Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

11 Şubat 2011 Cuma

KIRKLARELİ İLİ SÜPER AMATÖR LİGİNDE KRİTİK SON 4 HAFTA...

Kırklareli ili süper amatör liginde son 4 haftaya girilirken takımların ligteki son durumları ve puan sıralamalarındaki yerlerine bir göz atalım ..2011/2012 sezonunda BAL(Bölgesel Amatör Lige yükselecek ve bir alt lige düşecek takımlar 4 hafta sonra belli olacak..

NOT:BAL liginde mücadele eden,Kırklareli Sanayispor küme düşer ise BAL ligine süper amatör ligten doğrudan ilk 2 takım çıkacak.Eğer Kırklareli Sanayispor küme düşmeyip ligte kalır ise BAL ligine 1 takım çıkacak.BAL ligine ilk çıkan takım şu anda Babaeskispor oldu..

1.BABAESKİSPOR: Babaeskispor süper amatör ligte 14. haftanın sonunda 42 puanla lig sıralamasında namağlup olarak yer alıyor.Attığı 75 gole karşılık kalesinde sadece 4 gol gören Babaeskispor ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.Babaeskispor kalan 4 maçınıda aynı ciddiyetle oynayıp bu ligi namağlup olarak bitirecek kanaatindeyiz.Babaeskispor 2011/2012 sezonunda BAL liginde mücadele edecek.

2.LÜLEBURGAZSPOR(AMATÖR):Lüleburgazspor amatör takımı ligte 26 puanla ikinci sırada.Kalan 4 maçta lig ikinciliği için mücadele verecek.

3:PEHLİVANKÖYSPOR:Pehlivanköyspor 25 puanla 3.sırada.Son maçında deplasmanda Yıldırımspor'a 2-1 yenilince lig ikinciliğini Lüleburgazspor'a kaptırdı.Kalan 4 maçta lig ikinciliği için mücadele etmesi bekleniyor.Kendisinin 1 puan önünde bulunan Lüleburgazspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

4:PINARHİSARSPOR:Pınarhisarspor 20 puanla 4.sırada yer alıyor.Geçen hafta Ahmetbey deplasmanında kaybedince ve bu hafta kendi sahasında İstasyonspor ile berabere kalınca lig ikinciliği biraz uzak gözüksede üst sıradaki rakiplerinin kaybedip kendilerinin kazanması durumunda 2.lik için iddialı duruma gelebilirler.

5.KENTSPOR:Kentspor süper amatörün bu sezon yeni takımlarından biri.18 puanla 5.sıradalar.Ligin başlarında biraz bocalamış gibi görünselerde son haftalarda topladıkları puanlar ile alt sıralardan 5.liğe kadar yükseldiler.Genç bir oyuncu kadrosu ile mücadele eden Kentspor kalan 4 haftada alacağı puanlar ile daha üst sıraları zorlayabilir.

6.YILDIRIMSPOR:Yıldırımspor ilk yarıya nazaran ikinci yarı adeta rekora koşuyor.17 puana ulaşan Yıldırımspor, ilk yarı küme düşer görüşünü savunanları adeta yanıltırcasına yükselişini sürdürüyor. Son 4 haftada alacağı veya kaybedeceği puanlar ile ligin kaderini belirleyecek gibi gözüküyor.Ligteki yerini sağlamlaştırıp tehlike bölgesinden iyice kurtulması için hala alması gereken puanlara ihtiyacı var gibi.

7:VİZESPOR:Vizespor ilk yarıda 14 puan alarak iyi bir performans göstermesine rağmen ikinci yarıda 5 maçta sadece 1 puan alarak ligte en kötü performans gösteren takım görüntüsü çiziyor. Kalan 4 maçta alacağı puanlar ve kaybedeceği puanlar kendilerinin ligteki durumunu belirler.

8:EVRENSPOR:Evrenspor'da, Vizespor gibi 15 puana sahip.Alacağı puanlar ile düşme hattından biraz olsun uzaklaşabilirler.Eğer Evrenspor puanlar kaybeder alttaki rakipleri puanlar alır ise bu Evrenspor için pek iyi olmaz gibi görünüyor.

9:İSTASYONSPOR:İstasyonspor şu anda düşme hattında bulunan iki takımdan biri ve 12 puanda.Kalan maçlarını kayıp vermeden iyi puanlar alarak değerlendirmesi gerekiyor.Kaybedilen her maç kendileri için tezavantaj olacaktır.istasyonspor kazanıp üst sıradaki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

10:AHMETBEY GÜVENSPOR:Ligin en zayıf takımı gibi  8 puanla sonuncu sıradalar.Fakat ligte kalmaları için geride kalan 4 maçı kazanıp üstteki rakiplerinin puanlar kaybetmesi gerekiyor.Matamatiksel olarak hala ligte kalma şansları var.


HAZIRLAYAN : İBRAHİM GÜL

Hiç yorum yok: