Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

12 Şubat 2011 Cumartesi

Kırklarelispor Darıca mesaisinde

TFF Spor Toto 3. Lig 2. grup 21. haftasında deplasmanda Darıca Gençlerbirliği karşılaşacak olan yeşil beyazlılar Pazartesi günü çalışmalarına başladılar. Pazartesi ve Salı günlerini çift idman yaparak geçen Kırklarelispor Çarşamba gününden itibaren çalışmalarını tek idmanla sürdürdü. Ligin kaderini belirleyecek olan bu maçta Kırklarelispor'da Emrah Uçar cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Yozgat maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen orta saha oyuncusu bu maçta oynayamayacak.

 Çalışmalarını Teknik Direktör Bilgin Erdem önderliğinde sürdüren Kırklarelispor'da hedef 3 puan. Kazanmak istediklerini belirten Bilgin Erdem hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Darıca maçı için özel olarak çalıştıklarını kaydeden Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem bu maçta farklı 11 ile sahaya çıkması bekleniliyor.

Daha önce sakatlıkları bulunan Özgür Sürekçi ve Ufuk Muhtar takım ile çalışmalara başlarken ligin ilk yarısında sakatlanan Ersin Akkemik tedavisini İstanbul'da fizyoterapist eşliğinde sürdürüyor. Devre arasında 2. lig ekiplerinden Bozöyükspor'dan transfer edilen Özgür Sürekçi'nin takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirirken Darıca maçında kadroya alınması bekleniliyor.

Çalışmalarını ciddi bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Bilgin Erdem Darıca maçı için önemli açıklamalarda bulundu. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem " Bu maç ligin kaderini belirleyecek bir maç. Bu maçı derbi olarak görüyoruz. Darıca ekibi kaliteli bir takım. Ancak bizde kazanmak için oraya gidiyoruz. Şampiyon olmak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız. Maça taraftarımızda gelecek. Umarız hak edenin kazanacağı bir maç olur." şeklinde konuştu.

Kaptan Taner Araz ile yaptığımız röportajda da gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başında takım kadrosuna dâhil olduktan sonra takım kaptanlığına getirilen Taner Araz, Şampiyonluğu takım olarak istediklerini belirterek Kırklareli Halkından da destek beklediklerini ifade etti. Kırklarelispor Kaptanı Taner Araz verdiği demeçte şunları kaydetti; " Benim hedefim takımımı Şampiyon yapmak. Buraya Şampiyonluk için geldim. Benim performansımdan daha önemli olan takımının performansı. Bize Kırklareli Halkı inanmıyor.

Ama biz bunu başaracağız. Kırklareli Halkından tek istediğimiz Maçlara biletli girsinler. Destek olsunlar birazcık.

Tüm Trakya Birlik olsunlar. Bizi desteklesinler. Kırklarelispor'u 2. lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız."

Kırklarelisporlu Taraftarlar Darıca deplasmanına gidiyor

Ankara deplasmanından sonra Kırklarelisporlu taraftarlar bu kez Darıca'ya gidiyor. Kulubten alınan bilgiye göre yeşil beyazlı taraftarlar için bir ya da iki tane otobüs tahsis edilecek ve Kırklarelisporlu taraftarlar deplasmana götürülecek. Ligin kaderini bu önemli maçta taraftarlarını yanında görmek isteyen Kırklarelispor cephesi tüm taraftarlarını maça davet etti.


KAYNAK:GAZETETRAKYA.COM

Hiç yorum yok: