Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

13 Şubat 2011 Pazar

LÜLEBURGAZSPOR ;ÜNYESPOR'U KIRKLARELİ'DE DEVİRDİ :1-0


Lüleburgaz 8 Kasım stad zemininin profesyonel maç oynamaya elverişli olmamasından dolayı Kırklareli Atatürk Stadında, Ünyespor ile mücadele eden Lüleburgazspor bu zorlu karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.lig 1.grup 21.hafta karşılaşmasında, Lüleburgazspor karşılaşmanın tamamında rakibine karşı iyi futbol oynayan ve üstün olan taraftı.Lüleburgazspor 2.transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcularıda sahaya sürerek daha güçlü bir ekip olma yolunda olduğunu gösterdi.
Son haftalarda aldığı mağlubiyetler ile taraftarlarını üzen Lüleburgazspor bu galibiyet ile gelecek haftalarda oynanacak maçlar için umut verdi.

Maça çok iyi başlayan Lüleburgazspor 37.dakikada Emren'in ceza sağası sağ köşesinden çektiği nefis bir şut ile golü buldu.Bu golden sonra baskılı oyununu sürdüren Lüleburgazspor birçok gol pzisyonundan yararlanamadı ve ilk yarı Lüleburgazspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı başladığında sahadaki oyununu rakibine kabul ettiren  Lüleburgazspor'du.Bu yarıda rakibine pres yapan ve topla oynamasına müsade etmiyen Lüleburgazspor forvet oyuncuları birçok gol pozisyonlarında etkili olamadılar.Maçta başka gol olmayınca bu zorlu mücadeleden 1-0 galibiyetle ayrılan Lüleburgazspor ligteki puan hanesine 3 puan yazdırırken 25 olan puanını 28 yükseltti ve 11.sırada yer aldı .
Lüleburgazspor 17 şubat 2011 perşembe günü saat 13.30 da  deplasmanda  Belediye Bingölspor ile karşılaşacak.


STAD: Kırklareli Atatürk
Hakemler: Ali Karakutlu (***), Kemal Mavi (***), Harun Kiraz (***)
LÜLEBURGAZSPOR: Oğuzhan (***), Fehmi (***), Yiğit (***), Yusuf (***), Menderes (***), Cabri (****), Ercüment (***) Dk.74 Yavuz (**), Semih (***), Emre (****) Dk.84 Serhat (?), M.Ali (**) Dk.55 Serdar (**)
ÜNYESPOR: Murat (***), Kemal (***), Emrah (**) Dk.46 Efe (**), Samet (***), Uğur (**), Hanifi (**), Sami (***), İbrahim (**) Dk.65 Mustafa (**), Alican (**), Sinan (**), Fırat (**) Dk.79 Hasan (**)
Gol: Dk.37 Emre
Sarı kart: Dk.45 Menderes, Dk.49 Semih, Dk.89 Oğuzhan (Lüleburgaz), Dk.40 Fırat, Dk.45 Emrah, Dk.76 Sinan, Dk.86 Efe (Ünyespor)
Kırmızı kart: Yok

HABER VE FOTO:İBRAHİM GÜL..

Hiç yorum yok: