaşlarımızı uzun süredir izliyoruz. Transfer için sabırsızlıkla bekleyen taraftarımıza en kısa zamanda müjdeli haberler vereceğiz. Umarız alacağımız oyuncular takıma katkı sağlar."

Sanayispor Antrenörü Engin Doğan da çarpıcı açıklamalarda bulunarak şunları söyledi; "Güzel bir gruba düştük. Kırklareli halkına kaliteli maçlar izlettireceğiz. Tüm maçlarımızın seyir gücü yüksek olacaktır. Rakiplerimize saygımız var. Oyuncularımız fair play ruhuyla centilmen bir şekilde mücadele edecektir. Bizler önce bunu öğretiyoruz. Örnek bir kulüp olacağız. Bunu herkese göstereceğiz. Genç bir ekibimiz var. Bu genç ekip ile yüksek tempoyu yakalayıp sezona fırtına gibi başlamak istiyoruz." ...KAYNAK:GAZETE TRAKYA

LÜLEBURGAZSPOR İLK YENİLGİSİNİ ALDI....


 Ünyespor Çarşamba Yeşilırmak sahasında ağırladığı Lüleburgazspor'u 1-0 yendi.Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.
       İlkinci yarı Ünyesporbaskılarını arttırdı ve daha etkili bir şekilde lüleburgazspor kalesine geliyordu.Karşılaşmanın 55.dakikasında Ünyespor'dan  Gökhan çok büyük bir hata yaparak ortada hiçbirşey yokken topa eliyle dokununca gördüğü ikinci sarı karttan dolayı oyun dışında kaldı.10 kişi kalan Ünyespor ataklarını sürdürüyor ama bir türlü aradığı golü bulamıyordu.Karşılaşmaya 73.dakikada dahil olan Taner oyuna girdikten sadece 5 dakika sonra 78.dakikada bulduğu golle takımını 1-0 öne geçirdi.
 Bu golden sonra maçta her iki tarafta gol pozisyonlarından yararlanamadı ve maç bu skorla tamamladı.Hanesine 3 puanı yazdıran Ünyespor oldu. .Bu sonuçla puanını 10'a yükselten Ünyespor liderliğe yükseldi.Lüleburgazspor ise 7.punla 7.sırada yerini aldı.Ünyespor'u 8'er punla İnegölspor ve Diyarbakır Kayapınar Bld.takip ediyor.

Karşılaşmanın Çarşambada oynanması dolayısıyla Çarşambaya akın eden Ünyeliler karşılaşma sonrası liderlik sevinçlerini Çarşamba Şehir Merkezinde çıkana kadar yaptığı konvoy ile kutladı.
TFF Spor Toto 3.lig 1. gurupta alınan diğer sonuçlar şöyle;
Ankara Demirspor:1-Nilüferspor:5
Arsinspor:1-Malatyaspor:0
Bayrampaşa:0-İnegölspor:2
Menemen Bld:1-Tepecikspor:1
Tekirova Bld:1-Nazilli Bld:0
Hatayspor:0-Kayapınar Bld:1
Kırşehirspor:1-İstanbulspor:1
Bingöl Bld:1-72Batmanspor:1

STAT: Çarşamba Yeşil Irmak

HAKEMLER: H.Mehmet Şimşek xx, Muzaffer Kaşıkcı xx, Mehmet Küçük xx
  
ÜNYESPOR: Hüseyin xxx, Kemal xxx, Celal xx, Bayram xx (İbrahim dk. 75 x), Uğur xx, Ekrem xx (Kemal Çamoğlu dk. 82 xx), Salih xxx, Hakan xxx (Taner dk. 75 xxx), Halil Rahman xx, Ali İhsan xxx, Gökhan xxx
  
LÜLEBURGAZSPOR: Güray x, Ziya xx, Levent x, Yusuf x, Birol xx, Cabir x, Mehmet x (Menderes dk. 84 ?), Samet x (Ercüment dk. 63 x), Ziya Yokuş xx, Serdar x (Anıl dk.70 ?), Mehmet Ali xx
 GOL: Taner (dk. 77)

KIRMIZI KART: Gökhan (dk. 57) (Ünyespor)

SARI KARTLAR: Celal (dk. 2), Bayram (dk.37), Hakan (dk.54), Halil Rahman (dk.59), Taner (dk.77), Hüseyin (dk.90) (Ünyespor)................HABER KAYNAK: .. http://kirklarelisuperlig.blogspot.com/

27 Eylül 2010 Pazartesi

VİZESPOR HAZIRLIK MAÇINDA P.HİSARSPORU P.HİSARDA MAĞLUP ETTİ.

Kırklareli Süper Amatör Ligin başlamasına 2 hafta kala bugün Pınarhisar Stadında Pınarhisarspor ile karşılaşan Vizespor sahadan 5-3 galip ayrıldı.

Yeni transferler ve genç takım takviyeli olarak sahaya çıkan Vizespor, 13. dakikada Mesut’un golü ile öne geçerken 16, 25 ve 40. dakikalarda Pınarhisarspor’un gollerine engel olamadı ve ilk yarı Pınarhisarsporun 3-1 lik galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarının hemen başında Egemenin golü ile skoru 3-2 ye getiren Vizespor 60. dakikada Özkan ile beraberliği yakaladı.


 
72. dakikada Egemen ve 82. dakikada da Burak’ın attığı goller ile Vizespor sahadan 5-3 galip ayrıldı.

KAYNAK:VİZE SPOR SİTESİ

Babaeskispor’dan, görkemli bir açılış…



   
Kırklareli Amatör Süper Lig takımlarından Babaeskispor, 2010–2011 yeni futbol sezonunu düzenlediği resmi törenle görkemli bir şekilde açtı.
Babaeskispor Kulübü Yönetim Kurulu ve sporcu kafilelerinden oluşan kortej, Fatih Caddesi’nden Belediye Bandosu eşliğinde, Atatürk Meydanına halkın alkışları arasında yürüyerek geldi.
Atatürk Meydanında yapılan törende, Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, Atatürk Anıtı’na bir çelenk koydu.
 
Daha sonra Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulmasının ardından, İstiklal Marşı okundu.
Atatürk Meydanında düzenlenen törenden sonra, Babaeski 100.Yıl Stadı’na hareket eden, Yönetim Kurulu, Teknik Heyet ve Sporcu kafilesi, burada da bir tören düzenledi.
 
Babaeskispor, törende kurban keserek mücadele edeceği Süper Amatör Lig 2010–2011 yeni futbol sezonunu görkemli bir şekilde açtı.
 

Lacivert-kırmızı balonlarla süslenen 100.Yıl Stadı’nda ki törene çok sayıda taraftar ilgi gösterdi.                Törende Yönetim Kurulu tarafından, stadı dolduran taraftarlara 1000 adet ücretsiz Babaeskispor’un renklerini taşıyan kaşkol dağıtıldı.


Düzenlenen törende, Babaeskispor Kulübü’nün teknik heyetinde görev yapan antrenörler, 9 yeni transferi ve alt yapıdan A Takıma geçen 8 yeni oyuncu, Rumelili Sanatçı Basri Güleç, tarafından alkışlar eşliğinde taraftarlara tek tek tanıtıldı.
 
 Kulüp Başkanı İlker Dursun, yaptığı sezon açılışı konuşmasında şunları söyledi.
“2010-2011 Futbol sezonu açılış törenine hoş geldiniz. Babaeskispor, oynadığı tüm liglerde her zaman hedefi olan bir takım kurmuştur. Senelerdir başarıyla yürüttüğümüz misyonumuzu uzun yıllar sürdürme arzusundayız. Kulübümüzün geçmişi başarılarla doludur. Geçen yıl çok az farkla kaçırdığımız Bölgesel Amatör Lige bu yıl mutlaka katılmak istiyoruz.
 
Teakwando, Satranç gibi spor dallarımıza ilave olarak Basketbol Şubesini de faaliyete geçirdik. Amacımız İlçemizde ki genç nesillere sporu sevdirmek onları kötü alışkanlıklardan korumaktır. Ben Yöneyim Kurulum adına huzurunuzda Kulübümüze sağlamış olduğu destek dolayı Belediye Başkanımız Sayın Av. Abdullah Hacı’ya ve bu güne kadar Babaeskispor’a Başkan, Yönetici veya sporcu olarak hizmeti geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Babaeskispor hepimizindir. 2010-2011 yılı futbol sezonunun kulübümüze ve diğer kulüplere hayırlı olmasını diliyor, Yönetim Kurulum adına hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Daha sonra Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’ya İlçe sporuna ve Babaeskispor’a vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı kristal bir plaket takdim etti.

Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü Tırpancı’da, Triahtlon dalında Babaeskispor’u ferdi olarak Uluslar arası yarışmalarda başarı ile temsil ederek, millik onurunu yaşatan Fırat Dizman’a kristal bir plaket takdim etti.
Tırpancı, törende yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Babaeskispor Liglerimizde gerçekten büyük başarılara imza atan büyük bir takım. Tarihçesini yeni kuşaklar belki bilmezler ama öylesine büyük isimleri de bünyesinin içerisinde taşımıştır ki mesela bugünkü Spor Toto Süper Lig dediğimiz o zamanlarda ki 1.Türkiye Profesyonel Liginde gol kralı olmuş Galatasaray’ın milli oyuncusu Hosiç’e bile forma giydiren bir kulüptür.

Babaeskispor belki günümüzün şartlarında o günkü gibi 2.Profesyonel Lig değil, ekonomik durumu günümüz şartlarında zor ama gerçekten geçen sezon çok iddialı bir kadro ile Yönetici kadrosu ile çok büyük bir hayallerle Bölgesel Amatör Lige giremedik, bu belki yönetim kurulunun teknik bir hatasıydı.
  
Bunun için ben naçizane bir şekilde tüm Babaeskispor taraftarlarımızdan Başkanım adına özür diliyorum. Ama bu sezon gerçekten teknik kadromuz ile futbolcu kadromuz ile inanan taraftarlarla Bölgesel Ligin en büyük adayıyız ve inşallah önümüzde ki sezon Bölgesel Lige gireceğiz. Takım sporlarında başarıyı paylaşan çok kişiler olur ama ferdi sporlarda başarı tek kişinindir. Türkiye’de belki de kamuoyunda çok az tanınan Triahtlon sporu dediğimiz, koşu, bisiklet ve yüzme sporlarında oluşan bir spor. Ele ele yüzme dediğimizde ise Çanakkale Boğazında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları dolayısı ile düzenlenen yarışmalarda gerek mali basında gerekse ulusal basına yansıyan derecelerde hem Babaeskispor’u hem de Kırklareli İlini yüzlerce sporcu içerisinden en iyi şekilde temsil ederek üçüncülük derecesi alan ve Babaeskispor forması giyen babası Mümin Dizman gibi sporcu olan kardeşimiz
Fırat Dizman bu plaketi vermekten Yönetim Kurulum adına gurur ve onur duyuyorum.”
Plaket töreninin ardından, Babaeskispor’lu futbolcular, bu sezon yine başarılı olmak, Süper ligi sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlamak için, okunan duaların ardından kesilen kurbanın kanını alnına ve kramponlarına sürerek sahaya çıkıp, yeni sezonda ilk defa seyircisi ile buluştu.

Babaeskispor takım kaptanı Tarık, sezon açılışına katılan Ayşekadın Gençlerbirliğispor takım kaptanına ve hakem triyosuna yeni sezonda başarılar dileyerek dostluk mesajları ile birer buket çiçek takdim etti.

Daha sonra Babaeskispor, TFF Bölgesel Lig Takımlarından Ayşekadın Gençlerbirliğispor ile 100.Yıl Stadında özel bir karşılaşma yaptı.
   
Kırklareli İl Hakemlerinden, Yavuz Başoğlu, Barış Turan ve İ.Ender Nazlım hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma golsüz berabere sona erdi.
Sezon açılışına çok sayıda taraftarın yanı sıra, Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Garnizon ve 1.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Türkgenci, Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Beyazıt Örgel, Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, Ayşekadın Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Polat Öztaş, Babaeskispor Yönetim Kurulu Üyeleri Ülkü Tırpancı, Adnan Üstünay, Çelikcan Polat, Metin Karakuş ve Cenk Dönmez, CHP İlçe Başkanı Av. İrfan Altınel, MHP İlçe Başkanı Hakan Ekici, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Taşkın, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Öner, Edirnespor eski Teknik Direktörü Atilla Bilgin, Babaeskispor Kurucu Üyesi Nusret Can, Babaeskispor eski Kulüp Başkanı M.Ömür Kavak, Babaeskispor eski 2.Başkanı Ahmet Akbulut, Resmi Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve de birçok Kulüp temsilcisi katıldı.

Babaeskispor’un sezon açılış törenine CHP Kırklareli Milletvekilleri Av. Turgut Dibek ve Dr. Tansel Barış birer kutlama telgrafı gönderdiler.
Açılış töreni ve yapılan özel karşılaşma sonrası, Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, Babaeskispor ve konuk takım Edirnespor kafilesine Tansa Kır Lokantasında bir akşam yemeği verdi......KAYNAK:TRAKYASPOR

TRAKYA GS (GENÇLİK SPOR) KURULDU

Lüleburgazda yeni bir spor kulübü kuruldu.Trakya Gençlikspor adıyla kurulan ve kısa adı (TRAKYA GS) spor kulübü 2010-2011 futbol sezonunda genç takım katogorilerinde liglerde mücadele edecek.
 
Forma renkleri sarı,kırmızı ve beyaz olarak tesçil edilen Trakya GS, mücadelelerine Kırklareli ili gençler liglerinde katılacak.Gelecek sezonlarda A takım düzeyinde liglere katılmayı hedefleyen Trakya GS,önce Trakya ve daha sonra Türkiye çapında ses getirecek bir kulüp olmanın hedefi dorultusundalar.
      
Trakya GS Kulüp Başkanı:Ahmet Gelmiş
Yeni kurulan Trakya GS kulübü ilk genel kurulunu yaptı ve Ahmet Gelmiş başkanlığında yönetim kurulunu oluşturdu.Trakya GS yönetim kurulu şu şekilde oluştu.Başkan:Ahmet Gelmiş,2.Başkan:Beray Özgür,sekreter:Ahmet Dayar,sayman:İlhan Ayoğlu,üye:İbrahim Gül,üye:Mesut Işık,üye:Vedat Kıyılar.2010-2011 sezonunda kırklareli gençler liglerinde mücadele edecek olan trakya GS futbol takımının başına teknik direktör Kadir Öztürk ve antrönör Cahit Karakaş getirildi.....HABER:İBRAHİM GÜL...

YILDIRIMSPOR:3 - LÜLEBURGAZSPOR (genç):2

Kırklareli süper amatör lig takımlarından, Lüleburgaz Yıldırımspor ve Lüleburgazspor genç takımı,  Lüleburgaz 75. yıl toprak sahada bir hazırlık maçı oynadılar.Kırklareli'nde süper amatör liglerin başlamasına az bir zaman kalması nedeniyle lige katılacak takımlarda son hazırlıklarını tamamlayıp lig maüsabakalarının başlamasını bekliyorlar.Yıldırımspor ve Lüleburgazspor genç takım maçı saat 16.00da başladı.
     

Yıldırımspor
 Geçen sezondan bazı oyuncularını kaybeden Yıldırımzpor'da birçok yeni transferler vardı.Lüleburgazspor genç takımı ise U16 yaş gurubu ağırlıklı kadrosu ile sahadaydı.Henüz maçın 5.dakikasında Lüleburgazspor, Görkem in attığı gol ile 1-0 öne geçti.Bu golden sonra 25. dakikada ani gelişen bir Yıldırımspor kontra atağında Lüleburgazspor'dan defans oyuncusu
İbrahimin ters bir vuruşuyla Lüleburgazspor golü kendi kalesinde gördü ve skora 1-1 lik denge geldi.İlk yarıda başka gol olmayınca maçın birinci devresi bu şekilde sona erdi. 

Lüleburgazspor Genç Takımı

Maçın ikinci yarısında her iki takımda gol için rakip kalelere yüklenmeye başladı.Yine bir kontra atakta Yıldırımspor 55.dakikada Gökhan'ın kafa golüyle 2-1 öne geçti. Fakat Lüleburgazspor'un gençleri 2.golü 75.dakikada ikinci yarı oyuna giren Onurun güzel bir kafa vuruşuyla buldu.Maçın 80.dakikasında yıldırımspor'un tecrübeli oyuncularından Emre aldığı bir top ile defans oyuncularını geçerek Yıldırımspor'un 3.golünü attı.Lüleburgazspor 87dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı ve maç Yıldırımspor'un 3-2 galibiyetiyle sona erdi......HABER ve FOTO :İBRAHİM GÜL...

25 Eylül 2010 Cumartesi

“KIRKLARELİ TAKIMINA GÜVENSİN”

TFF Spor Toto 3. Lig'e fırtına gibi başlayan 2. Gruptaki temsilcimiz yeşil-beyazlı ekip Kırklarelispor'un Başkanı Volkan Can ile Yönetim Kurulu Üyeleri dün Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ömer Topuz, Bahadır Sucuoğlu, Ahmet Yalçınöz ve Emre Trak katıldı.

Kırklarelispor'un başarısından övgülerle bahseden Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, Kırklareli halkının da Kırklarelispor'a destek olmasının gerektiğini belirtti. Ayrıca Kırklarelispor'un bu başarısından çok mutlu olduğunu söyleyen Çağlayan; “Kırklarelispor’un başarısı bizleri gururlandırıyor" dedi.
Ziyaret sırasında Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a Kırklarelispor VIP Kombine Kart hediye etti.
Gerçekleştirilen görüşmenin ardından Başkan Çağlayan, Önadım Medya Grubu’ndan Sercan Dönmez’in sorularını yanıtladı. Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, şunları kaydetti;  
-Kırklarelispor 3. Lig’e 3'te 3 yaparak, fırtına gibi başladı. Neler düşünüyorsunuz?
" Memnun ve Mutlu olduk. Kırklareli Halkı adına tüm camiaya teşekkür ediyoruz. Bu öncelikle yönetimin başarısıdır. Futbolcuların da gayretli olduğunu gösterir. Takımın yarısı değişti. Tam olarak birbirlerine alışmadıkları halde bu başarıların alınması bizleri mutlu etmiştir. Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil ettiklerine inanıyoruz. Kırklareli halkının desteğini bekliyoruz. Bunun yanında işadamlarının da özel destekleri olması gerekir. Spor kulüpleri kolay kolay ayakta duramaz. Bir çok gider var. Kırklarelispor'a destek çıkılması gerektiğini düşünüyorum"                                                                                                                

Kırklarelispor için sabit gelir çalışmalarınız var mı?

"Otopark veya park gelirlerinin bir kısmını Kırklarelispor'a aktarmayı düşündük. Ancak o gelirlerle bir şey olmaz. Çok düşük gelirler olduğu için faydasız kalır sonucuna vardık. Önemli bir şey olursa düşünüp bulabiliriz. Elbette yasal sınırlar içersinde yapabiliriz. Kırklarelispor'un bu yıl çok desteğe ihtiyacı var. Yönetimin çok mütevazi bir bütçe ile mücadele ettiğini biliyorum. Kırklareli halkı, Kırklarelisporlu yöneticilere güvenerek elinden gelen desteği göstermelidir."
-Geçtiğimiz sezon zorlu maçlar öncesinde Kırklarelispor'un idmanlarını ziyaret edip, futbolculara prim sözünde bulunmuştunuz. Hafta sonunda oynanacak olan zorlu Darıca maçı öncesinde böyle bir düşünceniz var mı?
"Prim vermek isterim tabiki. Büyük bir rakam olmasa bile motivasyon açısından futbolcularımızın yanında olacağım."

-Hafta sonu maça gelecekmisiniz?

" Evet bu hafta sonu maça gideceğim. Kırklarelispor'u desteklemeye devam edeceğim."....KAYNAK:GAZETE TRAKYA....

MALKARASPOR YENİ SEZONU AÇIYOR

    
  
2010 - 2011 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Ligi' nde yer alacak olan Malkaraspor 2010 - 2011 sezonunun açılışını bu pazar günü yapıyor. 26 Eylül 2010 Pazar günü saat 16.00' da yapılacak sezon açılışında futbolcular taraftara tanıtıldıktan sonra, Malkaraspor, Edirne Süper Amatör Lig takımlarından Uzunköprüspor' la hazırlık maçı oynayacaktır.


kaynak:malkaraspor sitesi..




.

Babaeskispor sezonu açıyor

Kırklareli Amatör Süper Lig Futbol takımlarından Babaeskispor, 2010–2011 yeni futbol sezonunu 25 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da açıyor.

Açılış töreninde, Babaeskispor Kulübü Yönetim Kurulu ve sporcu kafilelerinden oluşan kortej, Fatih Caddesi’nden Belediye Bandosu eşliğinde, Atatürk Anıtı’na yürüyerek gelecek.
    Buradaki törende, Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, Atatürk Anıtı’na bir çelenk koyacak. Daha sonra ise Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okunacak.
Düzenlenen törenin ardından kortej Babaeski 100. Yıl Stadı’na gidecek ve taraftarların önünde burada da bir tören daha düzenlenecek.
Buradaki törende ise kurban kesilerek, Babaeskispor kafilesi mücadele edeceği Süper Amatör Lig 2010–2011 yeni futbol sezonunu açacak.
Lacivert-kırmızı balonlarla süslenecek olan 100. Yıl Stadı’ndaki törene çok sayıda taraftarın ilgi göstereceği bekleniyor.
Düzenlenecek olan törende, Babaeskispor Kulübü’nün, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyette görev yapan antrenörler, yeni transferler ve alt yapıdan A Takıma gelen yeni oyuncular taraftarlara tanıtılacak.
Sezon açılışının sonunda ise Babaeskispor ile TFF Bölgesel Futbol Lig Takımlarından Edirne Ayşekadın Gençlerbirliğispor, özel bir karşılaşma yapacak.
    HABER VE FOTO:METİN KARAKUŞ ...Kaynak:trakyaspor..

BAL LİGİ FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ

..12.GURUP..LİG FİKSTÜRÜ   BAliginde 12ci grupta mücadele edecek olan Trakya grubu takımlarının maç Fikstürü belli oldu.İlk haftada

Çerkezköy-Kırklareli Sanayi

Tekirdağ-Velimeşe Bld

Keşan-Ayşekadın Gençlerbirliği

Çiftlikköy Bld-Altınova Bld

Küçükçekmece-Yeniköy

Beylikdüzü-Alibeyköy

takımları karşı karşıya gelecek.

İKİNCİ HAFTADA İSE
  
Kırklareli Sanayi-Tekirdağ

Yeniköy-Beylikdüzü

Altınova Bld-Küçükçekmece

Ayşekadın-Çiftlikköy

Velimeşe-Keşan

Alibeyköy-Çerkezköy

Fikstürün tamamı TFF tarafından daha sonra yayınlanacak.

HABER:BENAN DİKER ..Kaynak:trakyaspor

24 Eylül 2010 Cuma

MİLLİ TAKIMA FUTBOLCU SEÇMELERİ 27 EYLÜL SAAT 14.00'TE BAŞLAYACAK.

27 EYLÜL 2010 pazartesi tarihinde,saat 14:00 da başlayacaktır.1996 doğumlu,seçmelere gelecek kulüp oyuncularının, Çorlu General Basri Saran Stadında,başlama saatinden 1 saat önce hazır bulunmalarını.
Oyuncular,futbol ayakkabı ve tekmeliklerini yanlarında bulundursun.
  
Futbolcu özlük bilgilerinin doldurulmasını,seçmeleri yaparken bu özlük bilgilerinin bize verilmesini.1 adet vesikalık fotoğraf(arkasına isim-soy isim yazılsın)

Kulüpler,gönderecekleri elit futbolcuların isim-soy isim ve oynadıkları mevkilerin i 0216 321 78 94 numaralı fax’a 23 EYLÜL 2010 akşam mesai saatine kadar göndermelerini,bunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz.

Saygılarımızla;

Saffet Akbaş

Türkiye Futbol Federasyonu
Futbol Geliştirme Merkezi
Trakya Bölge Sorumlusu                                                                                                                        Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi
Beybostanı Sok. No.2 Beylerbeyi/ İSTANBUL
  Tel: + 90 216 321 78 93
  Fax: + 90 216 321 78 94
  Mobil : + 90 533 249 73 25                 KAYNAK:Kırklareli ASKF resmi internet sitesi...

TEKİRDAĞSPOR TRANSFERLERE BAŞLADI

Bölgesel amatör lig takımlarından Tekirdağspor yönetim kurulu ilk olarak geçmiş dönemlerde deTekirdağspor'umuzda forma giymiş Ayhan Günay,geçen sene Malkaraspor'un süper amatör kümeye yükselmesinde büyük rol oynayan Özgür Duğuran ve yine daha önce alt yapıda oynamış Uğur Karacabaş'ı transfer etti..
                                                              Kişisel bilgiler
AYHAN GÜNAY                              .............................

Kişisel bilgiler

Doğum Yeri : TEKİRDAĞ

Doğum Tarihi :11 Ocak 1977 Mevki : Forvet

Geldiği Takım :Keşan Anafartalarspor

 
ÖZGÜR DUĞURAN

Kişisel bilgiler

Doğum Yeri : BERLİN

Doğum Tarihi : 10 Ocak 1981

Mevki : Orta Saha

Geldiği Takım : Malkaraspor
   
KAYNAK:www.tekirdagsporum.tr.gg

TEKİRDAĞ U-15 LİGİ İKİNCİ HAFTA TOPLU SONUÇLARI

  U-15 Ligi A Grubu
  Yeniçiftlik Bld. Spor - A.Adaletspor 7 : 2
  Karadeniz Gençlikspor - Muratlı Belediyespor 5 : 2
  Tekirdağspor - Çiftlikönüspor 6 : 0
  Akçeşmespor - Sultanköy Bld. Spor _ : _

  U-15 Ligi B grubu
  Marmaracıkspor - Çorlu Gençlerbirliğispor 0 : 3 Hükmen
  Yoncalıspor - Velimeşe Bld. spor 1 : 3
  Çorluspor - Sarayspor 1 : 2
  Çorlu Aslan spor Çerkezköyspor 6-4 .........kaynak:Tekirdağ ASKF RESMİ İNTERNET SİTESİ...

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ HIZ KESMİYOR: KIRKLARELİSPOR:1 ÇORLU GENÇLER BİRLİĞİSPOR:3

Tekirdağ Süper Amatör ligin başlamasına az bir süre kala hazırlıklarına devam eden Çorlu Gençlerbirliği Perşembe günü Kırklareli ilinde oynadığı hazırlık müsabakasında Kırklarelispor'u 3-1 yendi.3.Ligde Trakyamızı başarı ile temsil eden ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Kırklarelispor'u yenen Çorlu Gençlerbirliği lige hazır olduğunun sinyallerini verdi.
   
Çorlu Gençlerbirliğispor
MAÇTAN DAKİKALAR

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ:1-EMRE 2-SAMET 3-ULAŞ 4-ŞAMİL 5-ÖZKAN 6-YUNUS 7-ADEM 8-SALİH 9-HAKAN 10-SEDAT 11-ENER

YEDEKLER:12-ÖMER 13-TANSU 14-MERT 15-ÖZGÜR 16-MEHMET EMİN 17-EYÜP

Kırklarelispor Yozgat deplasmanında galip gelen kadro ile maça başladı ve maça iki takıda hızlı girdi Nitekim 5. dakikada soldan gelişen Kırklareli atağında yapılan ortada Emre uzaklaştırmak isterken yaptığı zamanlama hatasıyla Formda golcü Deniz affetmedi ve takımını öne geçirdi.1-0.Çorlu Gençlerbirliği spor golden sonra toparlandı ve 10. dakikada Ulaş soldan nefis çalımlarla ceza sahasına girer girmez yayın üzerinde bekleyen Salihi gördü,bu oyuncunun yaptığı güzel plase takımına beraberliği getirdi:1-1.Gollerden sonra heriki takımda kontrollü oyunu tercih etti ve karşılıklı geçen ataklarla ilk yarı bu skorla kapandı.

İKİNCİ YARI ÇOK FARKLI BİR ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ

İkinci yarıya Çorlu temsilcisi çok hızlı başladı ve rakibini kendi alanından çıkartmadı.50 dakikada sahanın en iyilerinden Adem Sedat'ın ara pasına harekerlendi ve kaleciyle karşı karşıya kalırken defansın arkadan yaptığı müdaheleye maçın hakemi terdütsüz penaltı noktasını gösterdi ve Kaptan Yunus topu ağlara gönderdi.1-2

Golün hemen ardından baskısını devam ettiren Çorlu genlerbirliği sağdan Mert ile geliştirdiği atakta sağ dip çizgiye kadar indi ve Adem'e çıkardı ve bu oyuncu topun gelişine vurdu 1-3.Daha sonra Kırklareli toparlandı ancak Gençlerbirliği 'nin yaptığı akıllı defans anlayışı ile Kırklareli ataklarını başarı ile savuşturdu.70.dakikadan sonra kontratak futbolunu tercih eden Çorlu temsilcisi Tansu,Mert ve Sedat ile birer net gol fırsatından yaralanamadı.Maçta başka gol olmayınca 3-1 Çorlu Gençlerbirliği maçı kazandı.
 

Kırklarelispor
 Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Başkan Murat Yılmaz''Takımımız iyi yolda.Hazırlıklarımız son aşamada ve takımımızın ne durumda olduğunu görmek için yaptığımız en ciddi hazrlık maçında doğru yolda olduğumuzu gördük.Kırklareli gibi iyi bir takıma karşı aldığımız bu galibiyet bize yönetim,teknik kadro ve sevenlerimizle beraber ne kadar doğru işler yaptığımız gösterdi.'' dedi. Bu arada maç sonu açıklama yapan Genel Kaptan Burak Yurter de ''Bugünkü aldığımız galibiyet takımda taşların yavaş yavaş oturduğunun göstergesi.Ligin başlamasına az bir süre kala takımımız istim üzerinde ve her yaptığımız hazırlık müsabakasında üzerine koydular.'' dedi.

SEZON AÇILIŞI 26 EYLÜL 2010 PAZAR

Maçtan sonra Burak Yurter Trakyaspor a yaptığı açıklamada bu hafta sonu sezon açılşımız var.Tüm sporseverlerimiz davetlidir.Hazırlık müsabakamızı Çerkezköyspor ile yapacağız.İnşallah sezonu hayırlı bir şekilde sonlandırırız diyerek sözlerini tamamladı.

HABER VE FOTO. RECEP KARAGÖZ

ÇORLUSPOR HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM EDİYOR

 ÇORLUSPOR:3-SAĞLIK MAHALLESİ SPOR:1
Çorluspor
Tekirdağ süper amatör küme takımlarından Çorluspor Perşembe günü Ahmet Taner Kışlalı tesislerinde Tekirdağ Birinci amatör küme takımlarından Çorlu Sağlık Mahallesi spor ile karşılaştı.Maçı Çorluspor 3-1 kazandı.
    
Sağlık Mahallesspor
Maç sonrası görüşlerini açıklayan Çorluspor Hocası Sedat Olcay ile Sağlık Mahallesi spor takımının Hocası Ramadan Balkan Takımlarımızı lig öncesi gördük.Bu hafta sonu Birinci amatör küme maçları başlıyor.Önümüzdeki haftada Süper lig başlayacak bu maç Lig öncesi son hazırlık maçı oldu diyen Sağlık mahallesi spor Takımının Hocası Ramadan Balkan Bu hafta başlayacak olan Tekirdağ Birinci amatör küme ligine iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz dedi.Çorlusporun Hocası Sedat Olcay ise Haftaya başlayacak Süper lig öncesi Cumartesi günü KırklaeliSanayi spor ile bir hazırlık maçı yapacağız.Artık ligte ilk maçımız olan deplasmanda oynayacağımız Malkaraspor maçına hazırlanacağız.Hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapıp Ligi arzu ettiğimiz yerde bitirmektir dedi
 

HABER VE FOTO.RECEP KARAGÖZ

23 Eylül 2010 Perşembe

Zirvede dev kapışma

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Kırklarelispor 3'te 3 yaparak sezona fırtına gibi başladı. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Kırklarelispor, bu hafta sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta Yozgatspor'u sahasında yenerek büyük sükse yapan ekibimiz Kırklarelispor, bu hafta grubun diğer yenilgisiz takımı ile karşılaşacak.
   
Geçtiğimiz yıl amatör kümedeyken Kırklareli halkının manevi desteğini alan Kırklarelispor yöneticileri bu yıl vatandaşlardan daha fazlasını bekliyor. Kırklarelispor Kulübü’nün en büyük isteği halkın maçlara ilgi göstermesi ve özellikle iç saha karşılaşmalarında stadı doldurması.

Şu an kalıcı bir gelir kaynağı bulunmayan Kırklarelispor'a tek para akışı bilet satışlarından sağlanıyor.
Kırklarelispor taraftarlarının da konuyla ilgili görüşleri şöyle: "Maça girişler biletli olmalı. Çünkü Kırklarelispor'un şu anlık kalıcı geliri yok. Bilet gelirlerinden beklenti içerisinde. Kalıcı gelir sağlamak için her geçen gün çaba sarf eden Başkan Volkan Can, yakında müjdeli haberlerini kamuoyuyla paylaşacaktır. Bundan şüphemiz yok. Ancak Kırklareli halkı Kırklarelispor'u iyi yerlerde görmek istiyorsa stada girerken 10 TL verip, biletini almalı ve maçı böyle izlemeli. Unutulmamalıdır ki alınacak bir bilet Kırklarelispor'a bağış olacaktır"
Hafta sonu oynanacak karşılaşmaya Kırklarelispor'lu taraftarların kurduğu 39 Gençlik Grubu da özel olarak hazırlanıyor. Darıca Gençlerbirliği mü- sabakasında Kırklareli Atatürk Stadyumu'nu karnaval yerine çevirmenin hesaplarını yapan taraftar grubu, Kırklarelispor'u zorlu rakibi karşısında motive etmek için özel gösteriler yapacak.
39 Gençlik'in, sosyal paylaşım sitesi facebook.com'daki grubunda Darıca Gençlerbirliği maçı organizasyonuyla ilgili çalışmaları sürüyor. 39 Gençlik, hafta sonu oynanacak zorlu karşılaşmada yine Kırklarelispor'un en büyük destekçisi olacak.

Vali Muşmal maça gelecek mi?

Kırklareli Valiliğine yeni atanan Muammer Muşmal'ın futbola olan yakın ilgisi de Kırklarelisporlu taraftarların dikkatinden kaçmadı. Bir önceki görev yeri olan Elazığ'da futbola büyük destek veren Vali Muşmal'ın Kırklarelispor'a da aynı ilgiyi göstermesini bekleyen taraftarlar, "Yeni Valimizi, Darıca Gençlerbirliği maçında Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda görmek istiyoruz. Bu hem bize hem de takıma büyük güç ve motivasyon verecektir" diye konuşuyorlar.

"Maça yeşil-beyaz atkılarla gelin"

Hafta sonu oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçında tribün şovu yapmaya hazırlanan 39 Gençlik, taraftara "Maça atkılarınızla gelin" çağrısı yaptı. Yeşil-beyaz atkılarla tribünleri bayram yerine çevirmeyi hedefleyen taraftar grubundan yapılan çağrıda ayrıca, "Taraftarlar, Kırklarelispor Store olarak bilinen Zincirlikuyu Caddesi'ndeki Elit Spor (Pislick) mağazasından atkılarını temin edebilirler" denildi.

Can: "Destek bekliyoruz"

Kırklarelispor-Yozgatspor maçından döndükten sonra gazetemize açıklamalarda bulunan Volkan Can da şunları söyledi; "Bizden mutlusu yok sanırım. Takımda yakaladığımız atmosfer çok iyi. Sadece Kırklareli halkının desteğine ihtiyacımız var. Hafta sonu oynanacak karşılaşmada biletlerin tamamının satılmasını bekliyoruz. Bilet gelirleri Kırklarelispor için bir bağıştır. Tüm halkımız saygı gösterip biletli olarak içeri girerse bize bağış yapmış olacaklar. Kırklareli halkından hafta sonu takımına sahip çıkmasını bekliyoruz"

Kırklareli'nin adı "Kırıkkale" olarak bilinmeyecek

Kırklarelisporlu Yönetici Emre Trak ise "Artık Kırklareli'nin adı Kırıkkale ile karıştırılmayacak. Kırklarelispor Kırklareli'nin adını tüm Türkiye'ye duyuracak. Bu başarı devam ederken Kırklareli halkı da sahip çıkmalı. Tüm halkımız stadı doldurarak hafta sonu oynanacak zorlu karşılaşmada takımımızı desteklemeli. Bu hafta çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Darıca Gençlerbirliği takımında 2 Kırklarelili

Kırklarelispor'un hafta sonu sahasında ağırlayacağı Darıca Gençlerbirliği'nde iki tanıdık isim var. Kırklarelispor'un bu haftaki rakibinin kadrosunda eski Kırklarelisporlu Serhat Özalp ile Sanayispor'un alt yapısından yetiştikten sonra Çanakkale Dardanelspor'a giden ve oradan da Darıca Gençlerbirliği'ne profesyonel imzayı atan Emrah Şen bulunuyor. Bu iki isim 2 yıldan beri Darıca Gençlerbirliği forması giyiyor.

'Serhat bize yeşil desene'

39 Gençlik Grubu'nun, Kırklareli'den yetişen bu iki oyuncuya sevgi gösterisinde bulunması da bekleniyor. Özellikle Kırklarelispor'da yıllarca forma giyen Serhat Özalp'e tezahürat hazırlayan 39 Gençlik "Serhat bize 'Yeşil' desene" diye tempo tutacağı söylendi.
Serhat Özalp'in, taraftarların bu tezahüratına nasıl karşılık vereceği ise merak konusu.
Kırklarelispor'da yıllarca forma giyen genç futbolcu Serhat, Kırklareli'ne bambaşka bir duygu ile geleceği kesin.
Kırklarelisporlu taraftarlar takımlarına destek vermek için Kırklareli Atatürk Stadyumu'na akın edecek. Bizler de gazetemiz adına yeşil beyazlı temsilcimize zorlu maç için şimdiden başarılar dileriz....KAYNAK:GAZETE TRAKYA....

Sanayispor, İnecespor'u hazırlık maçında YEDİ

Bu sezon ilimizi BAL’da (Bölgesel Amatör Lig) temsil edecek olan Sanayispor hazırlıklarını sürdürüyor. Ekim Ayının ilk haftasında başlayacak olan BAL'a hazır girmek isteyen Sanayispor bu kapsamda geçtiğimiz haftasonu 1. Amatör Lig takımlarından İnecespor’la bir hazırlık karşılaşması oynadı.
Cumartesi günü Kırklareli Atatürk Stadyumu sentetik çim sahasında oynanan maç saat 17:00'da başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında rakibini tartan Sanayispor, daha sonra orta sahadaki üsntünlüğü ele aldı ve oyuna istediği gibi yön veren taraf oldu.
Sanayispor ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarı sahaya as kadroyu süren Sanayispor Teknik Direktörü Tezer Zinet, böylelikle tüm oyuncularını görme fırsatı buldu. İkinci yarı İnecespor'un direncini orta sahadaki pas trafiği ile kıran Sanayispor sahadan 7-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.
     
Maçta rakibine göre çok daha fazla koşan Sanayisporlu futbolcular müsabakanın ardından da güç denemesi için sahada bir idman yaptılar.

90 dakikalık maçın ardından yaklaşık yarım saat de düz koşu yaptırarak oyuncularına kondüsyon yükleyen Sanayispor Antrenörü Tezer Zinet, BAL’da başarı için dayanıklılığın çok önemli olduğunu söyledi.
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Zinet şöyle konuştu: "İdmanlarımız çok ağır geçiyor. Ancak çalışmak zorundayız. Taraftarımıza daha bir Sanayispor izlettirmek istiyoruz. Kırklareli halkının bize destek vermesi için oynadığımız futbolun da kaliteli olması gerekir. Yeni sezon öncesinde Kırklareli halkının bize destek olmasını istiyoruz. Bu çocuklar Kırklareli'nin çocukları, bizim gençlerimiz. Hepsine güveniyoruz"KAYNAK:GAZETE TRAKYA...

Malkaraspor hazırlık maçlarını sürdürüyor

 Süper ligin başlamasına az bir zaman kala yeşil – siyahlı ekipte sezon hazırlıkları ara vermeden devam ediyor.
16 Eylül Perşembe günü deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Velimeşe sporla karşılaşan Malkaraspor, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan “Serkan, Birol ve Emir”in her iki yarıda kaydettiği gollerle (3 – 0) galip ayrıldı.                                                                                                                                    Malkaraspor, 26 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek sezon açılışında Uzunköprüspor’u konuk edecek.
SÜPER LİGE HAZIRIZ
Malkaraspor Kulüp Başkanı:Adnan Sungur
 
Malkaraspor’un amatör spora gönül veren çalışkan ve bey efendi başkanı Adnan Sungur Devrim’e verdiği özel demeçte, geçirdikleri kamp döneminde verimli çalışmalar yaptıklarını belirterek iddialı açıklamalarda bulundu.
Başkan Sungur; “Fevkalade yararlı bir kamp dönemi geçirdik. Taktik ve Fizik - Kondisyon olarak gayet iyi durumdayız. Öte yandan çok iyi ve yerinde transferler yaptık. Hedefimiz taraftarımızla bütünleşip Malkaraspor’u profesyonel lige götürmek.
Yönetim kadromuzdaki tüm arkadaşlarımın çalışmaları ile ulaşacağımız güzel başarılar hepimizin ortak başarısı olacaktır” dedi.
                                                                                 Haber:Önder TABAK...Kaynak:Devrim Gazetesi...

Kapaklıspor yeni sezona 'merhaba' dedi

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de üst sıraları hedefleyen Kapaklıspor düzenlenen tören ile 2010-2011 sezonuna merhaba dedi. Sezon açılış karşılaşmasında Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Çorlu Gençlerbirliğispor'u konuk eden Kapaklıspor rakibinin ikinci devrede gelen iki golüne engel olmayınca karşılaşmadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.      
                                            Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından ÇerkezköyKapaklıspor 2010-2011 sezonunu düzenlenen bir törenle açtı.
TÖREN DÜZENLENDİ
Kapaklı Sahası'nda önceki gün gerçekleştirilen törene Kapaklı Belediye Başkan Vekili Adem Sekmen, İl Genel Meclis Üyesi Sami İkizler, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda izleyici katıldı. Yeni sezonun Kapaklıspor'a hayırlı olması temennisinde bulunan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Adem Sekmen ''Yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum. Kapaklıda bulunan Sitespor ve Kapaklıspor'un gelecek yıllarda liglerde çıtayı yükseltmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
                                                        ''BU YIL ÇOK FARKLI OLACAK''
Bu sezon Süper Amatör Lig'de zorlu bir mücadelenin yaşanacağını vurgulayan Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş "önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele vermek istiyoruz. Bu nedenle önceki sezonlara göre bu yıl çok farklı olacak. Süper Amatör Lig'de üst düzey bir mücadele olacaktır. Bizler de bu mücadelenin içerisinde yer alacağız. Yönetim olarak Kapaklıspor'un daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geldiğince mücadele edeceğiz'' dedi.
''7 OYUNCU İLE SÖZLEŞME İMZALADIK''
Süper Amatör Lig'in 3 Ekim'de başlayacağını hatırlatarak sözlerini sürdüren Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş ''Velimeşe Belediyespor'dan Ferdi Bitik, Sarayspor'dan Ferhat İndere, Vizespor'dan Ferhat Şener, Çorlu Gençlerbirliği'nden Hakan Mandacı, Küçükyoncalıspor Coşkun Güven, Sitespor'dan İlkay Karaman, Vize Acarspor'dan Mehmet Eren ile sözleşme imzaladık. Sezon hazırlıklarımızı lig başlayana kadar sürdüreceğiz." diye konuştu.
''BAŞARILAR DİLİYORUM''
Yeni sezon öncesi liglerde mücadele eden bütün takımlara başarılar dileyen Zafer Çavuş şunları söyledi ''Transferlerimizin dışında bu yıl alt yapıdan da oyuncularımız A Takım kadrosunda yer alacak. Yeni transferle ile birlikte güçlü bir Kapaklıspor ortaya çıkardık. Yeni sezon öncesi sakatlık olmaması temennisi içinde olarak, liglerde mücadele edecek bütün takımlarımıza başarılar diliyorum"
KARŞILAŞMA 15.30'DA BAŞLADI
Konuşmaların ardından Kapaklıspor sezon açılışı karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Saat 15.30'da başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor 1-Özgür, 3-Osman,4-Ferhat, 5-Semih, 6-Hüseyin,7-Görkem,9-Caner, 10-Ferdi, 11-Hakan,13-Hamit, 15-Mert kadrosu ile mücadele verirken, Çorlu Gençlerbirliği ise karşılaşmaya 1-Ömer, 2-Samet, 3-Ümit, 4-Ramazan, 5-Adem,6- Ener, 7-Emin, 8-Özgür, 9-Mert, 10-Süleyman,11- Emrullah kadrosu ile çıktı.
ÇERKEZKÖY KAPAKLI SPOR ETKİLİ BAŞLADI
Hakemin ilk düdüğü ile birlikte karşılaşmaya Çorlu Gençlerbirliğispor başladı. İlk dakikalarda Kapaklıspor etkili ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 3.dakikasında ceza içersine giren Ferdi'nin vuruşu az farkla auta gitti. Temsilcimiz Kapaklıspor karşılaşmanın 5.dakikasında geliştirdiği atakta Caner ceza sahası içine girdi. Çorlu Gençlerbirliğispor defansı kademeye girerek topu kornere attı. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor karşılaşmanın 8.dakikasında gole çok yaklaştı. Ferdi'nin pası ile ceza sahası içine giren Caner'in yerden sert vuruşu kale direğini sıyırarak auta gitti.
KAPAKLISPOR GOL İÇİN YÜKLENDİ
Atakları ile gol arayan Kapaklıspor ileri uç elemanları ellerine gelen fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 12.dakikasında Hakan'ın pası ile ceza sahası içine giren Mert'in vuruşunu kaleci Ömer mükemmel bir refleks ile kornere çeldi. İlk 15 dakikada gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. 18.dakikada Hamit'in ortasında Caner'in vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı. 23.dakikada konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Mert'in vuruşu az farkla auta çıktı.
İLK DEVRE GOLSÜZ SONA ERDİ
Kapaklıspor karşısında karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ataklarını hızlandıran Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmanın 28.dakikasında Süleyman ile gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde müsait pozisyonda topla buluşan Süleyman'ın vuruşu az farkla auta gitti. 32.dakikada Özgür rakip defans oyuncularını çalımlayarak ceza sahası içine girdi. Özgür'ün köşeye giden vuruşunu kaleci Özgür mükemmel bir refleksle kornere çeldi. Uzatma dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi 0-0 sona erdi.
ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ BASTIRDI
İkinci devreye her iki ekipte oyuncu değişikliğine gitti. Kapaklıspor genç oyunculara şans verirken, ilk devre genç oyuncuları oynatan Çorlu Gençlerbirliğispor ise as oyuncuları oyuna sokarak ideal kadrosu ile mücadele etti. Karşılaşmanın ikinci devresinin başlaması ile birlikte Çorlu Gençlerbirliğispor temsilcimiz kalesine gol için yüklendi. Kapaklıspor ise kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Karşılaşmanın 46.dakikasında Salih'in 25 metreden sert vuruşunda top üstten dışarı çıktı. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk on beş dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı
KAPAKLISPOR GOL YOLLARINDA ETKİSİZ KALDI
Ataklarını hızlandıran Çorlu Gençlerbirliğispor ilerleyen dakikalarda bir gol bularak karşılaşma öne geçti. Bu dakikadan sonra Çorlu Gençlerbirliğispor ikinci gol için atak yaparken, temsilcimiz Kapaklıspor ise beraberlik golü için yüklendi. Ancak her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. İkinci devre genç oyuncuları deneyen Kapaklıspor ilk devreye oranla ikinci devre rakip kalede etkili olamadı. Orta alanda iyi mücadele eden Kapaklıspor gol yollarında etkisiz kaldı.
ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ İKİ FARKLI KAZANDI
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Çorlu Gençlerbirliğispor geliştirdiği kontra atakta bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte rahatlayan Çorlu Gençlerbirliğispor kontrollü bir futbol sergiledi. İkinci devre gelen gollerle birlikte oyun disiplininden kopan Kapaklıspor karşılaşmanın son dakikalarında farkı bire indirmek için mücadele etti. Ancak her iki takım ileri uç elemanları önemli fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın son dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Çorlu Gençlerbirliğispor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
KAYNAK.ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ