Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

27 Şubat 2011 Pazar

LÜLEBURGAZSPOR 2–1 MENEMEN BELEDİYESPOR




Stat: Babaeski 100. Yıl


Hakemler: Barış Mekik (**), İbrahim Çorbacı (***), Levent Çakır (***)

LÜLEBURGAZSPOR: Oğuzhan (***), Fehmi (***), Levent (**), Yusuf (***), Birol (***), Cabir (***) Dk.68 Sercan (**), Mehmet (***), Semih (***), Gökhan (**) Dk.85 Serhat (?), Serdal (***) Dk.76 Ercüment (**), Emre (**)

MENEMEN BELEDİYESPOR: Serhat (**), Ufuk (**), Selçuk (***), Erman (**) Dk.63 Can (**), Cenk (***), Murat (**), Ethem (**), Ali (**) Mehmet (**), Ali Osman (***) Dk.82 Mustafa (?), Zihni (**) Dk.63 Osman (**)

Gol:Dk.18 Erman (k.k.), Dk.59 serdal, Dk.78 Cenk (pen)

Sarı kart:Dk.55 Cabir, Dk.60 Ethem

Kırmızı kart:-

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ile puan sıralamasında yukarılara tırmanmaya başlayan Lüleburgazspor’da 2.lig şarkıları söylenmeye başladı.
 
Fırat ÇALIŞKAN

Spor Toto 3.lig 1.grup mücadelesinde temsilcimiz Lüleburgazspor, Menemen Belediyespor’u 2–1 mağlup ederek play-off iddiasını sürdürdü.


Lüleburgazspor her iki yarıda attığı birer gol ile rakibini mağlup etmesini bildi.


Babaeski 100. Yıl Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ilk dakikadan itibaren rakip kalede gol arayan bir oyun anlayışı ile başlayan yeşil kırmızılı ekibimiz Lüleburgazspor üst üste ataklar ile Menemen Belediyespor kalesinde önemli pozisyonlar yakaladı.


2.dakikada kullanılan köşe vuruşunda topu bir anada önünde bulan Yusuf’un şutu direğe çarparak auta çıktı.


5.dakikada Mehmet ile atağa kalkan Lüleburgazspor, Mehmet in ortasında Emre’den önce defans topu uzaklaştırdı.


11. dakikada Emre’nin ceza alanı dışından sert ve isabetli şutu kaleci Serhat’tan döndü. Dönen topu tamamlamak isteyen Mehmet’in şutu Erman’a çarparak kornere gitti.


16.dakikada Menemen Belediyespor’un kullandığı serbest vuruşta Ali Osman’ın plase vuruşu az farkla auta çıktı.


Gol...gol...gol…


18.dakikada sol kanattan Cabir ‘in ortasına topu uzaklaştırmak isteyen Erman’ın ters vuruşu ağlar ile buluştu ve Lüleburgazspor 1-0 öne geçti.
 
Golden sonra orta sahada çoğalarak rakibine baskı kuran ve yakaladığı ani ataklar ile ikinci golü arayan Lüleburgazspor yakaladığı birkaç gol pozisyonundan yararlanamadı.


30. dakikadan sonra Lüleburgazspor kalesine gelmeye başlayan Menemen Belediyespor, Lüleburgazspor defans oyuncularının ve orta sahasının iyi pozisyon alması sonucu istediği pozisyonları yakalayamadı.


45+1 ani bir atakla Emre topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya klan Emre topu müsait pozisyonda auta attı ve karşılaşmanın ilk yarısı bu pozisyonun ardından Lüleburgazspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
İkinci yarıya iyi başlayan Lüleburgazspor oldu.

Gol...gol...gol…


59.dakikada Emre’nin kafasından seken top Serdal’ın önünde kaldı. Ceza alanı orta çizgisin önünde topla buluşan Serdal’ın sert şutu Cenk’e çarparak ağlar ile buluştu. 2-0


72. dakikada Mehmet’in sağ kanattan mükemmel ortasına aynı güzellikte vurmak isteyen Emre’nin yarım volesi farklı auta çıktı.

Gol...gol...gol…


78.dakikada Fehmi’nin rakibine yaptığı müdahale sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cenk’in şutu ağlar ile buluştu ve durum 2-1’e geldi.


Golden sonra iyi kapanan ve rakibine pozisyon vermedi ve karşılaşma hakemin son düdüğü ile 2-1 Lüleburgazspor’un üstünlüğü ile sone erdi.
 
Bu galibiyet ile puanını 34’e çıkaran Lüleburgazspor puan cetvelinde bir basamak atlayarak haftayı 9.sırada tamamladı.

KAYNAK.LÜLEBURGAZ HÜR FİKİR GAZETESİ

Hiç yorum yok: