Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

28 Şubat 2011 Pazartesi

VİZESPOR'DAN TAM BİR DÜZİNE GOL..VİZESPOR :12 - AHMETBEY GÜVENSPOR :3


VİZESPOR
   
AHMETBEY GÜVENSPOR


Kırklareli süper amatör lig mücadelesinin 17.hafta karşılaşmasında Vizespor,rakibi Ahmetbey Güvenspor'u kendi sahasında konuk etti ve gol yağmuruna tuttu.12-3..

Sezon başında lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve flaş transferler yapan Vizespor'da bu sezon işler pek iyi gitti sayılmaz gibi.Çünkü transfer ettiği birçok oyuncusunu sezonun daha 4.haftasında bazı sebeblerden dolayı kaybeden Vizespor,geçen sezondan ceza almış 6 futbolcusunu da kadrosuna dahil ederek lige devam etmek isdedi.Ligin ilk devresinde 14 puan toplayabilen Vizespor,ikinci yarıyada şanssızlıklar ile başladı ve Hasan Barut isimli futbolcusu devrenin ilk maçında ayağı kırılarak ligi kapattı ve yine bu arada bazı oyuncuları çeşitli sebeblerden dolayı takımdan ayrıldı.İkinci yarıda oynadığı toplam 7 maçtan sadece 2 beraberlik ile 2 puan çıkartabilen Vizespor,şampiyonluk parolası ile başladığı ligte adeta kümeye düşmeme hesaplarını yapar olmuştu.

Vizespor için oynanacak olan bu haftaki Ahmetbey Güvenspor maçı muhakkak kazanılması gereken bir maçtı.Vizespor bu maçı aldığı taktirde düşme tehlikesinden kurtulup son maçına deplasmanda Pınarhisarspor karşısına çıkmak istiyordu.Rakibi Ahmetbey Güvenspor ise ligten düşmeyi haftalar önce garantilemiş ve ligte sadece prestiş maçlarını oynuyordu.
Bu bilinç ile sahaya çıkan Vizespor maçın ilk devresinde 5 gol atıp kalesinde 1 gol görüyor ve ilk yarıyı bu skorla kapatıyordu.

İkinci yarıda dahada rahatlayan Vizespor maçta baştan sona üstün olan taraftı.Ard arda bulduğu goller ile rakibine tam 12 gol atarak sahada gol şov yapan vizespor ikinci yarıda kalesinde 2 gol görüyor ve sahadan 12-3 gibi farklı bir skor ile ayrılan taraf oluyordu.Aldığı bu galibiyet ile ligte kalmayı garantileyen Vizespor son maçında Pınarhisar deplasmanında, Pınarhisarspor maçına prestij amaçlı çıkacaktır.
Alınan bu sonuçlardan sonra süper amatör ligten 1amatör kümeye Ahmetbey Güvenspor'un ardından düşen 2.takım İstasyonspor oldu.

HABER : İBRAHİM GÜL

Hiç yorum yok: