Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

19 Şubat 2011 Cumartesi

Ayşekadın'ın “SÜPER TRANSFERLERİ”

                                                                                     Edirne ilini Bal liginde temsil eden iki takımdan birisi olan Ayşekadın Gençlerbirliği transfer üstüne transfer yaparak dikkatleri çekmeye devam ediyor. Genç işadamlarından Hakan Sedefçi'nin kuruculuğunu yaptığı ve 2 yılda 2.lig hedefiyle ortaya çıkılarak, Yeni Edirnespor adı altında yeni bir kulüple yola çıkılacağının açıklanması ile yapılan icraatlarda görülmeye başlandı.
Kulüp Başkanı Polat Öztaş ile birlikte Hakan Sedefçi'nin yanı sıra yöneticilerden Mahmut Saner Mutlu'nun kolları sıvayarak önce 3 transfer yapmaları ve bu transferlerin geçtiğimiz hafta İstanbul'da oynanan Beylikdüzü maçında forma giymeleri ile birlikte, konunun ne kadar ciddi bir şekilde ele alındığı görülmüştü.

Süper ligten Uğur Yasan'da Ayşekadın GB'de

Süper lig oyuncusu Uğur Yasan Süper lig (111 maç), Bank Asya (107 maç), 2. ligte (40 maç) oynamış tecrübe deryası bir orta saha oyuncusu. Son olarak Kocaelispor'da forma giyen 1979 doğumlu Uğur dün 25 Kasım stadında ilk kez yeni takımıyla birlikte antremana çıktı.

Sedefçi “ Fransızlar'dan Mikailin işi tamam, Stefan bekleniyor”

Konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız Hakan Sedefçi daha önce basında çıkan 2 Fransız oyuncudan Mikail'in Edirne'ye geldiğini ifade ederek” Mikail hem Fransız hem de Türk vatandaşı olduğu için sorun çıkmadı geldi ama, 19 yaşındaki Camerun asıllı Fransız Stefan'ın son anda vize ve oturum sorunu çıktı. Çalışmalar hızla devam ediyor. Stefan'nın lisans sorunu çözülmese bile Edirne'de olacak ve devamlı takımla birlikte antremana çıkacak. Daha sonra önümüzdeki sezon Yeni Edirnespor'da forma giyecek. Bu seneki hedefimiz öncelikle küme düşmemek, sonrasında siz de biliyorsunuz ki 2 yılda 2.lige terfi etmek. Biz bu yola Edirne için girdik. Bütün Edirne'nin bize sahip çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu. Ayşekadın GB şu ana kadar Bursaspor'u Türkiye Kupası'ndan eleyen Kırıkhan-spor'dan kaleci Savaş Erişen, Batman Petrolspor'dan Orta Saha oyuncusu Adem Köseler ve Gümüşhanespor'dan Sağ Kanat oyuncusu Hamdi Algü, Kartalspor'dan Adem Algü ile anlaşmış, bunlara dün anlaşmaya varılan Uğur Yasan'la birlikte, Franda'dan gelen Mikail de eklenince toplamda 6 transferin tamamlandığı görülüyor.

KAYNAK:  http://www.edirneajans.com/haber-Aysekadinin-8220SUPER-TRANSFERL-1619/

Hiç yorum yok: