Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

12 Şubat 2011 Cumartesi

Karaağaç Arda Türkiye’de TEK!!!

Edirne 2. Amatör Lig A grubu’nda şampiyonluğunu garantileyen Karaağaç Ardaspor, aynı zamanda Türkiye’deki yaklaşık 4400 amatör takım arasında da tüm maçlarını kazanan tek takım olarak ilk sırada yer alıyor.
 
Edirne 1. Amatör lig A Grubu’nda puan kaybetmeden liderliğini sürdüren ve geçtiğimiz haftasonu ligin güçlü ekiplerinden Yeni İmaret Spor’u 9-2 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Karaağaç Ardaspor, aynı zamanda Türkiye çapında da bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz haftaya kadar Arnavıutköy Belediyespor ile beraber bu sezon tüm maçlarını kazanan iki takımdan biri olan Karaağaç Ardaspor, Arnavutköy Belediyespor’un mağlup olmasıyla zirvede yalnız kaldı.

 Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız kulüp başkanı Cesur Pakarda bu başarının sırrını böyle açıkladı: “Kulübümüz her sezon oynadığı futbolla beğeni toplasa da lig sonunda başarıyı yakalayamıyordu. Bu sezon buna son vermek adına çok güçlü bir kadro kurduk. Edirne’nin en iyi tesisleşmiş, ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Yeni İmaret’i 9-2 gibi farklı bir skorla geçebiliyorsak bu gücün kanıtıdır. Bu galibiyetle şampiyonluğumuzu da matematiksel olarak garantiledik. Bu haftaya kadar bizimle beraber tüm maçlarını kazanan Arnavutköy Belediyespor, haftalar önce İstanbul 1. Amatör ligi 12. grupta şampiyonluğunu garantilemişti ancak rekor için çabalıyordu. Bu hafta mağlup oldukları için bu rekorda tek kaldık. Tüm Türkiye’de tüm maçlarını kazanan tek takım olmak bize büyük gurur verdi ve sezon başından beri gecemizi gündüzümüze katarak yaptığımız çalışmaların boşuna olmadığını gösterdi. Bu başarıda çok büyük payı olan sporcularımıza, antrenörümüz Ahmet Erginler’e ve bize destek olan Karaağaçlılar’a çok teşekkür ediyoruz. Kalan son iki maçımızı da kazanarak sezonu puan kaybetmeden kapatmak istiyoruz.”

KAYNAK:  http://www.spor22.com/haber/futbol/1005.html

Hiç yorum yok: