Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

19 Şubat 2011 Cumartesi

Biz Edirne için varız

 Yapılan flaş transferler ile, 2. yılda 2.lig hedefiyle, taraftarlarıyla son birkaç haftadır Edirne'nin spor gündemini oluşturan Ayşekadın GB sporun Kulüp Başkanı ve genç işadamı Hakan Sedefçi dün Radyo Su'da, gazetemiz spor sorumlusu ve Radyo Su Genel Müdürü Hakan Tokyay'ın hazırlayıp sunduğu “EDİRNEDE SPOR “ programının konuğu oldular. Edirne'nin ilk ve tek görüntülü canlı yayın yapan Radyo programı, www.radyosu.com.tr adresinden görüntülü olarak canlı verildi.

 Öztaş ;” Çok mutluyum”
Ayşekadın GB Kulüp Başkanı Polat Öztaş, hiçbir menfaat gözetmeden Ayşekadın GB spor için neredeyse bütün zamanını harcadığının altını çizerek “ Takımımız Bal liginde mücadele ediyor. Üçüncü lige çıkışta son nokta olan BAL liginde ilk haftalar gerek alınan sonuçlar, gerekse maddi bakımdan çok zor günler yaşamıştık. Ve bunu radyodan, görsel ve yerel basından defalarca dile getirmiş, Valilik, belediye ve iş adamlarımızdan destek beklediğimizi söylemiştik. Sonunda Hakan Sedefçi kardeşimizle bir araya gelerek, Edirne için bir şeyler yapalım dedik. Sağolsun bize çok destek oldu ve olmaya da devam ediyor. Birlikte aldığımız kararla takımın hedefinin bu yıl ligten düşmemesi, sonrasında 2 yılda 2. lige terfi etmesini hedefledik. İkimiz de siyasi olarak ayrı ayrı düşüncelerde olsak ta Edirne için güçlerimizi birleştirdik. Bir çok transferi bitirdik. Haftalar sonra İstanbul'dan galibiyet getirdik. Bütün Edirne'mizi önümüzdeki Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Yeniköy maçına bekliyoruz. Onların da destekleri ile Edirne çok yakında yıllardır özlediği profesyönel lige çıkacaktır” dedi.

Sedefçi; “Şehrimizin menfaati için her şeyi yaparım”

İlimizin gelecek vaat eden genç iş adamlarından Hakan Sedefçi'de yaptığı açıklamaya, Başkan Polat Öztaş'a teşekkür ederek” Başkanımızın dediği gibi, Edirne için bir şeyler yapalım diye bu yola girdik. Öncelikle şunun Edirne halkının şunu bilmesini istiyorum ki, Edirnemizin menfaatleri için, düşmanlarımızla bile iş birliğine girebilirim. Bu yıl hedef ligte kalmak. Seneye 2 yılda 2.ligi hedefliyoruz. Bu yüzden transferleri şimdiden yaptık. Transferde son gün bugündü yani 18 Şubat'tı. Eğer zaman olsaydı daha da transfer yapabilirdik. Şu ana kadar 6 transferi bitirdik. İlimizde Yeni Edirnespor oluşumuna negatif bakanlarda oldu. Onlara şunu sormak istiyorum, ilimizde profösyenel takımın olmasını mı istiyorlar, yoksa sadece bir takımın mı profesyönel olmasını istiyorlar. Bir de şuna üzüldüğümü belirtmeden geçemeyeceğim. Yine sizin programınızda dinledim, Arda Denizeri abimiz Yeni Edirnesporun geleceğini, Edirnesporunda kapatılacağını söyledi. Böyle bir şey asla olmaz, olamaz. Kimsenin Edirnesporu kapatmaya hakkı yoktur. Ben birazda taraftarlarımızdan, yani genç 22'liler grubundan söz etmek istiyorum. Seneler önce bu grup Serhat çocukları olarak çıkmıştı. Bende o grubun içindeydim. Şimdi Genç 22'liler olarak Ayşekadın GB sporu destekliyorlar, kendilerine çok teşekkür ediyor desteklerinin devamını diliyorum” dedi. Öztaş ve Sedefçi ikilisi yaptıkları ortak açıklamada ise, bu sezon ligte kalırlarsa hemen Valilik ve Belediye'nin destekleri ile tesislerin yapımına başlayacaklarını söylediler.

KAYNAK: http://www.edirneajans.com/haber-Biz-Edirne-icin-variz-1631/

Hiç yorum yok: