Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

14 Şubat 2011 Pazartesi

PEHLİVANKÖYSPOR :2 - VİZESPOR :2



Kırklareli süper amatör lig 15.hafta karşılaşmasında lig ikinciliği için oynayan pehlivanköyspor kendi saha ve seyircisi önünde,düşme hattından uzaklaşmak isteyen vizespora takıldı
2-2

Saha zemininin pek iyi olmamasına rağmen güneşli bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Pehlivanköyspor 35. dakikada kaydettiği gol ile devreyi 1-0 önde kapatan taraf oldu.

maçta Pehlivanköyspor üstün bir oyun sergiler gibi gözüksede, Vizespor rakibinden kaptığı toplar ile kontra atak futbolunu tercih ediyor ve tehlikeli ataklarda yapıyordu.Nitekim maçın 50.dakikasında Vizespor 1 gol atarak durumu 1-1 e getirdi.Dakikalar 60.gösterdiğinde yine Vizespor ani bir kontra atak ile 2. golü buldu ve skoru kendi lehine 2-1 yaptı.Yenik duruma düşen Pehlivanköyspor oyunu tamamen Vizespor yarı sahasına yıktı ve bu baskılı oyunu sonucunda aradığı golü 85.dakikada buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-2 beraberlik ile sona ermiş oldu.
Bu sonuçtan sonra Pehlivanköyspor ligte 25 olan puanını 26 çıkartarak puan sıralamasında3.sırada kalırken, Vizespor 15 olan puanını 16 çıkarttı ve ligte 8.sırada yer aldı.

HABER:İBRAHİM GÜL..
FOTO: http://www.vizespor.com/

Hiç yorum yok: