Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

20 Şubat 2011 Pazar

MARAŞ’TA TAMAM SIRADAKİ GELSİN. “BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK”


Tribün


Teknik Direktör Bilgin Erdem; “ Bu yoldan dönüş yok. Zirvede yerimizi alacağız.”

Faruk Ceylan  Kırklareklispor ikinci yardaki seriyi K.Maraş galibiyetiyle sürdürdü. Ligte 23 puanla 13. sırada yeralan K.Maraş ile sahasında karşı karşıya gelen Kırklarelispr ateşli taraftarının kulakları sağır eden tezahüratı altında maça başladı. Rakibi karşısında futbolun tüm inceliklerini ortaya koyan Kırklarelispor çok üstün bir oyun sergilemesine rağmen galibiyet golünü bulamadı. Taraftarının gol için sabırsızlığı, Kırklarelispor’unda aceleciliğine rağmen beklenen gol gelmedi. Skor board 33. dakikayı gösterirken kaleci Hayrettin geri pasına hatalı çıkınca rakip oyuncu Mevlüt topu önünde buldu ve beraberliğe razı K.Maraş’ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Gol tamamen Hayrettin’in hatası, hatta hediyesi oldu KMaraş’a. Gol araken gol yiyen Kırklarelispor’da 33. dakia buz gibi havada soğuk duş etkisi yaptı. Golden sonra tribünler tezahüratını arttırırken, Kırklarelispor’da baskısını arttırdı. 4 dakika sonra organize bir atakla hızlı bir şekilde rakip yarı alana inen Kırklarelispor’da sağdan gelen ortaya takımın yıldızı Abuzer mükemmel vurdu ve eşitliği getiren golü kaydetti. İlk yarı Kırklarelispor’un galibiyet için baskısı altında 1-1 sona erdi.

Kırklarelispor İkinci yarıya biran evvel galibiyet golünü bulmak için başladı. Oyun tamamen rakip yarı alan, hatta rakip ceza alanı içinde oynanmaya başladı. Sağlı sollu bindirmelerle yüklenen Kırklarelispor 53. Dakikada sahada basmadık yer bırakmayan ve her pozisyonun içinde yer alan Yavuz’un mükemel vuruşuyla öne geçti. 2-1.

Golden sonra K.Maraş kalesini abluka altına alan Kırklarelispor farkı arttırmak için adeta bombardımana başladı. 58 ve 59. dakikada Yavuz ceza alanı içinde, 60. dakikada Hakan ceza alanı çizgisi üzerinden 60. dakikada Yavuz ceza yayı sağ çaprazından, 77. dakikada Emrah karşı karşıya, 79. dakikada Abuzer sağ çaprazdan,81. dakikada Abuzer çizgi üzerinden kaleyi cepheden gören yerden, yüzde yüzlük gol pozisyonlarını kaçırarak seyredenlere saç baş yoldurdular.

82. dakikada Yavuz ceza alanı içine soldan indi,kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurdu kaleciye geçen top sol direğe çarparak dışarı çıktı. 83. dakikada Emrah ceza alanı dışından çok sert vurdu, rakip kaleci topu güçlükle yumruklayarak gole izin vermedi.

85. dakikada K.Maraş gole çok yaklaştı rakibin çok sert şutunu Hayrettin mükemmel bir plonjonla gole izin vermedi. 86. dakikada sol çaprazdan K.Maraş’lı Mervlüt vurdu. Kaleci Hayrettin yatarak bu topu çeldi. Hayrettin’den dönen topa ikinci defa mevlüt çok sert vurdu Hayrettin topu çizgiden kornere çeldi. Yüzde yüz hatalı bir gol yiyen Hayrettin bu pozisyonlarda gole izin vermeyerek, bir anlamda hatasını telafi etti.

87. dakikada Özgür kaleciyle karşı karşıya kaldı, kaleci topu çeldi. 88. dakikada kaptan Taner çaprazdan çok sert vurdu, kaleciye çarpan top gol olmadı. 89.da Emrah’ın topu kaleciden döndü, dönen topa Kaptan Taner vurdu ve top direğin üzerinden çok az farkla dışarı gitti.

Kırklarelispor çok kolay kazanacağı maçı kaçırdığı yüzde yüzlük gollerle zora soktu ama rakibini 2-1 yenmeyi başararak haftayı çok önemli bir galibiyetle kapattı. Lider Afyonspor’un 94. dakikada attığı golle üç puanı kapması, bu maçın öneminide o oranda arttırdı. Afyon son saniye golü ile liderlik koltuğunda kalırken Kırklarelispor ensesinde ben geliyorum. Dedi.

Maçtan sonra Bilgin Erdem’den kısaca maç hakkında görüşlerini sordum. Erdem “ Kolay maçı zora soktuk. Kaçırdığımız net gol pozisyonları oyuncularımı biraz strese soktu. Galibiyet golü ile rahatlayan takımımız, K.Maraş’ı sürklase etti. Oyunun ikinci yarısı tek kale maç şeklinde oynandı. İnanılmaz goller kaçırdık. her şeye rağmen rakibimizi yenerek üç puan aldık. Önemli olan bu. Şampiyonluğa oynayan takımların maçı kazanması esastır. Biz her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Asla puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Afyon’un hata yapmasını bekliyoruz. Amacımız zirveye oturmak.

ARTIK BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK… TARAFTARIMIZA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ YAŞATMAK İSTİYORUZ


BU GÜN SAHADA 11 DEĞİL, 12 KİŞİYDİK. 12. KİŞİ DE MUHTEŞEM TARAFTARIMIZDI. ATAÜRK STADINDA DEPREM ETKİSİ YARATARAK, HEM STADI, HEMDE RAKİBİMİZİ SALLADILAR. HEPSİNE SİZİN ARACILIĞINIZLA CANDAN YÜREKTEN TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM. TARAFTARIMIZDA BİZDE ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK. ALLAH’IN İZNİYLE ÖNÜMÜZDEKİ YIL TAKIMLARINI 2. LİGTE DESTEKLEYECEKLER.” dedi.
 
Kaynak: Kırklareli Haberci..

Hiç yorum yok: