Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

25 Şubat 2011 Cuma

İŞLEM TAMAM... KIRKLARELİSPOR ALTIDA ALTI YAPTI İSKENDERUNSPOR 0 KIRKLARELİSPOR 2

ŞAMPİYON KIRKLARELİSPOR

Kırklarelispor ikinci yarıdaki seriyi İskenderunspor'u deplasmanda 2-0 yenerek sürdürdü ve altıda altı yaptı. En zor deplasmanlarından biri olan İskenderun'a sahayı dar getiren Kırklarelispor'da Osman sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamazken, golcü Korhan'da sakat olduğu için ilk onbirde yoktu ama kadroda yer aldı.

Korhan Sakat olmasına rağmen maçın sonlarında oyuna dahil oldu. Kırklarelispor oyuna rakibini baskı altına alarak başladı. Sağlı sollu bindirmelerle rakibini açmaya çalışan Kırklarelispor aradığı golü 12. dakida Emrah Uçar'la buldu. Emrah'ın attığı mükemmel golden sonra, Emrah'ın Mersinden gelen yakınları

(20 kişilik bir gurup) golün sevincini yaşayınca, İskenderunspor'lu taraftarların saldırısına uğradılar. Olaya Çevik Kuvvet Polisi müdahale ederek, Emrah'ı alkışlayan gurubu koruma altına aldı ve olayların büyümesine izin vermedi. İlk yarı Emrah'ın attığı golle 1-0 sona erdi.
 
İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Kırklarelispor ikinci gol için yüklendi. 65. dakikada İskenderunspor ani bir kontra ile eşitlik sayısına çok yaklaştı. Karşı karşıya pozisyonda Hayrettin mükemmel bir refleksle yüzde yüzlük gol pozisyonunu etkisiz hale getirdi. Bu pozisyon Kırklarelispor taraftarının yüreğini ağızına getirdi.

Kırklarelispor bu pozisyondan sonra daha baskısını arttırdı ve 79. dakikada Hüseyin Akoğlu'nun ayağından ikinci golü bularak rahatladı ve skoru 2-0 yaptı. Hüseyin'in golünden sonra, Kırklarelispor atakları netice vermedi ve maç 2-0 Kırklarelispor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İskenderun maçından
bir ikili mücadele


Kırklarelisporİskenderun'u yenerek puanını 49'a çıkardı ve ikinci sıradaki yerini korudu. Lider Afyon'da Darıca'yı 3-0 yenerek 51 puanla liderliğini sürdürdü.

Gümüşhane, 4 Eylül Belediyespor'u 1-0 yenerek puanını 44'çıkarıp üçüncü sıraya yükseldi. 4 Eylül Belediye ise 43 puanla dördüncü sıraya geriledi.

Kırklarelispor'un lidser Afyonla arasındaki puan farkı 2, takipçisi Gümüşhane ile puan farkı ise 5.
Bu sonuçlara göre ligin zirvesinde Afyonspor ile Kırklarelispor kaldı. Afyon, Kırklareli'ne gelecek olduğu için, Kırklarelispor puan kaybetmeden Afyon'u bekler ve Afyon'a vurursa zirveye oturacak. Tabiki bu arada Afyon'un hata yapması da muhtemel ki bir maçta takılırsa Kırklarelispor'un işi biraz daha kolaylaşmış olacak. Ancak Hatırlayacağımız üzere,

Erdem " Bu yoldan dönüş yok, zirveye oturmak ve taraftarımıza bir şampiyonluk daha yaşatmak için sabırsızlanıyoruz" demişti.

Bu arada, Maçtan önce Önadım gazetesi spor yazarı Sercan Dönmez'le görüştük, Sercan maç hakkında "Abi bu maç 2-0 Kırklarelispor'un üstünlüğü ile biter" dedi. Sercan kardeşim skoru bilerek haklı çıktı. Şimdi Sercan'dan gelecek haftanın maç tahminini bekliyorum.
kaynak :Klrklareli Haberci
Faruk Ceylan/Kırklareli Haberci.

Hiç yorum yok: