Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

20 Şubat 2011 Pazar

İSTASYONSPOR SON DAKİKALARDA YIKILDI..

YILDIRIMSPOR

Kırklareli süper amatör ligte Yıldırımspor ile İstasyonspor arasında Lüleburgaz 75.Yıl toprak sahada oynanan maçta Yıldırımspor ligte kalma mücadelesi yapan İstasyonspor'a acımadı ve maçın 87.dakikasında Şahin'in ayağından kazandığı gol ile sahadan  1-0 galip ayrıldı.

İstasyonspor için muhakkak kazanılması gereken bir maçta kaybeden ve ligte kalma umudunu mucizelere bırakan İstasyonspor,çok iyi bir mücadele sergilemesine rağmen aradığı golü birtürlü bulamayınca maçın son dakikalarında yediği gol ile sahadan 1-0 yenik ayrıdı.

Yıldırımspor ve İstasyonspor arasında oynanan maçta her iki takımda girdikleri birçok gol pozisyonundan yararlanamazken,Yıldırımspor 87.dakikada tecrübeli futbolcusu Şahin'in kullandığı serbest atıştan golü buldu.İstasyonspor kalan son dakikalarda rakip kalede gol arasada bunda başarılı olamadı.
İstasyonspor'un bundan sonra ligin kalan son iki haftasında kendi sahasında oynayacağı Pehlivanköyspor ve deplasmandaki Ahmetbey Güvenspor maçlarını kazanıp,kendine puan olarak en yakın olan Vizespor'un oynayacağı 2 maçtan da puanlar kaybetmesini bekleyecek..

HABER VE FOTO : İBRAHİM GÜL

Hiç yorum yok: