Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

14 Şubat 2011 Pazartesi

YER YEŞİL GÖK BEYAZ

YORUM




Emrah Koyuncu

Yeşil beyaz renklere gönül vermiş sevgili Kırklareli’liler .Geriyedönüp baktığımızda süper amatörden şampiyon oluncaya kadar ve 3 ligde bu haftaya kadar takımımız 44 müsabaka oynadı sadece 2 kere mağlup oldu 42 maçta yenilmedi. Genç yönetimimiz ve Büyük bilgin hocamın sayesinde bu takım şampiyonluğa yürüyor. Cefakar 39 gençlik kar, kış,yağmur,çamur demeden bu takımın yanında oldu. Bu gün Darıca maçında da yerindeydi. Takımının arkasındaydı. Ben bugun bir daha gördümki bu is para işi değil bu iş yürek işi. Maçı Kırklarelisprun eski futbolcusu Serhat Özalp ile takıp ettım. Arada gözlerim Volkan başkana takıldı. O kadar heyecanlı ve o kadar hırslıydı ki belkide bu işin yürek işi bu işin inanmaktan gectiğini gösterir gibiydi. Bilgin hocama gelince.Onu ilk eleştirdiğim zaman hatamın erken farkına vardım. Bu konuda onu futbolculuk yıllarından tanıya Kırklareli Haberci’nin sahibi Faruk ağabeyimden dinledim. Eleştrime ilk karşı eleştride zaten ondan gelmişti. Şimdi Bilgin hocamın en büyük destekçisiyim,yanındayım.Çünkü takımımıza inanmayı öğretti içindeki o hırsı futbolculara aşıladı gecçn sene olduğu gibi kafasına koymuştu bir kere şampiyon olmayı.


Ve bu hayalini hayata geçirmek için hepimizin o hayale kavuşması için çok önemli bir engeli aştı. Tabiki başarının baş mimarı olan hocamın yanında, taraftarımızla yönetimimizle ve cefakar 39 gençlik taraftar gurubu ile bu engel aşıldı. Bundan sonra da engellerin bir bir aşılacağına inancımız tamdır. Maçtan sonra Darıca tribünleri takımımızı çağırarak ayakta alkışladılar tüyleri diken diken eden o gururu hep birlikte yaşıyoruz.


SİMDİ EN BÜYÜK GÖREV VE SORUMLULUK SENDE KIRKLARELİ… KIRKLARELİSPOR’UMUZUN YÜREKLİ ASLANLARINA SAHİP ÇIK VE TRİBÜNDE BİR TANE BOŞ KOLTUK BIRAKMA ŞAMPİYONLUĞA ARTIK SENDE İNAN GERİ DÖNELİM HEPBİRLİKTE ESKİ GÜNLERİMİZE..YESİL-BEYAZ DİYE İNLESİN BÜYÜK TRİBÜN.


BURADAN VOLKAN BAŞKANIMA SESLENMEK İSTİYORUM. FARUK CEYLAN DAHA ÖNCE BUNU KÖŞESİNDE YAZMIŞ, SİZLERLE PAYLAŞMIŞTI. BASKANIM BİR BAYRAK KAMPANYASI ÖNERMISTIM SEHRİMİZ SAMPİYONLUK HAVASINI HAK EDİYOR ZAMANI GELDİ UMARIM..BU YÜZDEN YERİ YEŞİL GOĞÜ BEYAZ YAPMA ZAMANIDIR. ASALIM BAYRAKLARI 'YESİL BEYAZ KIRKLARELİ' OLSUN HERYER.. HERKESE SAYGI VE SEVGİLERİMLE. KAYNAK:KIRKLARELİ HABERCİ.COM
 
KAYNAK: KIRKLARELİ HABERCİ.COM

Hiç yorum yok: