Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

14 Şubat 2011 Pazartesi

BABAESKİSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI ..



  
 
Haber: Metin Karakuş

Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi’nin bitimine dört hafta kala namaglûp unvanla Şampiyonluğunu ilan eden Babaeskispor, 2010-2011 sezonu Şampiyonluk Kupasını aldı.

Süper Amatör Ligin 15. Haftasında 100.Yıl Stadı’nda, Puan cetvelinde 4’ncü sırada yer alan tecrübeli takım Pınarhisarspor’u konuk eden Babaeskispor, karşılaşma öncesi düzenlenen törenle, Şampiyonluk Kupasını, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Başdemir’in elinden aldı.

Düzenlenen Kupa töreninde bir konuşma yapan Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, şunları söyledi; “Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi’nin 2010-2011 sezonu şampiyonu, ligin bitimine 4 hafta kala Babaeskispor olmuştur. Bundan sonra mücadelemiz TFF Bölgesel Amatör Ligde olacaktır. Babaeskispor’un amacı TFF 3.Profesyonel Lige çıkmaktır. Bu haberi buradan hepinize müjdeliyorum.”

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Başdemir ise konuşmasında şunları söyledi; “Çok değerli Babaeskispor taraftarları, Babaeskispor namaglûp unvanla Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi’nin bitimine dört hafta kala şampiyon olmuştur. Zaten Babaeskispor yıllardan beri hep başarılı müsabakalar çıkartmıştır. Çok eski yıllarda bu şampiyonlukları çok gördü, bu duygu ve sevinci yaşadı. TFF 2.Profesyonel Futbol Liginde müsabaka oynadı. İnanıyorum ki önümüzde ki sezon TFF Bölgesel Amatör Ligde çok başarılı maçlar çıkartıp, İlimizi TFF 3.Profesyonel Ligde temsil etme hakkını kazanacaktır. Ama burada en fazla emek siz değerli taraftarlara düşecektir. Eğer takımınızı bugün olduğu gibi yürekten desteklerseniz, kesinlikle bu işin altından kalkacağınıza inanıyorum. Futbolcu kardeşlerimi, Teknik heyeti, Yönetim Kurulunu ve emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından Başdemir, Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi 2010-2011 sezonu Şampiyonluk Kupasını Babaeskispor’un, Takım Kaptanı Tarık Akın’a verdi.
 
Kupa töreni sonrasında, Ligde Puan cetvelinde 20 puanla, 4’ncü sırada yer alan Pınarhisarspor ile Ligi’nin bitimine dört hafta kala namaglûp unvanla Şampiyonluğunu ilan eden Babaeskispor, 100.Yıl Stadında karşı karşıya geldi.
 
Güneşli güzel bir havada oynanan karşılaşmayı; Kırklareli Bölgesi İl Hakemlerinden Burhan Ayar, Oktay Erden ve Hakkı Özkaya hakem üçlüsü yönetti.
 
Şampiyonluğunu ilan eden Babaeskispor, 90 dakikanın sonunda oynadığı mükemmel futbolu ile karşılaşmayı 6-0 net skorla kazandı.

Karşılaşmada golleri; Seyit Ozan (2), Çağdaş, Anıl, Özmen ve Kutluhan kaydettiler.

Çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmayı, Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Başdemir, Lüleburgaz PTT Müdürü Cem Tırpancı, Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, Pınarhisarspor Kulüp Başkanı Harun Özbinek, Babaeskispor eski Kulüp Başkanı Nusret Can, Babaeskispor Yönetim Kurulu Üyeleri Ülkü Tırpancı, Cenk Dönmez, Adnan Üstünay, Çelikcan Polat ve Ata İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Andaç şeref tribününden izlediler.

HABERİN KAYNAĞI:   http://www.babaeskihavadis.com/Spor/481-**Babaeskispor-2010-2011-Sezonu-Sampiyonluk-Kupasini-Aldi….html

Hiç yorum yok: